Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017.08.21. 08:04
Jó reggelt és szép napot Holnaposok Smile

2017.08.20. 21:24
Szép estét, Jó éjszakát mindenkinek. Smile

2017.08.20. 20:53
Kedves Józsi! Bocs a figyelmetlenségemé
rt! (bár ezek szerint más is elnézte) Semmi gond , én hajnalban még láttam, hogy fejlesztés történik, így t... Bővebben

2017.08.20. 19:48
Kellemes estét kivánok szeretettel ! Smile

2017.08.20. 17:15
Kedves Sophie! Én köszönöm a segítséget és elnézést az esetleges kellemetlenségekér
t. Smile

2017.08.20. 17:01
Ilonáknak, Emíliáknak utólag, Istvánoknak pedig frissiben kívánok boldog névnapot! TIBOR Wink

2017.08.20. 16:36
Kedves Botond! Köszönjük az észrevételt, javítottuk. Most már olvashatóak ismét a hozzászólások az írásaidnál. Elnézést a kellemetlenségért.

2017.08.20. 16:01
Egész pontosan - ahogy én láttam - 2015 közepétől minden hozzászólás elszállt.

2017.08.20. 15:56
Sziasztok! Úgy vettem észre, hogy néhány versemnél törlésre kerültek a hozzászólások. Ezt ki lehet javítani? Smile

2017.08.20. 15:48
Kedves Edit! A fejlesztés ki volt írva a főoldalon, fent, már pénteken reggel. Igyekszünk minél kisebb időre kikapcsolni az oldalt, de néha szükséges.

Archívum
Felhasználók
Cikk hierarchia
Cikkek: Konyhasarok
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 4. befejező rész
2017.04.13
Főtt húsokhoz, de sültekhez is, meggyszósz, egresszósz, paradicsomszósz, tormaszósz, fokhagymaszósz, hagymás tört krumpli, vagy majonézes krumpli hagymával és retekkel. Meg...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 3. rész
2017.04.06
Bólé Karácsonyi, szilveszteri ital. A hozzávalókat mindenki tudja. Vörösbor, kompótok, konyak (vagy whisky, vagy likőr, vagy pálinka, vagy stb.) és pezsgő, szegfűszeg. Összeön...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 2. rész
2017.04.05
Édesanyám szinte minden hétvégén készített valamilyen édességet. Felsorolni se tudnám a sok teasüteményt, linzert, piskótát. A legfinomabb a Karácsonykor és Húsvétkor sütött ma...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 1. rész
2017.03.30
Nem vagyok nagy szakácsmester, édesanyám és az ő édesanyja voltak azok. A híres és díjazott szakácsaink mellett, ebben az országban ( a nagy Magyarország területét értem) szá...
Drgács Gabriella: Csirkehússal töltött kellevél
2014.05.22
Csirkehússal töltött kellevél Hozzávalók: Személyenként két kelkáposzta levél (a többi káposztából főzelék, frankfurti leves és egyéb készülhet), két közepes nagyságú sárgar...
Drgács Gabriella: Paradicsomos padlizsán
2014.05.22
Paradicsomos padlizsán Hozzávalók: 2-3 db, nem túl nagy padlizsán, 4-5 szem közepes paradicsom, fél fej, átlagos hagyma, só, fehérbors, petrezselyem, szárított zeller, ...
Brém Zsuzsanna: Négysugaras pizza
2013.08.15
Mérete: 30x30 cm /általános tűzhely-tepsi méretű/ Hozzávalók /a pizzatésztához/: - 40 dkg liszt /én finomlisztet használok/ - 2,5 dkg élesztő - 1 dl tej - 1 teáskanál cu...
Brém Zsuzsanna: Vendégváró sajtos-túrós pogácsa
2013.07.18
Vendégváró sajtos-túrós pogácsa Hozzávalók: ¾ kg finomliszt 30 dkg félzsíros tehéntúró 2,5 dkg élesztő 15 dkg margarin 1 db tojás 10 dkg trappista sajt /de bármi...
Lélekdonor: Tejfölös csodasüti
2013.04.29
Tejfölös csodasüti Hozzávalók Tésztához 40 dkg liszt 1 tojás 25 dkg Rama 1 kávéskanál szódabikarbóna 10 dkg cukor 2 evőkanál kakaó 1 evőkanál tejföl Krémhez ...
Kandrács Róza: Újévi ételek - Szilveszteri receptek
2012.12.27
Újévi ételek Az újévi ételekhez elsősorban bőségvarázsló hiedelmek tapadnak, ezért az emberek ilyenkor különös gondot fordítanak az étrendjük összeállítására. Nálunk azért e...
Brém Zsuzsanna: Édes-savanyú kolbászpörkölt burgonyával (egytálas főétel)
2012.09.10
Hozzávalók: 2-3 személyre 60 dkg lecsókolbász 2 nagyobb fej vöröshagyma olaj /ízlés szerint/ 3 dl víz 2 evőkanál cukor ½ evőkanál ecet 1 kg burgonya Elkészítése...
Brém Zsuzsanna: Ízesített takli /hamis lángos/
2012.08.02
Hozzávalók (5-6 db-hoz): 20 dkg liszt, 1 tojás, csipetnyi só, annyi tej, hogy lágy galuskatésztát kapjunk, 1 sütőpor 1/3-a, Ízesítőnek többféle dolgot beletehetünk: - r...
Brém Zsuzsanna: Takli
2012.07.26
Nagymamám hívta így /nem tudom, mit jelent/ ezt a lángoshoz hasonló tésztát, amit a hús /vagy bármi/ panírozása után megmaradt lisztből és tojásból készített. A minap én is k...
Brém Zsuzsanna: Trutymák
2012.07.16
Hó vége felé nagyon megcsappan az ember pénztárcája, de kis okoskodással azért lehet amolyan kétfogásos menüt is készíteni. Az első fogás, amit elkészítettem: 2 db...
Lakatos László: Ünnepváró finomságok - Receptek
2011.12.20
Töltött káposzta: Hozzávalók:  80 dkg savanyú káposzta,  8 savanyított káposztalevél,  2 fej hagyma,  2 nagyobb gerezd fokhagyma,  10 dkg füstölt szalonna,  50...