Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.05.23. 07:11
Szép napot Smile

2018.05.23. 06:52
Kedves József! A jóváhagyásra váró versemet kétszer küldtem be véletlenül. Kitörölnéd az egyiket? Köszönöm!

2018.05.23. 05:02
Jó reggelt kívánok! Kedves Józsi! Tegnap már jártam itt és szerettem volna az adatvédelmi nyilatkozatot megtenni. Nem fogadja el a regisztrált neve... Bővebben

2018.05.23. 00:12
Kedves Vadvirág47! 500. vers! Gratulálok! Rose Rose Rose Jártó Róza

2018.05.22. 23:20
Katalin, javítottam versednél a nevet.

2018.05.22. 23:12
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek. Smile

2018.05.22. 23:12
Köszönjük vadvirág, hogy megosztod velünk a verseidet.

2018.05.22. 21:49
Kedves Rózsa! Gratulálok az 500 versedhez. Szeretettel Rose

2018.05.22. 21:44
Talán, kicsit érzékenyebb vagyok az átlagnál mostanában, de azt reméltem, VALAKI - talán az admin? vagy Józsi észreveszi, hogy a mai alkalommal az ... Bővebben

2018.05.22. 20:44
Szép estét és békés éjszakát kívánok. Smile

Archívum
Felhasználók
GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések)
Jogi nyilatkozatok
» Adatvédelmi nyilatkozat
» Szerzői jog
» Felelősségi nyilatkozat

Könyvkiadás
» Hogyan adhatom ki könyvemet a Holnap Magazinnál?
» Van lehetőség könyvemet részletfizetéssel kiadni?
» Hogyan rendelhetem meg a Holnap Magazin kiadványok egyikét?

Pályázati lehetőségek
» Hogyan pályázhatok írásommal?
» Miért érdemes a pályázatokon részt venni? Mit nyerhetek?
» Van lehetőség a Holnap Magazinban hirdetni?

Tartalmak, megjelenés
» Milyen gyakran kerülnek fel új írások a magazinba?
» Van a Holnap Magazinnak nyomtatott formában történő megjelenése?

Technikai segítség
» Hogyan regisztrálhatok?
» Hogyan használjam az Üzenőfalat?
» Hol találok segítséget, ha valaminek a helyesírásában nem vagyok biztos?
» Milyen felbontás és böngésző használata a legoptimálisabb?


Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok kezelése és védelme: A Holnap Magazin, a felhasználók személyes adatait, bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Betartja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvényben meghatároztak. Valamint az egyéb hatályos jogszabálynak adat-és titokvédelmi rendelkezéseknek is eleget tesz.


Szerzői jog

A Holnap Magazin teljes tartalma a jogtulajdonosok tulajdona és a 1999. évi LXXVI. Szerzői jogokról szóló törvény védelme alatt állnak. Ha más médium jelenteti meg a Holnap Magazintól átvett információkat, fenntartjuk a jogot a szerzői jogokra, ezért kötelesek a forrást megjeleníteni! A Holnap Magazin továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használatra letöltse. Más célra történő felhasználás esetén a jogtulajdonosok hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményekkel jár.


Felelősségi nyilatkozat

A Holnap Magazin fenntartja a jogot a honlap indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására, kiegészítésére.
A honlapon közölt adatokért, azok pontosságáért a Holnap Magazin felelősséget nem vállal, továbbá a szerzők által folyatott vitákban állást nem foglal (üzenőfal, hozzászólás, privát üzenet) , csak abban az esetben, ha az a Holnap Magazint sértő tartalom. A szerzők személyes vitáikat saját felelősségükre folytatják, és intézik el azokat egymás között, szerkesztőségünk ebbe nem avatkozik be.
A Holnap Magazin programozója, rendszergazdája kijelenti, hogy nincsen tudomása olyan forráskódról vagy tartalomról, amely bármely módon károsíthatná a felhasználó által használt számítógépet egészében vagy részeiben. Ezt figyelembe véve, a Holnap Magazin, nem felel azokért a kárókért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából keletkeznek.


Hogyan adhatom ki könyvemet a Holnap Magazinnál?
Magazinunk az internetes irodalmi oldal üzemeltetése mellett, könyvkiadóként is működik.
Válogatás köteteinken, antológiáinkon kívül a Holnap Magazin kötetek sorozatunk gondozásában jelennek meg az egyéni szerzők könyvei.
Saját ISSN sorozatazonosító számmal és ISBN nemzetközi azonosító számmal ellátott hivatalosan jegyzett kiadványaink megrendelhetőek magazinunknál e-mailben a holnapmagazin@gmail.com címen, továbbá az E-könyvesbolt internetes könyváruházban, valamint megvásárolhatók a Líra és a Libri könyvesbolthálózat üzleteiben.
Ha szeretnéd megjelentetni saját könyvedet, keress minket e-mailben és teljes körű, személyre szabott könyvkiadási ajánlatot adunk!
Könyvkiadás menete
A Holnap Magazin kiadványairól részletesen.


