Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

HM Közös: Holnap Magazin találkozó és Irodalmi délután (2013)A rendezvény vendégei között sok Holnap Magazin író, költő is jelen lesz.
Szerzők, akik jelezték részvételüket:
Angyal Teréz, Balló Norbert, Bakos József, Barócsi Péter, Bazsó Éva Andrea, Cobblah Ilona, Csató Gáborné, Esztergom Szentgyörgymezei Kapássy Sophie, Farkas Viola, Frideczky Katalin, Füleki Klári, Fülöp Adrián, Fülöp Beáta, Fülöp Gábor, Kontra Marika Szvíta, Kozák Vilma - szusi, Kozma Zsuzsanna, Kő-Szabó Imre, Kun Tibor, Dunai József - Leonardovics, Móritz Mátyás, Szála Gabriella Szilágyi Marcsi, Szöllősi Dávid, Lambrozett, Tátos Gyöngyi, Tóth A. Tamás - Tota, Winczheim Tibor és vendégeik.

Csatlakozz Te is, Gyere el Március 23.-án szombaton rendezvényünkre!

Minden év tavaszán nagyszabású rendezvény keretében a Holnap Magazin szerzőinek írásaiból összeállított műsort mutatunk be tagjainknak, látogatóinknak. Célunk, hogy az alkotók és az irodalmat szerető olvasók személyesen is találkozzanak és magazinunkat még jobban megismerhessék.
A rendezvény ideje ebben az évben: 2013. március 23. szombat. 16.00 – 18.00
Helyszíne: Márai Sándor Közművelődési Intézmény. 2314. Halásztelek. Posta köz 1.
A részvétel mindenki számára: INGYENES!
A rendezvényen kerül átadásra Winczheim Tibor és a Holnap Magazin részére a Magyar rekord díszoklevél, amely a 2012-es irodalmi rekord hivatalos bejegyzését jelenti.
A rendezvényen versek, rövid történetek, részletek hangzanak el a megjelenő sci-fi kötetből, mese könyvből, Anyák napi kötetünkből és a Holnap Magazin szerzőitől, valamint Winczheim Tibor rekord köteteiből.
A rendezvényen a 2010-es, 2011-es nyomtatásban megjelent HM Holnap Magazinok példányai a készlet erejéig, csak ezen a rendezvényen: INGYENESEN elvihetők!
A 2012-es és 2013-as magazinok 200.-ft/db áron, eddig megjelent kiadványaink pedig rendkívüli, kedvezményes áron vásárolhatóak meg.
A márciusban megjelenő három kötetünk szintén megvásárolható lesz rendezvényünkön.
A részt vevők között a rendezvény végén, három könyvcsomagot sorsolunk ki, amelyek mindegyike tartalmazza Winczheim Tibor 7 db novellás kötetét!
A színész előadók: Joó Gábor, Holl Nándor, Makay Andrea és Dögei Éva
Ha el tudsz jönni a rendezvényre, jelezd légy szíves e-mail címünkre:
holnapmagazin@gmail.com
Hozd magaddal barátaidat, ismerőseidet is.

Rendezvényünk támogatói:
Márai Sándor Közművelődési Intézmény
Kék Duna Wellness Hotel
Unity Design
Útvonal, megközelítés a szervező (Cobblah Ilona jóvoltából):
Az útvonal..
Kocsival érkezők az M0-on a Halásztelki lejárónál lehajtva, egyenesen a Rákóczi F. úton kifelé jövet(ez kb 10 perc a lejárótól...) elérve Halásztelket a közlekedési lámpa után.. Tutti-Frutti cukrászda sarkán befordulnak jobbra és pár méter gurulás után egy kis téren ott a helyszín.

De aki Pestről jön kocsival van másik útvonal is: Petőfi híd pesti hídfőjétől a Boráros térről a vágóhíd irányába, ott jobbra fordulva, Csepelen keresztül is ki lehet jönni. Végig a Rákóczi F. úton.

Aki nem kocsival érkezik..
Szintén Boráros térről, Csepel felé induló HÉV-vel három megálló a Szent Imre térig.
Ott leszállva, a tér másik oldaláról induló sárga Volán busszal 15-20 perc Halásztelek.. a sofőrnek szóljatok hogy a Kisgyár utcai megállónál szállítson le ( a közlekedési lámpa előtt).
Ezután a lámpát elhagyva egyenesen tovább (egy-két perces séta), a cukrászda sarkánál ahogy fentebb írtam, jobbra fordulva ott egy tér és a helyszín..

Aki eltévedne, vegye fel a kapcsolatot Cobblah Ilonával: 20/200- 4386-as telefonszámon.

Üdvözlettel:
Bakos József
2603
orkutya - 2013. február 05. 20:15:08

Kedves Ilona & Mindenki!

Sok-sok irodalmi közösség létezik az országunkban, egyik jobb, mint a másik, és mind igazán színvonalas. De a "Holnaposok" -eddigi meglátásom szerint-, összetartóbb, barátibb, és egymásra odafigyelőbb, mint a többi. Ha nem hiszed, jöjj Halásztelekre, és meglátod...
Dzsenyami már megdicsérte könyveimet, akárcsak a Fót-Cafe, a Fóti Hírnök, Mami, Kisrózsi, Tamás István, a Magyar-Amerikai Hírújság Főszerkesztője, Józsink, a Fúzió- és a Magyar Katolikusok Rádiója, a Köz-Tv, és a Veresi Tv is. Köszönöm mindenkinek.
De most nem a magam fényesítése a lényeg, hanem az a 3 könyvcsomag, melyek értéke darabonként is több, mint 10.000 ft, és eléggé színvonalasak ahhoz, hogy érdemes legyen megpályázni azokat! Sok szerencsét kívánok mindenkinek!
Én is sok emberre vagyok kíváncsi, a régiek mellett pl. Fradi Endrére, akivel napi kapcsolatban vagyok, annyira tetszenek írásai. Ismerkedjetek, nézelődjetek, érezzétek jól magatokat!
Ezt kívánom minden kedves tollforgató társamnak: Tibor PfftPfftPfft

443
dzsenyami - 2013. január 31. 17:06:33

Smile Szép napot mindenkinek ..nos az a Cobblah Ilona én lennék .. ha valaki nem ismerneSmile a nick nevem után... Várunk új és régi holnaposokat, olvasókat, barátokat, irodalom kedvelőket..
Remek hangulatu esténk lesz az biztos...ennek érdekében én a részemről mindent megteszek...
Szeretettel
Ilona

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.