Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017.11.21. 00:33
Kedves Józsi! Kérlek szépen, az Iniciáléban a gondolatjeleket rendezd vissza légy oly kedves! Rémes az a dollárkettőskeresz
t8211; ! Köszön... Bővebben

2017.11.20. 23:52
Józsi légyszi igazítsd középre a versem.KÖSZÖNÖM.

2017.11.20. 18:32
Köszönöm Józsi a javítást. További szép napot kívánok. Rózsa

2017.11.20. 17:42
Szép estét mindenkinek! Smile

2017.11.20. 16:09
Szeretettel köszöntök Minden Holnapost! Edit

2017.11.20. 14:20
Kellemes napot kivánok !! Smile

2017.11.20. 10:46
Szép napot mindenkinek. Smile

2017.11.20. 10:46
Rózsa, javítottam a sort.

2017.11.20. 10:02
Kedves admin! Rose...a nap első sugara- helyett sugarai - ra kérem javítani a pályázati novellámban/Hideg Zuhany/első sorban lévő szót! Nagyon köszön... Bővebben

2017.11.20. 08:21
Szép jó napot mindannyiunknak! Az Erzsébeteknek picit megkésve, de szeretettel kívánok boldog névnapot! Smile Coffee cup

Archívum
Felhasználók
Cikk hierarchia
Bakos József: Megújult Nyomtatott HM Holnap Magazinunk!


A Holnap Magazin 2015-ben átalakult. A beérkezett észrevételek, javaslatok alapján alakítottuk ki az új irodalmi folyóirat arculatát, amely mostantól negyedévente, új külsővel jelenik meg.
A mostani első új szám június első hetében érkezik a nyomdából szerkesztőségünkhöz, előfizetőinkhez.
A borítón minden lapszámnál egy-egy grafikus munkája lesz látható. A mostani számnál Magén István alkotása.
Az előző években megszokott és kedvelt rovataink mellett új tartalommal bővülve, nagyobb oldalszámban, 60 oldal terjedelemben jelenünk meg.
Lapszámainkban továbbra is lesznek versek, rövid prózai alkotások, folytatásos történetek, HM Portré és gyerekeknek szóló mesék, gyerekversek.
Folytatódik a Kézműves mestereket bemutató sorozatunk is.
A megjelenő írások között mindenki talál olvasnivalót, mivel a szépirodalmi alkotások mellett fantasy, sci-fi történetek is olvashatók.
Újdonság a most induló Történelmi percek rovatunk, amelyben interjúk, cikkek, novellák segítségével egy kis időutazásra hívjuk olvasóinkat.
Az elmúlt évtizedek eseményei között kalandozhatunk, felelevenítve mindazt, ami szűkebb, vagy tágabb környezetünkben történt.
Fiatalabb olvasóink megismerhetik azt is, hogyan éltünk azelőtt, mielőtt ők megszülettek volna. Azt a világot, ahol még nem voltak bevásárlóközpontok, mobiltelefonok és más „csodamasinák.”
Hétköznapi emberek mégsem mindennapi történetei, amelyek a fiataloknak új élményt, az idősebbeknek egy kis nosztalgiát biztosítanak.
Magazinunkban minden új nálunk megjelent kötetről is értesítjük olvasóinkat, amelyek megrendelhetőek magazinunkon könyváruházunkban és kereskedelmi partnereinknél is.
Új rovat az Arc a hangokhoz című riportsorozatunk is, ahol szinkron színészekkel készült riportjainkban bepillanthatunk egy kicsit a kulisszák mögé, megismerhetjük kedvenceink arcát is.
Első lapszámunkban Holl Nándorral készített interjúnk olvasható.
A nyomtatott magazinba várjuk továbbra is verseiteket (maximum 35 sor) és prózai alkotásaitokat, valamint cikkeket is.
Továbbra is ingyenes minden publikálás nyomtatott magazinunkban és minden megjelent írás szerzőjének egy-egy magazint, szerzői példányt ingyenesen postázunk.
A hosszabb történeteket folytatásos rovatunkban közöljük.
Várjuk továbbra is az Olvasói leveleket, észrevételeket, ötleteket és javaslatokat magazinunkkal kapcsolatban e-mail címünkre: holnapmagazin@gmail.com
A magazin ára lapszámonként 690.-ft/db+200 ft postaköltség. Előfizetőknek 600.-ft/db+100 ft postaköltség, 4 lapszám előfizetése esetén.
Magazinunk megrendelhető, előfizethető szerkesztőségünknél online felületünkön.
További részletek magazinunkról, a hamarosan frissülő felületünkön:
http://nyomtatott.holnapmagazin.hu/
Korlátozott példányszámban előző lapszámaink is megrendelhetőek.
Magazinunkban kedvező hirdetési lehetőséget is biztosítunk. Erről részletesen:
http://nyomtatott.holnapmagazin.hu/?page_id=6

