2017. Június 28.
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2017.06.28. 18:41
Kívánok minden kedves holnaposnak kellemes estét, békés, nyugodt éjszakát! Vigyázzatok magatokra - amíg távol leszek! Szeretettel ölellek Bennet... Bővebben

2017.06.28. 18:35
Szép estét kívánok mindenkinek! Remélem mindenki jól van ebben a nagy melegben... Coffee cup Maria

2017.06.28. 17:22
Szép délutánt kívánok Mindenkinek! Rose

2017.06.28. 17:16
Köszönöm Józsi. Smile

2017.06.28. 15:16
Javítottam Erzsike.

2017.06.28. 13:09
Kefves Józsi a a Hivatlan vendég című versemnél a Cím is bele csúszott a versbe.Köszönöm,ha
kijavítod.

2017.06.28. 12:17
Szép napot mindenkinek. Smile

2017.06.28. 08:13
Jó reggelt Smile Legyen szép a napunk,hűvös szobában !

2017.06.28. 00:09
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

2017.06.27. 22:12
Szép estét - jó éjszakát kívánok Mindenkinek! - picurnagyi - Heart

Archívum
Felhasználók
» Online vendégek: 2

» Online tagok: 1
babumargareta

» Regisztráltak: 5,550
» Legújabb tag: Holdember

In Memoriam:
Laskodi Éles Ferenc
Lengyel Jolán
Niedermayer Anna
Orosz Dávid
Leonardovics
Varnusz Xavér
Szabó Ferenc
GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések)
Jogi nyilatkozatok
» Adatvédelmi nyilatkozat
» Szerzői jog
» Felelősségi nyilatkozat

Könyvkiadás
» Hogyan adhatom ki könyvemet a Holnap Magazinnál?
» Van lehetőség könyvemet részletfizetéssel kiadni?
» Hogyan rendelhetem meg a Holnap Magazin kiadványok egyikét?

Pályázati lehetőségek
» Hogyan pályázhatok írásommal?
» Miért érdemes a pályázatokon részt venni? Mit nyerhetek?
» Van lehetőség a Holnap Magazinban hirdetni?

Tartalmak, megjelenés
» Milyen gyakran kerülnek fel új írások a magazinba?
» Van a Holnap Magazinnak nyomtatott formában történő megjelenése?

Technikai segítség
» Hogyan regisztrálhatok?
» Hogyan használjam az Üzenőfalat?
» Hol találok segítséget, ha valaminek a helyesírásában nem vagyok biztos?
» Milyen felbontás és böngésző használata a legoptimálisabb?


Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok kezelése és védelme: A Holnap Magazin, a felhasználók személyes adatait, bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Betartja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvényben meghatároztak. Valamint az egyéb hatályos jogszabálynak adat-és titokvédelmi rendelkezéseknek is eleget tesz.


Szerzői jog

A Holnap Magazin teljes tartalma a jogtulajdonosok tulajdona és a 1999. évi LXXVI. Szerzői jogokról szóló törvény védelme alatt állnak. Ha más médium jelenteti meg a Holnap Magazin-tól átvett információkat, fenntartjuk a jogot a szerzői jogokra, ezért kötelesek a forrást megjeleníteni! A Holnap Magazin továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú használatra letöltse. Más célra történő felhasználás esetén a jogtulajdonosok hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményekkel jár.


Felelősségi nyilatkozat

A Holnap Magazin fenntartja a jogot a honlap indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására, kiegészítésére.
A honlapon közölt adatokért, azok pontosságáért a Holnap Magazin felelősséget nem vállal, továbbá a szerzők által folyatott vitákban állást nem foglal (üzenőfal, hozzászólás, privát üzenet) , csak abban az esetben, ha az a Holnap Magazint sértő tartalom. A szerzők személyes vitáikat saját felelősségükre folytatják, és intézik el azokat egymás között, szerkesztőségünk ebbe nem avatkozik be.
A Holnap Magazin programozója, rendszergazdája kijelenti, hogy nincsen tudomása olyan forráskódról vagy tartalomról, amely bármely módon károsíthatná a felhasználó által használt számítógépet egészében vagy részeiben. Ezt figyelembe véve, a Holnap Magazin, nem felel azokért a kárókért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából keletkeznek.


