Tóth Sarolta: Ezt elszúrta...
Kriszta nővére Olaszországban élt boldogan olasz férjével, Márióval. A latin szerető jó férj, szerető apa volt. Kriszta kicsit irigykedett, kicsit bizakodott, ő is kerít magának egy hasonló családszerető férjet. Nyári szabadságát nővérénél töltötte, de - bár sokat járt szórakozni - nem találkozott a megfelelő lovaggal, aki magyar lányt kívánt feleségül. Az utolsó estén bulizni ment néhány ismerőssel, kissé becsípett és egy jóképű olasz fiú lakásán kötött ki. Vele töltötte az éjszakát is. A fiú kedves volt, Kriszta reménykedett a sztori folytatásában. Reggel a fiú munkába ment. Meghagyta Krisztának, hogy érezze jól magát, és ha elmegy csapja be maga után az ajtót, - az bezárul, és ő majd kulcsával be tud jönni.
most már szívesen maradt volna még Olaszországban, de lejárt a szabadsága,
haza kellett utaznia. Kijózanodva, boldogan ébredt és reménykedett a kapcsolat folytatásában. zuhanyozni indult a fürdőszobába, de a csapból nem folyt a víz. Ez elég bosszantó, sőt kellemetlen meglepetés volt számára, mert WC-re is kellett mennie, és éppen széklete is akart lenni. Megoldotta a gondot: kerített egy papírt, műanyag zacskót és elvégezte a dolgát. tervezte, hogy távozása után magával viszi és az utcai kukába dobja.
Reggelizett, írt néhány kedves köszönő sort, megadta a telefonszámát, a címét majd távozott.
Jól becsapta maga után az ajtót. Amikor el akarta dobni a csomagot, rádöbbent, hogy a lakásban felejtette a levél társaságában.
- Mit tehetett? Sajnos, a fiú telefonszámát nem ismerte, visszamenni nem tudott. Kétségbeesetten várt valami válaszra, szégyennel telve, mégis reménykedve, hogy a fiúnak van humorérzéke, és talán megbocsát a nem várt "ajándék" nem szándékos elfeledése miatt.
Válasz a fiútól nem érkezett. Kriszta többé nem utazott Olaszországba és lemondott a latin szeretőkről, akik nem értékelik a szép magyar lánytól kapott szeretet-csomagot. Bizony ezt kihagyta, sőt el...
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.