Van lehetőség könyvemet részletfizetéssel kiadni?

Magazinunk lehetőséget kínál minden szerző számára saját könyvének megjelentetésére, a kiadási költségek rendezésére részletfizetéssel.
- A kötet anyagának átvételekor, szerződéskötéskor meghatározott összegű előleg fizetésével lehet elkezdeni a könyv kiadását. Ez a kiadási költségek része, nem plusz költség!
- A részletfizetés maximum futamideje 1 év. A futamidőt a szerző kérése alapján ütemezzük. A részletfizetésnél kamatot nem számolunk fel. A befizetett részletekről minden hónapban számlát állítunk ki.
További információ


Hogyan rendelhetem meg a Holnap Magazin kiadványok egyikét?

Magazinunktól megrendelhetőek a Holnap Magazin kiadványai, könyvei kedvező áron.
További információ a online könyváruházunkban: Könyváruház

Hogyan pályázhatok írásommal?

Az aktuális pályázatainkról a Pályázatok menüpontban és az következő linken olvashatsz:
Pályázatok


Miért érdemes a pályázatokon részt venni? Mit nyerhetek?
A Holnap Magazin pályázatain induló szerzők még több lehetőséget kapnak írásaik publikálására, elismerésére:
- A pályázati versek, történetek egy hónapon keresztül a figyelem középpontjában állnak. Több olvasó, nagyobb látogatottság és több hozzászólás érkezik az itt fent lévő írásokhoz!
- Mindhárom kategóriában (Pályázati vers, Pályázati novella és próza, Tollforgató történet) magazinunk zsűrije is választ egy-egy nyertest, akik 10-10 oldal ingyenes publikálást nyernek, a nyertesek számára összeállított kötetekben.
- A pályázati írásokra 2014. július 1-től megszűnt a szavazás. Helyette a zsűri mindhárom kategóriában választ további 2-2 nyertest, aki 1-1 ingyen Holnap Magazin könyvet nyer.
- Magazinunk munkáját, életét olyan támogatók is figyelemmel kísérik, akik anyagi lehetőséget biztosítanak a szerzőknek könyvben történő megjelenésre.
Várjuk írásaitokat magazinunk minden héten hétfőn és csütörtökön frissülő rovataiba, pályázatainkra és nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunkba is!

Van lehetőség a Holnap Magazinban hirdetni?

A Holnap Magazin Támogatók rovatában történő reklámozással kapcsolatban keresd szerkesztőségünket e-mailben: holnapmagazin@gmail.com


Milyen gyakran kerülnek fel új írások a magazinba?
Magazinunkra jelenleg verseket és prózákat közvetlenül a szerzők küldhetnek be. A beküldéshez használatos űrlapok bejelentkezést követően a jobb oldalon belül "Vers beküldése" és "Próza beküldése" menüpontok alatt érhetőek el. Jelenleg a cikkeket szerkesztőségünk továbbra is emailben várja a holnapmagazin@gmail.com címre.
A szerzők által az oldalon beküldött alkotásokat minden hétfőn és csütörtökön hagyjuk jóvá (jelentetjük meg), az emailben küldött cikkeket ekkor töltjük fel az oldalra.
Hasznos infók a feltöltéshez:
Az űrlapon a B, I, U gombokkal lehet formázni a szöveget félkövérre, dőltre, és aláhúzottra (mindig a szövegrészt kell kijelölni először, és utána a gombra kattintani). Középre igazítás ugyanígy, kijelölni az egész verset, vagy a részletet, és a gomboknál a középre igazított vonalkák (jobbról a második).

Fontos információ:
A versek és prózák mellé kép beküldésére a továbbiakban nincs lehetőség. (Sem az űrlapon, sem pedig emailben)

Várjuk továbbá művészeti alkotásaikat is (grafika, fotó, videó vers) a fentebb megadott elérhetőségre, melyeket folyamatosan töltünk fel oldalunkra.

