Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Kozma Zsuzsanna: III. MIKSZ Művésztábor - MEGHÍVÓ!


3273
Borsosirenke - 2015. szeptember 06. 16:20:08

Gratulálok Nektek! Jövőre engem is hívjatok!
Szeretettel barátsággal IrénkeSmileRose

2603
orkutya - 2015. augusztus 23. 12:37:47

CSALÓDTAM A TÁBORBAN, DE POZITÍVAN: NEM IS GONDOLTAM VOLNA, HOGY ENNYI KEDVES, RENDES, ÉS TISZTESSÉGES EMBER ALKOTJA EZT A KIS KÖZÖSSÉGET! JÖVŐRE IS MEGYEK, ÉS MEGTANÍTANAK A FAFARAGÁS ALAPVETŐ TITKAIRA. MÁR ALIG VÁROM AZ ÚJABB TALÁLKOZÓT! TIBOR Wink

3362
zsubanya - 2015. augusztus 18. 19:37:37

Szeretettel és tisztelettel köszönöm meg Bakos József főszerkesztő úrnak és családjának, hogy megtisztelték táborunkat és velünk töltötték a szombati napot. Köszönjük a megtiszteltetést!Jövőre is várjuk tisztelő szeretettel kis családjával együtt!
Külön tisztelettel és szeretettel köszönöm Winczheim Tibor barátunknak, hogy Fótról eljött hozzánk és velünk töltötte /remélhetőleg "boldogságban"/ mindhárom napot. Kis csapatunk nagy örömmel és tisztelettel fogadta Őt, hamar beilleszkedett közénk és lett a jókedv, központja! Köszönjük Tibor a sok szép novellát, amivel megajándékoztál bennünket, a könyvbemutatón való aktív részvételt és az együtt töltött órákat! Szeretettel várunk jövőre is közénk! Reméljük jól érezted magad. Viszonzásul mi is meglátogatunk Fóton! Szeretettel a MIKSZ elnöksége és tagsága nevében is: ZsuzsaSmileHeartRose

2
Jozsi-foszerkeszto - 2015. augusztus 15. 23:51:43

Köszönöm a meghívást.
Nagyon jól éreztem magam ma. Jövőre is ott leszek, családdal együtt. Smile

3362
zsubanya - 2015. augusztus 06. 19:26:37

Drága Barátaim! Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt! Gyertek közénk, legynünk és alkossunk együtt, szórakozzunk, érezzük jól magunkat. Nagyveleg Mórtől 8 km-re lévő kis szépséges falucska. Festői környezet, békesség, szeretet és jó hangulat vár Rátok, ha megtiszteltek bennünket jelenlétetekkel!

Minden egyéb kérdésetekre szívesen válaszolok! Még van egy-pár nap, hogy átgondolhassátok!

Szeretettel üdvözölök mindenkit: ZsuzsaSmileHeartRose

4930
barnaby - 2015. augusztus 03. 19:41:53

De hol van ez a Nagyveleg? Bocsi, de nem tudom Smile

2135
mami - 2015. augusztus 02. 20:27:21

Kedves Kozma Zsuzsa! Irigykedve gratulálok ennek a csapatépítő meghívásnak. Sajnos még nem vagyok annyira jól, hogy messzire menjek, de majd jövőre Érezzétek jól magatokat és nagy érdeklődéssel várom a beszámolótokat és fényképeket!!!! Szeretettel: (mami)

2603
orkutya - 2015. augusztus 02. 10:13:36

Kedves Pályatársak!

Sokan fanyalognak, hogy nincs hely, lehetőség együvé jönnünk, találkoznunk, ismerkednünk...
Tessék! Kozma Zsuzsi költőnő már harmadik alkalommal szervezi meg ezt a fél-nomád találkozót. (Eddig én sem tudtam róla, de most nemcsak megyek, de mindenkit arra buzdítok, hogy jöjjön, együnk-igyunk-ismerkedjünk! Nemcsak egymással, de egymás munkáival is.
Ahogy tudom, a szállás (tornaterem/sátor/autóban alvás, stb.), egy fillérbe sem kerül, a napi ebéd pedig egy ezres, otthon is bele kerül ennyibe az energiával, mosogatással, stb. együtt.
Persze, nem erőszak a disznótor, de aki éppen ráérne, és nem túl messze lakik, az ne hagyja ki ezt a találkozási lehetőséget! Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Sziasztok: Tibor Wink

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.