Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Vasvári István: Végzetünk...
...Olykor rohanunk a Végzetünk felé, máskor a Végzetünk siet elénk!..Észre sem vesszük, mikor összeérünk vele, mivel vannak az életben olyan találkozások, melyekre akkor sem lehetne felkészülni, ha örökké élnénk!..Nincs szó, mely pontosan leírná, nincs kép, ami megjelenítené, nincsenek sorok, melyek méltóképp papírra vethetnék azt a végtelenül rövid pillanatot, mikor elköszönünk a földi valóságtól!..Hajlamosak vagyunk nagyon sokszor elfeledni, hogy itteni Létünk milyen nagyvonalú ajándék, s amilyen pompába csomagolva kaptuk egykor, olyan puritán módon követelhetik vissza..akár a következő szemvillanással...

4348
csirifiszkio - 2013. december 08. 15:11:10

Kedves Viola! Koszonom a dicsero, elmelkedo szavakat, orultem, hogy itt jartal, en is Kellemes Unnepeket kivanok Neked! Wink

277
farkas viola - 2013. december 08. 03:47:19

Kedves István!

Rövid írásodban rengeteget mondtál el. Így igaz, de ezzel sajnos nem számolunk, és el sem tudjuk fogadni. Pedig, készülni kellene rá, nem csak öreg korban.

Átutazók vagyunk és bármikor hazahívhatnak.
Mindig elgondolkozom, mikor látom, hallom, milyen elszántan keresik: "ki a hibás, ki a felelős" az illető haláláért? Együgyű földies gondolatok, hisz mindannyian tudjuk, hogy kaptunk egy Sorsot feladattal és időponttal.

Szeretettel gratulálok és Áldott Ünnepeket kívánok: Viola In Love

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.