Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.07.19. 00:38
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

2018.07.18. 21:21
Kedves Józsi! Ez a szám tényleg nagyon szép! Smile

2018.07.18. 20:15
Kellemes estét kivánok ! Smile

2018.07.18. 16:54
Kellemes estét mindenkinek! Józsi, hallgatom az ajánlott zenét, köszi! Smile

2018.07.18. 16:38
Kedves Józsi! Köszönettel meghallgattam az ajánlott zenét, kedvellem Péter Szabó Szilviát. Üdvözlettel: Rita

2018.07.18. 13:03
Egy kis jó zene mára Smile https://www.youtu.
..tTYlzwrGZQ

2018.07.18. 12:13
Szép napot mindenkinek. Smile

2018.07.18. 11:20
Kellemes napot kivánok Mindenkinek szeretettel ! Smile

2018.07.18. 00:58
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

2018.07.17. 22:18
Szép álmokat mindenkinek! Heart Miklós

Archívum
Felhasználók
» Legújabb tag: LangAlex
» Online vendégek: 5
» Online tagok: 0
Cikk hierarchia
Cikkek: Konyhasarok
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 4. befejező rész
2017.04.13
Főtt húsokhoz, de sültekhez is, meggyszósz, egresszósz, paradicsomszósz, tormaszósz, fokhagymaszósz, hagymás tört krumpli, vagy majonézes krumpli hagymával és retekkel. Meg...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 3. rész
2017.04.06
Bólé Karácsonyi, szilveszteri ital. A hozzávalókat mindenki tudja. Vörösbor, kompótok, konyak (vagy whisky, vagy likőr, vagy pálinka, vagy stb.) és pezsgő, szegfűszeg. Összeön...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 2. rész
2017.04.05
Édesanyám szinte minden hétvégén készített valamilyen édességet. Felsorolni se tudnám a sok teasüteményt, linzert, piskótát. A legfinomabb a Karácsonykor és Húsvétkor sütött mazs...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 1. rész
2017.03.30
Nem vagyok nagy szakácsmester, édesanyám és az ő édesanyja voltak azok. A híres és díjazott szakácsaink mellett, ebben az országban ( a nagy Magyarország területét értem) szá...
Drgács Gabriella: Csirkehússal töltött kellevél
2014.05.22
Csirkehússal töltött kellevél Hozzávalók: Személyenként két kelkáposzta levél (a többi káposztából főzelék, frankfurti leves és egyéb készülhet), két közepes nagyságú sárgar...
Drgács Gabriella: Paradicsomos padlizsán
2014.05.22
Paradicsomos padlizsán Hozzávalók: 2-3 db, nem túl nagy padlizsán, 4-5 szem közepes paradicsom, fél fej, átlagos hagyma, só, fehérbors, petrezselyem, szárított zeller, ...
Brém Zsuzsanna: Négysugaras pizza
2013.08.15
Mérete: 30x30 cm /általános tűzhely-tepsi méretű/ Hozzávalók /a pizzatésztához/: - 40 dkg liszt /én finomlisztet használok/ - 2,5 dkg élesztő - 1 dl tej - 1 teáskanál cu...
Brém Zsuzsanna: Vendégváró sajtos-túrós pogácsa
2013.07.18
Vendégváró sajtos-túrós pogácsa Hozzávalók: ¾ kg finomliszt 30 dkg félzsíros tehéntúró 2,5 dkg élesztő 15 dkg margarin 1 db tojás 10 dkg trappista sajt /de bármi...
Kandrács Róza: Újévi ételek - Szilveszteri receptek
2012.12.27
Újévi ételek Az újévi ételekhez elsősorban bőségvarázsló hiedelmek tapadnak, ezért az emberek ilyenkor különös gondot fordítanak az étrendjük összeállítására. Nálunk azért e...
Brém Zsuzsanna: Édes-savanyú kolbászpörkölt burgonyával (egytálas főétel)
2012.09.10
Hozzávalók: 2-3 személyre 60 dkg lecsókolbász 2 nagyobb fej vöröshagyma olaj /ízlés szerint/ 3 dl víz 2 evőkanál cukor ½ evőkanál ecet 1 kg burgonya Elkészítése...
Brém Zsuzsanna: Ízesített takli /hamis lángos/
2012.08.02
Hozzávalók (5-6 db-hoz): 20 dkg liszt, 1 tojás, csipetnyi só, annyi tej, hogy lágy galuskatésztát kapjunk, 1 sütőpor 1/3-a, Ízesítőnek többféle dolgot beletehetünk: - r...
Brém Zsuzsanna: Takli
2012.07.26
Nagymamám hívta így /nem tudom, mit jelent/ ezt a lángoshoz hasonló tésztát, amit a hús /vagy bármi/ panírozása után megmaradt lisztből és tojásból készített. A minap én is k...
Brém Zsuzsanna: Trutymák
2012.07.16
Hó vége felé nagyon megcsappan az ember pénztárcája, de kis okoskodással azért lehet amolyan kétfogásos menüt is készíteni. Az első fogás, amit elkészítettem: 2 db...
Brém Zsuzsanna: Mandulás-almás süti /"zöldike"/
2011.08.22
Mandulás-almás süti /\"zöldike\"/ Mivel a nyári szezon közepén vagyunk, amikor is az édességek (különösen a fagylaltok, jégkrémek és nem utolsósorban a sütemények) a fénykor...
Holnap Magazin cookie-kat/sütiket használ, mint a legtöbb weboldal. Tovobbi információk a sütik kezeléséről..
Kattints a Megértettem gombra az elfogadáshoz és az információ sáv bezárásához. Amennyiben nem teszel semmit, automatikusan úgy tetekintjük, hogy elfogadod a sütik kezelését.