Hogyan adhatom ki könyvemet a Holnap Magazinnál?
Magazinunk az internetes irodalmi oldal üzemeltetése mellett, könyvkiadóként is működik.
Válogatás köteteinken, antológiáinkon kívül a Holnap Magazin kötetek sorozatunk gondozásában jelennek meg az egyéni szerzők könyvei.
Saját ISSN sorozatazonosító számmal és ISBN nemzetközi azonosító számmal ellátott hivatalosan jegyzett kiadványaink megrendelhetőek magazinunknál e-mailben a holnapmagazin@gmail.com címen, továbbá az E-könyvesbolt internetes könyváruházban, valamint megvásárolhatók a Líra és a Libri könyvesbolthálózat üzleteiben.
Ha szeretnéd megjelentetni saját könyvedet, keress minket e-mailben és teljes körű, személyre szabott könyvkiadási ajánlatot adunk!
Könyvkiadás menete
A Holnap Magazin kiadványairól részletesen.


Van lehetőség könyvemet részletfizetéssel kiadni?

Magazinunk lehetőséget kínál minden szerző számára saját könyvének megjelentetésére, a kiadási költségek rendezésére részletfizetéssel.
- A kötet anyagának átvételekor, szerződéskötéskor meghatározott összegű előleg fizetésével lehet elkezdeni a könyv kiadását. Ez a kiadási költségek része, nem plusz költség!
- A részletfizetés maximum futamideje 1 év. A futamidőt a szerző kérése alapján ütemezzük. A részletfizetésnél kamatot nem számolunk fel. A befizetett részletekről minden hónapban számlát állítunk ki.
További információ


Hogyan rendelhetem meg a Holnap Magazin kiadványok egyikét?

Magazinunktól megrendelhetőek a Holnap Magazin kiadványai, könyvei kedvező áron, könyvcsomagokban is.
Pontos információ a Könyvkiadás/Kiadványok menüpontban!
Szerzők egyéni köteteit is megrendelheted tőlünk! A rendeléseket minden esetben továbbítjuk a szerzők felé.

A Holnap Magazin gondozásában eddig megjelent könyveink:
Holnap Magazin közös kötetek
Holnap Magazin egyéni kiadványok


Hogyan pályázhatok írásommal?

Az aktuális pályázatainkról a Könyvkiadás/Pályázatok menüpontban olvashatsz.
Közvetlenül elérhető ezen a hivatkozáson!


Miért érdemes a pályázatokon részt venni? Mit nyerhetek?
A Holnap Magazin pályázatain induló szerzők még több lehetőséget kapnak írásaik publikálására, elismerésére:
- A pályázati versek, történetek egy hónapon keresztül a figyelem középpontjában állnak. Több olvasó, nagyobb látogatottság és több hozzászólás érkezik az itt fent lévő írásokhoz!
- Mindhárom kategóriában (Pályázati vers, Pályázati novella és próza, Tollforgató történet) magazinunk zsűrije is választ egy-egy nyertest, akik 10-10 oldal ingyenes publikálást nyernek, a nyertesek számára összeállított kötetekben.
- A pályázati írásokra 2014. július 1-től megszűnt a szavazás. Helyette a zsűri mindhárom kategóriában választ további 2-2 nyertest, aki 1-1 ingyen Holnap Magazin könyvet nyer.
- Magazinunk munkáját, életét olyan támogatók is figyelemmel kísérik, akik anyagi lehetőséget biztosítanak a szerzőknek könyvben történő megjelenésre.
Várjuk írásaitokat magazinunk minden héten hétfőn és csütörtökön frissülő rovataiba, pályázatainkra és nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunkba is!

Van lehetőség a Holnap Magazinban hirdetni?

A Holnap Magazin Támogatók, partnerek rovatában történő reklámozással kapcsolatban keresd szerkesztőségünket e-mailben: holnapmagazin@gmail.com


Milyen gyakran kerülnek fel új írások a magazinba?

Magazinunkra jelenleg verseket és prózákat közvetlenül a szerzők küldhetnek be. A beküldéshez használatos űrlapok bejelentkezést követően a jobb oldalon belül "Vers beküldése" és "Próza beküldése" menüpontok alatt érhetőek el. Jelenleg a cikkeket szerkesztőségünk továbbra is emailben várja a holnapmagazin@gmail.com címre.
A szerzők által az oldalon beküldött alkotásokat minden hétfőn és csütörtökön hagyjuk jóvá (jelentetjük meg), az emailben küldött cikkeket ekkor töltjük fel az oldalra. Részletek a Főoldalon az Írás feltöltése/beküldése menüpontban.
Újságírás, Vers, Próza rovatainkba Kultúra, szórakozás, Világjáró, Vélemény, mozaik, Sport, Konyhasarok, Sétapálca, Versek, Novella, próza kategóriákba küldött írásokat minden hétfőn és csütörtökön töltjük fel az oldalra.
Pályázati rovatainkba: Pályázati versek, Pályázati novella, próza és Tollforgató történetek rovatunkba minden hónap első napján kerülnek fel az új írások. Részletek a Pályázatok menüpontban.
Verselő versek rovatunkba as hónap közepétől hónap végéig folyamatosan töltjük fel a beérkező verseket. Részletek a Pályázatok menüpontban.
Hangos versek, videó versek és galéria rovatunkba folyamatosan töltjük fel a beérkező alkotásokat. A beérkezést követő néhány napon belül minden elküldött alkotás felkerül rovatunkba.
Rendezvények rovatunkba folyamatosan töltjük fel az aktuális és korábbi Holnap Magazin által szervezett és a magazinhoz kapcsolódó író-olvasó találkozó, irodalmi rendezvény anyagait. Rendezvényeinkről ebben a rovatban találhatóak a legfrisebb információk.
A szerkesztőség az esetleges alkalmi változtatás jogát fenntartja!