Rovataink:
Újságírás, Vers, Próza rovatainkba Kultúra, szórakozás, Világjáró, Vélemény, mozaik, Sport, Konyhasarok, Sétapálca, Versek, Novella, próza kategóriákba küldött írásokat minden hétfőn és csütörtökön töltjük fel az oldalra.
Pályázati rovatainkba: Pályázati versek, Pályázati novella, próza és Tollforgató történetek rovatunkba minden hónap első napján kerülnek fel az új írások. Részletek a Pályázatok menüpontban.
Verselő versek rovatunkba a hónap közepétől hónap végéig folyamatosan töltjük fel a beérkező verseket. Részletek a Pályázatok menüpontban.
Videó versek és Galéria rovatunkba folyamatosan töltjük fel a beérkező alkotásokat. A beérkezést követő néhány napon belül minden elküldött alkotás felkerül rovatunkba.
Rendezvények rovatunkba folyamatosan töltjük fel az aktuális és korábbi Holnap Magazin által szervezett és a magazinhoz kapcsolódó író-olvasó találkozó, irodalmi rendezvény anyagait. Rendezvényeinkről ebben a rovatban találhatóak a legfrissebb információk.
A szerkesztőség az esetleges alkalmi változtatás jogát fenntartja!

Van a Holnap Magazinnak nyomtatott formában történő megjelenése?
2010. március és 2014 december között magazinunk HM Holnap Magazin néven havonta nyomtatásban is megjelent.
A nyomtatott számokban megjelenő versek, novellák, cikkek, történetek internetes oldalunkon nem olvashatóak. Nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunkban minden publikáció ingyenes!
2015 júniustól negyedéves megjelenéssel folytatódik nyomtatott irodalmi folyóiratunk.

Megrendelésről és az aktuális lapszám tartalmáról további információ a magazin internetes reklámoldalán:
http://nyomtatott.holnapmagazin.hu/

Hogyan regisztrálhatok?
- Ha üzenni szeretnél nekünk az üzenőfalon, véleményezni írásainkat, részt venni pályázatainkon és nyerni szeretnél nálunk, akkor regisztrálnod!
- A regisztrációhoz ki kell töltened az adatlapunkat/űrlapunkat az adataiddal.
- Fontos, hogy e-mail címed valós legyen, mert regisztrációt követően emailben megerősítést küldünk, ahol aktiválnod kell a regisztrációt!
- Adataidat harmadik személy számára nem adjuk ki, kizárólagosan szerkesztőségünk adminisztrációjához és esetleges üzenetek küldéséhez használjuk fel.

Hogyan használjam az Üzenőfalat?
- Az Üzenőfal használatához regisztrálnod kell!
- Ha a használat során a felhasználó rasszista, obszcén, vagy egyéb mások személyiségi jogait sértő kijelentést tesz, üzenetét azonnali hatállyal töröljük és a felhasználót első alkalommal írásban figyelmeztetjük. Ennek megismétlődése után, töröljük a regisztrált felhasználók közül és letiltjuk az oldal mindenféle használatáról!
- Az üzenőfalon elhelyezett üzenetek tartalmától a szerkesztőség elhatárolódik!
- Ha valamely felhasználó a folyamatos ellenőrzés ellenére olyan üzenettel találkozik oldalunkon, amely másnak a jogait sértheti, értesítse szerkesztőségünket, hogy megtehessük a szükséges intézkedéseket!
- Ha olyan üzeneted van, amelyre írásbeli választ szeretnél, emailben küldd el nekünk és Mi lehetőségeinkhez képest, a legrövidebb időn belül, válaszolunk rá.
- Az üzenőfal használata önkéntes, a korrekt és emberi hangú vélemények megbeszélésére lett kialakítva. Ne élj vissza vele!

Hol találok segítséget, ha valaminek a helyesírásában nem vagyok biztos?
Ingyenes online helyesírási szótár
http://www.magyarhelyesiras.hu/

Ingyenes szinonima szótár:
http://szinonimaszotar.hu/

Magyar értelmező és szinonimaszótár:
http://www.lbd.hu/huhu/

E-nyelv helyesírási tanácsadás (lehet kérdezni):
http://www.e-nyelv.hu/nyelvi-tanacsadas/

MTA helyesírási tanácsadó portál (helyesírást segítő automaták):
http://helyesiras.mta.hu/

Milyen felbontás és böngésző használata a legoptimálisabb?
- Az oldal megtekintéséhez legalább 1024x768 pixeles felbontás ajánlott, valamint Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera vagy Safari böngésző.
- Az oldal más böngészővel (pl. Internet Explorer) is működik, csak az oldal bizonyos elemei eltérően jelennek meg. Ezért felelősséget nem tudunk vállalni! A funkciók minden esetben használhatók.

- Ha bármilyen technikai kérdése van, forduljon Szerkesztőségünkhöz!
- Gyors technikai segítségnyújtáshoz írj a info@holnapmagazin.hu email címre!