Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bubrik Zseraldina: A várva várt csók (2016. december)
Szép lassan próbáltam lehunyni fáradt szemeimet. Éreztem, egyre közelebb jössz felém. Számat mosolyra fakasztottam. Eddig még soha nem csókoltál. Egy kicsit féltem. Nem tudtam, szeretni fogod a csókom, vagy többet nem kérsz belőle. Hallottam, amint megint közelebb jöttél. Szemeim még mindig csukva. Beszéded nesze jutott el füleimhez. Halk morajló szavaidat próbálom megérteni. Még közelebb jöttél.
Kinyitottam szemeimet. Sötét van, csak a kislámpa ég. Rád nézek, de nem merek megszólalni. Nézem szép szemeidet, amik éppen engem néznek. Majd a szádhoz érek nézésemmel. Gondoltam, ha nem hallom szavaidat, leolvasom a szádról. Lassan kezdtem felfogni, mit is szerettél volna elmondani nekem.
Búcsúzni jöttél. A várva várt első csók, egyenlő a búcsúcsókkal. Még ilyet sem éltem át. Annyira vártam, hosszú idő után, hogy eljön annak az igazi első csóknak az ideje. Türelmes ember vagyok. Nem szeretek mindent egyszerre letudni.
Továbbra is néztem a szádat, hogy megértsem mit is szeretnél magyarázatként megadni nekem. Már azt sem értettem. Kezdted egyre gyorsabban mondani, én meg nem tudtam követni.
A hangokat még mindig nem hallottam. Olyan érzésem támadt, mintha Tündérországban lennénk. Ott táncolunk ketten a táncparkett közepén…de nem hallom a zenét… Rajtunk kívül senkit sem látok. Azt veszem észre egyre közelebb jössz hozzám. A szád egy picit már hozzáér a számhoz. Hirtelen nem tudtam, a szemem csukva maradjon, vagy kinyissam, és nézzem az édes csók zamatos ízét.
Elhagytam Tündérországot és kinyitottam a szemeimet. Az ajtóban álltál, majd elköszöntél. Éreztem, amint a könnycseppjeim szép lassan elindultak útjukra az arcomon lefelé.
1867
Zseraldina19 - 2019. június 02. 13:58:09

Kedves Marika!
Köszönöm! Igen, rossz vége lett, de nem lehet minden jó.
Puszi!
Zsera

4264
Marcsi mama - 2019. június 01. 22:20:18

Kedves Zseraldina!

Ez egy szép, boldog pillanat volt. Kár, hogy búcsúzás lett a vége!
Gratulálok az íráshoz!
Üdv.Marika

1867
Zseraldina19 - 2018. június 22. 19:07:38

Kedves Rita!
Köszönöm a kedves szavakat!
Zsera

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.