Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2018.05.23. 07:11
Szép napot Smile

2018.05.23. 06:52
Kedves József! A jóváhagyásra váró versemet kétszer küldtem be véletlenül. Kitörölnéd az egyiket? Köszönöm!

2018.05.23. 05:02
Jó reggelt kívánok! Kedves Józsi! Tegnap már jártam itt és szerettem volna az adatvédelmi nyilatkozatot megtenni. Nem fogadja el a regisztrált neve... Bővebben

2018.05.23. 00:12
Kedves Vadvirág47! 500. vers! Gratulálok! Rose Rose Rose Jártó Róza

2018.05.22. 23:20
Katalin, javítottam versednél a nevet.

2018.05.22. 23:12
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek. Smile

2018.05.22. 23:12
Köszönjük vadvirág, hogy megosztod velünk a verseidet.

2018.05.22. 21:49
Kedves Rózsa! Gratulálok az 500 versedhez. Szeretettel Rose

2018.05.22. 21:44
Talán, kicsit érzékenyebb vagyok az átlagnál mostanában, de azt reméltem, VALAKI - talán az admin? vagy Józsi észreveszi, hogy a mai alkalommal az ... Bővebben

2018.05.22. 20:44
Szép estét és békés éjszakát kívánok. Smile

Archívum
Felhasználók
Könyvkiadás

Magazinunk az internetes irodalmi oldal üzemeltetése mellett, könyvkiadóként is működik.
Válogatás köteteinken, antológiáinkon kívül, a Holnap Magazin kötetek sorozatunk gondozásában jelennek meg az egyéni szerzők könyvei.
Saját ISSN sorozatazonosító számmal és ISBN nemzetközi azonosító számmal ellátott hivatalosan jegyzett kiadványaink megrendelhetőek magazinunknál e-mailben a holnapmagazin@gmail.com címen, továbbá az E-könyvesbolt internetes könyváruházban, valamint megvásárolhatók a Líra és a Libri könyvesbolthálózat üzleteiben.
Ha szeretnéd megjelentetni saját könyvedet, keress minket e-mailben és teljes körű, személyre szabott könyvkiadási ajánlatot adunk kedvező áron!

A könyvkiadás menete:
- Küldd el nekünk könyved anyagát word dokumentumban e-mail címünkre.
- Leveledben írd meg, hogy könyvedet milyen példányszámban és milyen borításban szeretnéd megjelentetni, valamint válaszd ki a papír minőségét is.
Lehetőségek: A borítónál puha borítású ragasztott kivitel, vagy keménytáblás kötött könyvborító választható, a papírnál pedig sima fehér ofszet papír, vagy puhább tapintású volumenizált speciális könyvpapír közül választhatsz. Mindkét esetben az első változat az árban kedvezőbb. A második lehetőség többletköltséggel jár. A lehetőségeket kombinálni is lehet, tehát megrendelhetsz puha borítású, volumenizált papírra történő nyomtatást is, vagy bármilyen más elrendezést.
- A minimálisan megrendelhető kötetszám 50 db.
- Megkeresésedre, személyre szóló, részletes árajánlatot küldünk.
- Ezután ha az ajánlatunk megfelelő és visszaigazolod, megerősíted könyved megrendelését, elküldjük neked a könyvkiadási szerződést, amely minden esetben részletesen tartalmazza a megrendelt kötetre vonatkozó összes információt. A szerződéseket szintén minden esetben az egyéni igényeknek megfelelően állítjuk össze, a szerzők számára lehetséges legoptimálisabb szempontok szerint. Miután az elküldött szerződés egyik példánya aláírva, postai úton megérkezik szerkesztőségünkbe, megkezdődik a könyv szerkesztése.
- A szerződés megkötésével egy időben kell átutalni a kötet kiadási költségeinek 50%-át, szerkesztőségünk bankszámlájára.
- A megszerkesztett kötetet és a borítót ellenőrzésre, jóváhagyásra elküldjük a szerzőnek.
- Miután a szerző jóváhagyta a kötetet, irodalmi lektorunk egyikéhez kerül. A lektorált kötet kerül a nyomdába.
- A nyomdába kerülés időpontjáról minden esetben értesítjük a szerzőt. Ezzel egy időben kell átutalni a kötet kiadási költségének fennmaradó 50%-át.
- A kötet megjelenési időpontjáról és a szállításról szintén értesítést küldünk.

