Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Deák Mária: Panel szerelem - Bilincsben - Második történet (2016. június)
Lori az édesanyjával kereste fel a mobilszolgáltató üzletet. A kirakatban már messziről villogó fények csalogatták a fogyasztói társadalom újdonsült rabjait. A digitális és virtuális világ legújabb vívmányai csábítóan üdvözölték a lányt.
- Kellek neked! - súgták a fülébe.
Az üzletben sok csillogó, pulton kiállított demo telefon, a technika újabb vívmányaiból.
- Kézbe veheted, kipróbálhatod! - jött eléjük egy kedves eladó.
Lorinak voltak konkrét elképzelései. Mindenképp érintőpanelos, nagy felbontású, dupla kamerás készüléket szeretett volna. Természetesen telefonáláson kívül Internet hozzáférésre, zenehallgatásra is alkalmasnak kellett lennie az új társnak. A legnagyobb igény pedig az akkumulátor készenléti ideje, hogy egy feltöltéssel napi 10-12 órás használatot bírja. Az igényeket az üzlet ki tudta elégíteni és Lori boldogan szorította magához a dizájnos dobozt, benne a digitális csodával. Természetesen egyéb kiegészítőket is vásároltak a készülékhez. Kapott memória bővítő kártyát, csajos "új ruhát", előlapfóliát és még telefonékszert is.
Lori elégedetten zárkózott be szobájába legújabb panel szerelmével. Első dolga volt csatlakozni az Internethez és meglátogatni a közösségi oldalt, ahol rögtön posztolt magáról az új telefonjával készített szelfit. Természetesen csücsörített is, mert ez most így szokás.
Remegő újakkal simogatta végig a kijelzőt, majd egyre bátrabban fedezte fel a "beállítások" menü titkait. Simogató ujjai nyomán a kijelző panelja villogott, újabb és újabb csábító ajánlatokat, alkalmazásokat fedezett fel. Egy simítás és régi SIM kártyájáról már az összes adat az új telefonba került. A digitális panel sikított. Lori hangot, képet mentett, játékot töltött és közben szépen beesteledett. Az ágyára feküdt, de a fülét bedrótozta, egy parányi fülhallgatóval, mely az új okostelefonjához csatlakozott. Nem tudott nyugodni, bökdöste a kijelzőt, aztán sikerült sorba rendezni a kedvenc zeneszámait, melyek a dróton áramlottak a fülébe és apró ritmikus fejrángásokban végződtek. Lori kellemes szórakozással zárta a napot. Egy dologról feledkezett meg, az akkumulátor töltéséről, aztán hogy-hogy nem hirtelen mégis észbe kapott és bár már éjfélhez járt közel az idő a hálózati töltőt bedugta a konnektorba és boldog álomba merült. Reggel új panel szerelmét bemutatta a barátnőinek, akik ámulva csodálták az XY modell sokoldalúságát és rögtön elhatározták, hogy a következő szülinapra, névnapra, karácsonyra, húsvétra vagy csak úgy, mert megunták a régit Ők is szert tesznek egy ilyen új szerelemre. A panel szerelem kényelmét pedig mindannyian élvezhetik, hiszen milyen jó belső békét teremt, kizárja a környező világot, csak a virtuális világba merülve közölhetik a környezetükkel, hogy nem érdekel már a külvilág. Élni és szeretni panel bilincs szerelemben is lehet. A fejlesztők pedig gondoskodnak róla, hogy hamarosan szolár panelt helyezve a készülékre még az akkumulátor töltési probléma is megoldódik. Vékony napcellákon keresztül a kijelző paneljén keresztül tölthetővé válik a szerelem. A 20-30%-os üzemidő növekedés csábító ereje következtében Lori fél év múlva már szolár panelos társával élt együtt és csak a fejlesztőkön múlik, hogy meddig. (Az írást Újszállási Rácz Lajos egy hulladékból készített képe ihlette - sajnos nem tudom itt beszúrni)
5435
zsuzsa mihaly - 2016. július 16. 23:40:48

Hogy ez nem nekem jutott az eszembe! Jobb is , így úgysem tudtam volna megírni! Persze van ennek még egy-két jó oldala..... Szívből gratulálok!

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.