Van a Holnap Magazinnak nyomtatott formában történő megjelenése?
2010. március és 2014 december között magazinunk HM Holnap Magazin néven havonta nyomtatásban is megjelent.
A nyomtatott számokban megjelenő versek, novellák, cikkek, történetek internetes oldalunkon nem olvashatóak. Nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunkban minden publikáció ingyenes!
2015 júniustól negyedéves megjelenéssel folytatódik nyomtatott irodalmi folyóiratunk.

Megrendelésről és az aktuális lapszám tartalmáról további információ a magazin internetes reklámoldalán:
http://nyomtatott.holnapmagazin.hu/

Hogyan regisztrálhatok?
- Ha üzenni szeretnél nekünk az üzenő falon, véleményezni írásainkat, részt venni pályázatainkon és nyerni szeretnél nálunk, akkor regisztrálnod!
- A regisztrációhoz ki kell töltened az adatlapunkat/űrlapunkat az adataiddal.
- Fontos, hogy e-mail címed valós legyen, mert regisztrációt követően e-mailben megerősítést küldünk, ahol aktiválnod kell a regisztrációt!
- Adataidat harmadik személy számára nem adjuk ki, kizárólagosan szerkesztőségünk adminisztrációjához és esetleges üzenetek küldéséhez használjuk fel.

Hogyan használjam az Üzenőfalat?
- Az Üzenőfal használatához regisztrálnod kell!
- Ha a használat során a felhasználó rasszista, obszcén, vagy egyéb mások személyiségi jogait sértő kijelentést tesz, üzenetét azonnali hatállyal töröljük és a felhasználót első alkalommal írásban figyelmeztetjük. Ennek megismétlődése után, töröljük a regisztrált felhasználók közül és letiltjuk az oldal mindenféle használatáról!
- Az üzenő falon elhelyezett üzenetek tartalmától a szerkesztőség elhatárolódik!
- Ha valamely felhasználó a folyamatos ellenőrzés ellenére olyan üzenettel találkozik oldalunkon, amely másnak a jogait sértheti, értesítse szerkesztőségünket, hogy megtehessük a szükséges intézkedéseket!
- Ha olyan üzeneted van, amelyre írásbeli választ szeretnél, e-mailben küldd el nekünk és Mi lehetőségeinkhez képest, a legrövidebb időn belül, válaszolunk rá.
- Az üzenő fal használata önkéntes, a korrekt és emberi hangú vélemények megbeszélésére lett kialakítva. Ne élj vissza vele!


Hol találok segítséget, ha valaminek a helyesírásában nem vagyok biztos?
Ingyenes online helyesírási szótár
http://www.magyarhelyesiras.hu/

Ingyenes szinonima szótár:
http://szinonimaszotar.hu/

Magyar értelmező és szinonimaszótár:
http://www.lbd.hu/huhu/

E-nyelv helyesírási tanácsadás (lehet kérdezni):
http://www.e-nyelv.hu/nyelvi-tanacsadas/

MTA helyesírási tanácsadó portál (helyesírást segítő automaták):
http://helyesiras.mta.hu/

Milyen felbontás és böngésző használata a legoptimálisabb?
- Az oldal megtekintéséhez legalább 1024x768 pixeles felbontás ajánlott, valamint Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera vagy Safari böngésző.
- Az oldal más böngészővel (pl. Internet Explorer) is működik, csak az oldal bizonyos elemei eltérően jelennek meg. Ezért felelősséget nem tudunk vállalni! A funkciók minden esetben használhatók.

- Ha bármilyen technikai kérdése van, forduljon Szerkesztőségünkhöz!
- A gyors technikai segítségnyújtáshoz keresse Admin-t a tech@holnapmagazin.hu e-mail címen!