Részletfizetés:
Magazinunk 2010 áprilisától új lehetőséget kínál minden szerző számára, saját könyvének megjelentetésére, a kiadási költségek rendezésére részletfizetéssel.
- A kötet anyagának átvételekor, szerződéskötéskor 25.000.-Ft előleg fizetésével lehet elkezdeni a könyv kiadását. Ez a kiadási költségek része, tehát nem plusz költség!
- A részletfizetés maximum futamideje 1 év. A futamidőt a szerző kérése alapján ütemezzük. A részletfizetésnél kamatot nem számolunk fel. A befizetett részletekről minden hónapban számlát állítunk ki és küldünk a szerzőknek.
- A futamidő egyharmadánál a kötet nyomdakész borítóját elkészítjük a szerző kérésének, elképzelésének megfelelően. A futamidő kétharmadánál a lektorált kész anyagot megküldjük egyeztetésre. Az utolsó részlet befizetésénél kerül a kötet a nyomdába.
- Lehetőség van arra is, hogy a futamidő kétharmadánál a szerző már átvegye a megrendelt kötet mennyiségének az 50%-át. A könyvek eladásával, már elősegítheti a többi részlet kifizetését és a könyv a teljes összeg kifizetése előtt már a rendelkezésére áll. Ebben az esetben viszont a megosztott nyomdaköltség magasabb.

Nagyobb kötetszám esetén az egy kötetre eső költség jelentős csökkenése érhető el!
Részletes és pontos árajánlatot a könyv tényleges oldalszámának és példányszámának ismeretében minden szerzőnek küldünk.
Az árajánlatot minden esetben a személyre szóló kötet leírásának megfelelően küldjük meg. Az árajánlat küldése térítésmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Fontos tudnivalók:
- A szerkesztési munka közben észlelt hibákat, hiányosságokat, javításokat minden esetben folyamatosan egyeztetjük a szerzőkkel. Ugyanígy jelezzük azt is, ha lektorunk javítást, módosítást javasol.
- Engedély nélküli javítást, átírást, átszerkesztést nem végzünk a küldött könyvanyagban!
- A kötetek szerződésében meghatározott könyvkiadási díj minden könyvre vonatkozó költséget tartalmaz! Magában foglalja a könyv szerkesztési, tördelési, formázási költségeit, valamint a lektorálás, a nyomda, a borító tervezés és kivitelezés, az ISBN azonosító szám ügyintézés és a megjelenés napján történő MPL futár általi házhoz szállítás kiadásait is.
- További összeget a megrendelés és szerződéskötés után nem kérünk! Ez akkor sem változik, ha a könyv szerkesztése és kiadása közben a nyomdai árak, vagy egyéb költségek módosulnak, növekednek. Az ilyen esetekben adódó plusz költségeket nem terheljük át a szerzőkre!
- A kötet szerkesztése során, a lektorhoz kerülés napjáig lehet módosítani a könyv tartalmán. Ha ez nem jár oldalszám növekedéssel, akkor térítésmentes. Ha a kötet terjedelme módosul, az oldalszám nő, akkor szerződéskiegészítést küldünk.
- A készülő könyvhöz saját borítótervet is elfogadunk. Ez lehet egy nagyméretű, jó minőségű kép elküldése is, amelyet köteted borítójának szeretnél, de írásban is megfogalmazhatod, hogy milyen borítóra gondoltál, és grafikusunk megrajzolja, megtervezi neked.
- A megjelent kötetekből 7 példány köteles kiadványként a Országos Széchényi Könyvtárhoz kerül. Ezt az összes példányszámból vonják le, így ennyivel kevesebb kötet kerül kiszállításra a szerzőhöz.
- A könyveket a futárszolgálat a szerző által megadott címre szállítja ki.
- A Holnap Magazin gondozásában megjelent köteteket magazinunk térítésmentesen reklámozza és segít a terjesztésben, eladásban a Könyvműhely online könyvesboltban, Holnap Magazin online könyvesboltban, valamint nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunkban. A köteteket magazinunkon keresztül is megrendelhetik az olvasók. A megrendelést minden esetben továbbítjuk a szerzők felé.
- 100 db vagy a feletti kötet esetében a könyvet kiajánljuk a LÍRA könyvesbolthálózat részére. Amennyiben a lehetőséget szeretnéd igénybe venni, várjuk megkeresésedet.

Ha van kiadásra váró könyvanyagod, keress meg minket e-mailben a holnapmagazin@gmail.com címen, és mi megtaláljuk számodra a legkedvezőbb megjelenési lehetőséget!
Váltsd valóra álmodat és vedd kézbe az igényesen megszerkesztett saját kötetedet, hogy nyomtatásban is fennmaradjanak írásaid!