Kellemes kikapcsolódást mindenkinek!

Bakos József
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
2
Jozsi-foszerkeszto - 2015. május 26. 23:46:19

Kedves Tibor, Zsermen, Ilona és Barna!
Köszönöm hozzászólásotokat. A beérkező írásokból áll össze minden lapszám anyaga amelyet szerkesztőségünk tagjai és lektorunk szerkeszt egybe, választ ki.
A mostani új első lapszám folytatása az előzőeknek, még ebben sem tudtunk minden beérkezett jó írást publikálni, de igyekszünk.
Ha a magazin sikeres lesz és lesz lehetőségünk az előfizetők, támogatók segítségével növelni a lapszámot, lehet, hogy gyakrabban jelenünk meg.
Jelenleg a 3 havonta történő megjelenés lehetősége biztosított.
Verseket, történeteket és cikkeket továbbra is várunk, küldjétek nyugodtan.
A beküldött írásoknál kérjük, hogy olyanok legyenek, amelyek magazinunk oldalán nem szerepelnek és lehetőleg - saját blogot, vagy saját könyvet kivéve - más internetes oldalon se. Hiszen ha minden írás máshol is olvasható, nem lenne értelme megjelentetni a magazint és előfizetni rá az olvasóknak. Nekünk pedig nem lenne lehetőség a szerzők írásait maradandó, nyomtatott formában ingyenesen közzé tenni.

Köszönöm, hogy olvastatok, bízom benne, hogy ti is előfizettek magazinunkra, segítve munkánkat.

Üdvözlettel
József

4930
barnaby - 2015. május 26. 23:15:57

...valahol olvastam,- de lehet, hogy hülyeséget mondok- hogy csak olyan írások küldhetők be, amelyek még sehol sem lettek publikálva...

3649
Oroszlan08 - 2015. május 26. 22:32:58

Örömmel olvastam a bejelentést a magazin új formában való megjelenését. Egy kicsit sajnálatos, hogy csak negyedévente jelenik meg. A magazinban én úgy tudtam, hogy a főszerkesztő kedves Józsi, te választod ki azt az írást ami közölhető. Ha küldhetek verset azt én megköszönném.
Üdvözlettel: Ica

3605
Zsermen - 2015. május 26. 22:23:45

Én is nagyon örülök, hogy újraindul, már vártam is a bejelentést, hogy még időben küldhessek a megújult számba. Úgy tűnik lecsúsztam róla.

2603
orkutya - 2015. május 26. 22:05:29

Már vártam a bejelentést. Mondjuk, nem örülök, h. csak negyedévente fog megjelenni, de megértem, hogy a 3 műszakod mellett rengeteg idődet rabolt el a folyóirat szerkesztése.
Kéred, h. küldjünk írásokat. Én már küldtem, de ha ez kevés, csak egy ímél, és küldök még! A HM-nek élni kell, és táplálni az oldalakat jobbnál-jobb írásokkal!
Szeretettel: Tibor Wink