Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Elbert Anita: A rák önmegsemmisítő története


A mai tanulmányom a rák történelmét tematizálja. Az ember test, lélek, és szellem. Szellem alatt tudattalant értek. Amikor egy betegség fejét üti az emberben, sokan úgy gondolják, egyfajta testi meghibásodásról van szó. Pedig nem. Minden az egyéni tudattalanból indul ki. A test, a lélek és a tudattalan elválaszthatatlanok. A rák így lelki, és tudattalan eredetű. A gyógyítása a tudattalan pozitív szemléletmódjával is lehetséges. A rákos ember valami miatt beindít a tudattalanjában egy önmegsemmisítő programot, melyet átír a lélek a testbe, és kialakul a betegség. Már sokan megmondták, hogy minden testi betegség lelki eredetű.

A rákot így tudattalan szinteken az ember magának okozza. Pozitív gondolkodással azonban transzmuttálható. Amikor az önmegsemmisítő program beindul, egy tudattalan hiba csapódik a programhoz, az információs sávot erősítve. Az önmegsemmisítő program teljesen megsemmisíti az egészséges sejteket. A tudattalan hiba okozza a betegséget, az információk mutációjának kapcsán.

Az önmegsemmisítő program mondhatni egy kis Big Bangot képez. Az eredeti kozmosz káosszá válik. Teljesen üres marad maga a sejt. A tudattalan hiba egy új, de hibás információs kóddal szolgál. A rákot az amygdalába beültetett, őssejtbe burkolt szuper–elektron képes megtörni. Az őssejtben millió információ rejlik. Benne van egy önjavító rendszer. Így a tudattalan hibát ki lehet javítani, át lehet írni. Az önjavítás egyfajta anamnésziszt is igényel. Ugyanis a régi kódot szükséges visszaállítani.

A rák így megállapítható, hogy lelki, és tudattalan eredetű. Három szakasza van: az önmegsemmisítés, a tudattalan hiba, és az önjavítás.

Székesfehérvár, 2018. november 20.

Elbert Anita
1502
metilencsillag - 2018. december 28. 13:25:57

Kedves Attila! Megértem, hogy nem ért egyet. Véleményem szerint, ha vannak ellenérvei, nyugodtan fejtse csak ki. Én nem vagyok orvos. A medialitást támogatom, hogy nyissanak az emberek a tudományok közöttiségére. Igen, a spiritualitásra is nyitott vagyok, de úgy gondolom, szükség van arra, hogy a tudományok összekapcsolódjanak. Ha Ön másként gondolkodik, tegye. Nem vagyok tudós sem, csak egy magyar tanár. Kérem, azért próbálja megérteni a törekvéseimet. Üdvözlettel: Anita

5565
abardosi - 2018. december 26. 08:18:28

Nemi megdöbbenéssel, de egyben fejcsóválással olvastam ezt a rövid ezoterikus eszmefuttatást, amiben a szerző a rák kialakulásáról, illetve annak gyógyítási lehetőségéről fejti ki szakszavakkal (amygdala, őssejt, szuper-elektron stb.) megspékelt, kategorikusan hangzó, áltudományos elméletét, figyelmen kívül hagyva a természettudományok terén elért kutatások eddigi, többszörösen bizonyított és széles körben elfogadott téziseit és sikerrel alkalmazott módszereit. Természetesen, mindenkinek joga van saját véleményre, illetve arra, hogy megbetegedése esetén ne fogadja el, illetve ne vegye igénybe ezeket a lehetőségeket, hiszen, hogy élni akar-e vagy sem, az egy személyes döntés. Azt viszont nem helyeslem, ha valaki egy közösségi oldalon ezeket a nyilvánvalóan félrevezető és káros téziseket nyilvánosság elé tárja és tárhatja, hiszen ennek a témában járatlan és ezáltal könnyen befolyásolható olvasóra végzetes kimenetelű hatása lehet, amire, mint patológus számtalan tragikus példát tudnék fölsorolni. Nem szándékozom a szerző mondatait sorról sorra megcáfolni, hiszen, ezzel közvetve elismerném tézisének komolyságát. Azt sem tagadom, hogy a betegségek kialakulásában az egyén mindenkori pszichikai állapotának is szerepe lehet, hiszen ez is bizonyított tény. Ebből azonban arra következtetni, hogy napjainkban egy népbetegség szintjét elérő, sokszor fatális kimenetelű kór kizárólag egy "tudattalan lelki program" aktiválására, érthetően megfogalmazva egy "lelki egyensúlyzavar" negatív irányba történő megváltozására vezetendő vissza és gyógyításának egyetlen útja az egyensúly visszaállítása, enyhén szólva ostobaságnak, hirdetését felelőtlenségnek tartom. Ezt csak messzemenően elítélni lehet, hiszen, az erre fogékony olvasót félrevezetheti, döntését negatív irányba befolyásolhatja, és esetleg megfosztja azoktól a mai orvostudomány által nyújtott lehetőségektől, amelyek betegsége legyőzését eredményezhetnék. Ebbe már legalább annyian belehaltak, mint magába a betegségbe. De ha a szerző az egészet egy viccnek gondolta, akkor ez egy ragyogó és szellemes alkotás, de gyanítom, hogy nem ez volt a szándéka.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.