Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017.12.17. 23:02
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

2017.12.17. 23:01
Az ÚJ Tollforgató cím: ÚJ ÉV ÚJ REMÉNYEK. Ezzel a címhez kötődő tartalommal várjuk a novellákat, prózákat december 31-ig.

2017.12.17. 21:49
Keni Kedves! Érezd jól magad ezen az ünnepen! Gondolunk rád, és velünk leszel a mi ünnepünkön, akkor is, ha épp nem vagy itt. Áldott, békés Karács... Bővebben

2017.12.17. 21:38
Drága Keni! Nagyon boldog Karácsonyt, boldog újévet s hozzá jó egészséget kívánok Mindnyájatoknak szeretettel. In Love

2017.12.17. 17:49
Drága Keni! Nagyon boldog karácsonyt kívánok szeretteid körében. Áldjon meg Isten erővel, derűvel és annyi szeretettel, amennyit csak elbírsz! Hál... Bővebben

2017.12.17. 17:02
Drága Keni ! Smile Örvendek ,hogy otthon töltöd a karácsonyi ünnepeket a szeretteid körében . Smile Kivánok Nagyon Boldog Békes Karácsonyi Ünnep... Bővebben

2017.12.17. 16:55
Kellemes estét kivánok ! Smile

2017.12.17. 15:07
Kedves Keni! Kívánom, hogy szeretettel feltöltve jőjj vissza hozzánk. Érezd magad jól szeretteid körében az áldott karácsonyi ünnepeken! Heart Heart Heart

2017.12.17. 14:15
Szép napot mindenkinek. Smile

2017.12.17. 14:08
[color=#000099]Drá
ga Keni!
Köszönöm a verseimhez való hozzászólásaidat, a biztatást, az értékes véleményt! Kívánok számodra, ... Bővebben

Archívum
Felhasználók
Cikk hierarchia
Cikkek: Konyhasarok
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 4. befejező rész
2017.04.13
Főtt húsokhoz, de sültekhez is, meggyszósz, egresszósz, paradicsomszósz, tormaszósz, fokhagymaszósz, hagymás tört krumpli, vagy majonézes krumpli hagymával és retekkel. Meg...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 3. rész
2017.04.06
Bólé Karácsonyi, szilveszteri ital. A hozzávalókat mindenki tudja. Vörösbor, kompótok, konyak (vagy whisky, vagy likőr, vagy pálinka, vagy stb.) és pezsgő, szegfűszeg. Összeön...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 2. rész
2017.04.05
Édesanyám szinte minden hétvégén készített valamilyen édességet. Felsorolni se tudnám a sok teasüteményt, linzert, piskótát. A legfinomabb a Karácsonykor és Húsvétkor sütött mazs...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 1. rész
2017.03.30
Nem vagyok nagy szakácsmester, édesanyám és az ő édesanyja voltak azok. A híres és díjazott szakácsaink mellett, ebben az országban ( a nagy Magyarország területét értem) szá...
Drgács Gabriella: Csirkehússal töltött kellevél
2014.05.22
Csirkehússal töltött kellevél Hozzávalók: Személyenként két kelkáposzta levél (a többi káposztából főzelék, frankfurti leves és egyéb készülhet), két közepes nagyságú sárgar...
Drgács Gabriella: Paradicsomos padlizsán
2014.05.22
Paradicsomos padlizsán Hozzávalók: 2-3 db, nem túl nagy padlizsán, 4-5 szem közepes paradicsom, fél fej, átlagos hagyma, só, fehérbors, petrezselyem, szárított zeller, ...
Brém Zsuzsanna: Négysugaras pizza
2013.08.15
Mérete: 30x30 cm /általános tűzhely-tepsi méretű/ Hozzávalók /a pizzatésztához/: - 40 dkg liszt /én finomlisztet használok/ - 2,5 dkg élesztő - 1 dl tej - 1 teáskanál cu...
Brém Zsuzsanna: Vendégváró sajtos-túrós pogácsa
2013.07.18
Vendégváró sajtos-túrós pogácsa Hozzávalók: ¾ kg finomliszt 30 dkg félzsíros tehéntúró 2,5 dkg élesztő 15 dkg margarin 1 db tojás 10 dkg trappista sajt /de bármi...
Lélekdonor: Tejfölös csodasüti
2013.04.29
Tejfölös csodasüti Hozzávalók Tésztához 40 dkg liszt 1 tojás 25 dkg Rama 1 kávéskanál szódabikarbóna 10 dkg cukor 2 evőkanál kakaó 1 evőkanál tejföl Krémhez ...
Kandrács Róza: Újévi ételek - Szilveszteri receptek
2012.12.27
Újévi ételek Az újévi ételekhez elsősorban bőségvarázsló hiedelmek tapadnak, ezért az emberek ilyenkor különös gondot fordítanak az étrendjük összeállítására. Nálunk azért e...
Brém Zsuzsanna: Édes-savanyú kolbászpörkölt burgonyával (egytálas főétel)
2012.09.10
Hozzávalók: 2-3 személyre 60 dkg lecsókolbász 2 nagyobb fej vöröshagyma olaj /ízlés szerint/ 3 dl víz 2 evőkanál cukor ½ evőkanál ecet 1 kg burgonya Elkészítése...
Brém Zsuzsanna: Ízesített takli /hamis lángos/
2012.08.02
Hozzávalók (5-6 db-hoz): 20 dkg liszt, 1 tojás, csipetnyi só, annyi tej, hogy lágy galuskatésztát kapjunk, 1 sütőpor 1/3-a, Ízesítőnek többféle dolgot beletehetünk: - r...
Brém Zsuzsanna: Takli
2012.07.26
Nagymamám hívta így /nem tudom, mit jelent/ ezt a lángoshoz hasonló tésztát, amit a hús /vagy bármi/ panírozása után megmaradt lisztből és tojásból készített. A minap én is k...
Brém Zsuzsanna: Trutymák
2012.07.16
Hó vége felé nagyon megcsappan az ember pénztárcája, de kis okoskodással azért lehet amolyan kétfogásos menüt is készíteni. Az első fogás, amit elkészítettem: 2 db...