Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tóth A. Tamás: KÖNYVAJÁNLÓ: Tóth A. Tamás novellás kötetei


MEGJELENT: Tóth A. Tamás négy novellás kötete a Holnap Magazin kiadó gondozásában, E-kötetben!
A könyvek 650.-ft-os áron letölthetők, megvásárolhatók web áruházunkban:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

TÓTH A. TAMÁS írói oldala a facebookon:
https://www.facebook.com/totatamas/?modal=admin_todo_tour

Bogár háton (második kiadás)

"Ha az autónk szervizbe kerül, képesek vagyunk-e nélküle még járni a saját lábunkon? A szabó csak a ruhánkat vagy az önérzetünket is méretre szabja? Ha elutazik a feleség, hogyan találunk rá a konyhában az elveszett férjre? Kell-e vízum a fürdőszobai dugulás elhárításához? Vajon ércnél maradandóbb alkotássá válhat-e egy lúdtalpbetét? Mi a csuda az a mator? Ezekre a furcsa kérdésekre adott válaszokkal és sok más szórakoztató történettel találkozhat az olvasó a Bogár háton című kötetben, melynek legfontosabb üzenete, hogy napjaink ezer apró eseménye mellett elrohanva észre sem vesszük a bennük rejlő értékeket. Az író ezért megmutatja, hogy az élet szürke kavicsai hogyan válhatnak csillogó drágakövekké, ha alaposan szemügyre vesszük őket. A közel félszáz novella bármelyike bárkivel megtörténhet. Nézőpontjuk persze nem hétköznapi, ahogy a hátán fekvő bogár is másként látja a világot, miközben kapálózva próbál talpra állni. Ebből a szemszögből a dolgok először mulatságosnak tűnhetnek, de gyakran mégis komolyra fordulnak. A szerző első novelláskötetének (Story-phone) összetéveszthetetlenül egyedi, szatirikus hangneme letisztult, fanyar humorrá nemesült ebben a pergő, érdekes, olvasmányos elbeszélés-gyűjteményben.

A novelláskötet jelenlegi, második kiadása csak e-book formájában jelent meg."
Story-phone (második kiadás)

"Van egy hely, ahol Kiss Béla a tehenek nagy királyának, egy pocakos, kedves medvebocs pedig utcai harcosnak képzeli magát. Van egy hely, ahol a hibernált, nincstelen tudós bosszút áll, a kiöregedett bankrabló az új világ elől a börtönbe menekül pihenni, az idős, vidéki néni divatból akar elválni, a hajléktalanból néhány napra jól szituált ügyvezető igazgató lesz, továbbá megvalósul két nyugdíjas régi álma és igazságosztóvá válnak. Mindezekről és még sok más sztoriról egy félelmetes külsejű, de galambszívű fickó telefonos segélyvonalán keresztül értesülhetünk, aki úgy döntött, hogy poénokkal teletűzdelt történeteivel kidumálja magát a munkanélküliségből. Miközben jól szórakozunk, fölmerül bennünk a gyanú, hogy ebben a kötetben a mese kísértetiesen emlékeztet a valóságra, amelyben élünk. A novella-füzér végére érve pedig már bizonyosak lehetünk, hogy a hasonlóság nem csupán a véletlen műve.

A novelláskötet jelenlegi, második kiadása kizárólag e-book formájában jelent meg."
Alapkiképzés (második kiadás)

"Vajon kellően karbantartja-e a humorérzékét? Tud-e még mosolyogni a világ furcsaságain? Mikor nevetett utoljára? Ha úgy érzi, hogy kezdenek elsorvadni a nevetőizmai és nem ártana egy kicsit megmozgatni őket, akkor olvassa el ezeket a novellákat és megkapja a jó hangulathoz szükséges Alapkiképzés-t. A Story-phone és a Bogár háton szerzője immár harmadik novelláskötetével jelentkezik, hogy újból felvidítsa olvasóit és egyben elgondolkoztassa őket. Életünk apróságai a fejük tetejére állva kacsintanak vissza a vidám oldalakról. Rock-kanok, hálatyúk, sellőlány, háztartási ufó, bivak és megannyi furcsaság sorakozik, hogy mindennapjaink ködéből színes, meghökkentő, ironikus vagy groteszk történeteket varázsoljanak elő.

A novelláskötet jelenlegi, második kiadása csak e-book formájában jelent meg."
Fiók-fiókák (második kiadás)

"A szerző negyedik kötetében (Story-phone, Bogár háton, Alapkiképzés) a humoros, groteszk novellákat és a sajátos hangulatú verseket elolvasva rájövünk, hogy a jelképes fiókból kiröppenő prózai és költői gondolatok olyan fiókák, amelyek mindannyiunk lelkében ott fészkelnek, de színes tollaikat igazán csak így, együtt csodálhatjuk meg."

A kötet jelenlegi, második kiadása csak e-book formájában jelent meg.

Tóth A. Tamás
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.