2017. Június 28.
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017.06.28. 21:04
Szép álmokat kivánok szeretettel ! Smile

2017.06.28. 18:41
Kívánok minden kedves holnaposnak kellemes estét, békés, nyugodt éjszakát! Vigyázzatok magatokra - amíg távol leszek! Szeretettel ölellek Bennet... Bővebben

2017.06.28. 18:35
Szép estét kívánok mindenkinek! Remélem mindenki jól van ebben a nagy melegben... Coffee cup Maria

2017.06.28. 17:22
Szép délutánt kívánok Mindenkinek! Rose

2017.06.28. 17:16
Köszönöm Józsi. Smile

2017.06.28. 15:16
Javítottam Erzsike.

2017.06.28. 13:09
Kefves Józsi a a Hivatlan vendég című versemnél a Cím is bele csúszott a versbe.Köszönöm,ha
kijavítod.

2017.06.28. 12:17
Szép napot mindenkinek. Smile

2017.06.28. 08:13
Jó reggelt Smile Legyen szép a napunk,hűvös szobában !

2017.06.28. 00:09
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

Archívum
Felhasználók
» Online vendégek: 6

» Online tagok: 0

» Regisztráltak: 5,550
» Legújabb tag: Holdember

In Memoriam:
Laskodi Éles Ferenc
Lengyel Jolán
Niedermayer Anna
Orosz Dávid
Leonardovics
Varnusz Xavér
Szabó Ferenc
Cikk hierarchia
Cikkek: Konyhasarok
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 4. befejező rész
2017.04.13
Főtt húsokhoz, de sültekhez is, meggyszósz, egresszósz, paradicsomszósz, tormaszósz, fokhagymaszósz, hagymás tört krumpli, vagy majonézes krumpli hagymával és retekkel. Meg...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 3. rész
2017.04.06
Bólé Karácsonyi, szilveszteri ital. A hozzávalókat mindenki tudja. Vörösbor, kompótok, konyak (vagy whisky, vagy likőr, vagy pálinka, vagy stb.) és pezsgő, szegfűszeg. Összeön...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 2. rész
2017.04.05
Édesanyám szinte minden hétvégén készített valamilyen édességet. Felsorolni se tudnám a sok teasüteményt, linzert, piskótát. A legfinomabb a Karácsonykor és Húsvétkor sütött ma...
Avar Júlia: Receptek ételekhez és az élethez 1. rész
2017.03.30
Nem vagyok nagy szakácsmester, édesanyám és az ő édesanyja voltak azok. A híres és díjazott szakácsaink mellett, ebben az országban ( a nagy Magyarország területét értem) szá...
Drgács Gabriella: Csirkehússal töltött kellevél
2014.05.22
Csirkehússal töltött kellevél Hozzávalók: Személyenként két kelkáposzta levél (a többi káposztából főzelék, frankfurti leves és egyéb készülhet), két közepes nagyságú sárgar...
Drgács Gabriella: Paradicsomos padlizsán
2014.05.22
Paradicsomos padlizsán Hozzávalók: 2-3 db, nem túl nagy padlizsán, 4-5 szem közepes paradicsom, fél fej, átlagos hagyma, só, fehérbors, petrezselyem, szárított zeller, ...
Brém Zsuzsanna: Négysugaras pizza
2013.08.15
Mérete: 30x30 cm /általános tűzhely-tepsi méretű/ Hozzávalók /a pizzatésztához/: - 40 dkg liszt /én finomlisztet használok/ - 2,5 dkg élesztő - 1 dl tej - 1 teáskanál cu...
Brém Zsuzsanna: Vendégváró sajtos-túrós pogácsa
2013.07.18
Vendégváró sajtos-túrós pogácsa Hozzávalók: ¾ kg finomliszt 30 dkg félzsíros tehéntúró 2,5 dkg élesztő 15 dkg margarin 1 db tojás 10 dkg trappista sajt /de bármi...
Lélekdonor: Tejfölös csodasüti
2013.04.29
Tejfölös csodasüti Hozzávalók Tésztához 40 dkg liszt 1 tojás 25 dkg Rama 1 kávéskanál szódabikarbóna 10 dkg cukor 2 evőkanál kakaó 1 evőkanál tejföl Krémhez ...
Kandrács Róza: Újévi ételek - Szilveszteri receptek
2012.12.27
Újévi ételek Az újévi ételekhez elsősorban bőségvarázsló hiedelmek tapadnak, ezért az emberek ilyenkor különös gondot fordítanak az étrendjük összeállítására. Nálunk azért e...
Brém Zsuzsanna: Édes-savanyú kolbászpörkölt burgonyával (egytálas főétel)
2012.09.10
Hozzávalók: 2-3 személyre 60 dkg lecsókolbász 2 nagyobb fej vöröshagyma olaj /ízlés szerint/ 3 dl víz 2 evőkanál cukor ½ evőkanál ecet 1 kg burgonya Elkészítése...
Brém Zsuzsanna: Ízesített takli /hamis lángos/
2012.08.02
Hozzávalók (5-6 db-hoz): 20 dkg liszt, 1 tojás, csipetnyi só, annyi tej, hogy lágy galuskatésztát kapjunk, 1 sütőpor 1/3-a, Ízesítőnek többféle dolgot beletehetünk: - r...
Brém Zsuzsanna: Takli
2012.07.26
Nagymamám hívta így /nem tudom, mit jelent/ ezt a lángoshoz hasonló tésztát, amit a hús /vagy bármi/ panírozása után megmaradt lisztből és tojásból készített. A minap én is k...
Brém Zsuzsanna: Trutymák
2012.07.16
Hó vége felé nagyon megcsappan az ember pénztárcája, de kis okoskodással azért lehet amolyan kétfogásos menüt is készíteni. Az első fogás, amit elkészítettem: 2 db...
Lakatos László: Ünnepváró finomságok - Receptek
2011.12.20
Töltött káposzta: Hozzávalók:  80 dkg savanyú káposzta,  8 savanyított káposztalevél,  2 fej hagyma,  2 nagyobb gerezd fokhagyma,  10 dkg füstölt szalonna,  50...