Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Putterer Magdolna Léna: Ez a világ , nem az én világom !
Nem értem meg embereket, akiknek örök témájuk a szex .
Szinte magam előtt látom az ilyen emberek magánéletét ....


Mondják egymásnak:
- Ezt, meg azt teszek veled , ha hazaérek .Alig várom otthon legyek.
- Te megtennéd ezt és ezt nekem ? Én megtenném ! Meg is teszem neked.... Stb ...


Hazaérnek a munkából , majd otthonlétükkor unottan kerülik egymást a lakásban .
Nem tesznek mást , mint esznek , tv-t néznek, alszanak , miközben nagyokat horkolnak azok, akiknek nagy a szájuk , de tett mögötte semmi nincs .
Általában a férfit hívják barátai pihenőnapokon , akiknek azt mondja :
-- Hú ! Ne tudjátok meg mit tettem az asszonnyal és mennyit ? Te annyit ? Nem mondod ? Én még annál is többet, de van még idő bőven amíg nem kell mennem vissza dolgozni .
Beszélgetést befejeztével :
- Asszony ! Éhes vagyok ! Enni akarok !
Asszony ,mert jó asszony, rohan ki a konyhába . Gyorsan elkészíti párjának amit kért . Tálcára helyezett ennivalóval kezében siet vissza a szobába, az ágyban elterülő párját megetetni .
Ő, a sok finomságot elfogyasztva jóllakottan kényelembe helyezi nagy testét az ágyon, majd a puha , illatos párnák, takarók közt megbújva alvásra készül , amikor párja kedvesen szól hozzá, miközben két puha keze párja zsíros orcáját simogatja :
- Akkor most idebújhatok melléd , Szerelmem ? Nagyon vártam ismét itthon legyél, hogy érezzelek, szerethesselek . - Közben örömmel bújik szerelme mellé , aki ez ellen tiltakozik :
- Most ? