Ifjúsági pályázat 2014/15

Ifjúsági pályázat 2014/5

Az V. Ifjúsági pályázat zsűri nyertesei:
Vers:
Bakos Fanni: Hamu és füst
Ország Rebeka: Hamutál
Kovács Gabriella: Párbeszéd helyett
Recskó Márk: Jöttetek angyalok és megmentettetek
Kasza Péter: Száz tenger hív

Novella:
Lévai Gertrúd: Virradat
Korsós Noémi: Találkozás
Nagy Benjámin: Megcsalt nő kivetkőzése
Schaul Janka: 75 év karácsonya
Teibert Eszter: Fájdalom lámpás

A pályázatunk 2014. november 17-től az V. fordulóval folytatódik!

A Holnap Magazin pályázatot hirdet 2014. november 17. és 2014. december 22 között. Eredményhirdetés legkésőbb 2014. december 30-án.
Pályázatunk célja a fiatal tehetséges írók, költők írásainak széles körben történő publikálása.
Fontos az írásokon, verseken, történeteken át megvalósuló kommunikáció megismerése, megismertetése és a fiatal korosztály irodalmi érdeklődésének felkeltése, az iskolapadban megszokottól némileg eltérő, szabadabb, közvetlenebb formában.
A Holnap Magazin által meghirdetett pályázatra nevezhet minden Magyarországon és határainkon túl élő, magyar nyelven publikáló amatőr költő, író, aki az oldalunkon igazoltan regisztrált tag, vagy a pályázati anyag elküldése előtt regisztrálni fog.
A regisztrálás során használt felhasználó nevet szerkesztőségünk felé a pályaművek beküldésével egy időben jelezni kell!
A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!

Pályázat feltételei:
– Nevezési díj: nincs!
– Várjuk a 14-25 év közötti fiatalok verseit, rövid prózai alkotásait.
- Pályázatod elküldésénél kérjük írd meg e-mailben az életkorodat és azt, hogy milyen felhasználó néven regisztráltál magazinunk oldalán.
– Téma megkötés nincsen. Bármilyen témájú vers, vagy prózai alkotás (novella, elbeszélés, esszé, ballada, mese stb.) részt vehet pályázatunkon.
– A pályaművek terjedelme maximum 4 A/4-es oldal lehet Times New Roman, Arial vagy Calibri betűtípussal, 12-es betűmérettel gépelve.
– A beküldött írások nem tartalmazhatnak személyiségi jogokat sértő utalásokat, leírásokat, és nem lehetnek etnikai hovatartozás, vagy bármely más szempontból megkülönböztető, vagy politikai tartalmúak.
– A pályázatokat szerkesztőségünk e-mail címére várjuk: holnapmagazin@gmail.com
Szerzőnként 1 vers és/vagy próza küldhető. Egy szerző indulhat mindkét műfajban is.
– A pályázaton szerkesztőségünk tagjai, hozzátartozói nem vesznek részt.
– Az elküldött pályaművek felkerülnek http://www.holnapmagazin/ weboldal Ifjúsági pályázati vers és Ifjúsági próza rovatainkba.
A Holnap Magazin zsűrije által kiválasztott írásokat, összesen 5 verset és 5 prózai alkotást könyvjutalomban részesítünk.
- A pályázatra küldött írások önkéntes alapon vesznek részt a versenyben, ezért honoráriumot felajánlani nem áll módunkban!
- A beküldött művek szerzői e-mailben a mű elküldésekor egy mondatban jelezzék nekünk, hogy beleegyeznek a változtatás nélküli közléséhez! Ez azt is jelenti, hogy elolvasták a pályázatunk feltételeit és egyetértenek vele.
- Ha a pályázattal, vagy bármi mással kapcsolatban kérdésed, ötleted, kérésed van, e-mailben keress minket és Mi a lehetőségünkhöz képest, a legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Frissítés: A pályázat zsűri által kiválasztott nyertesei a főoldalon és a Könyvkiadás/Pályázati nyertesek menüpontban is olvashatóak:

Novella, próza kategóriában
Teibert Eszter
Schaul Janka
Nagy Benjámin
Krsós Noémi
Lévai Gertrúd

Vers kategóriában:
Kasza Péter
Recskó Márk
Kovács Gabriella
Ország Rebeka
Bakos Fanni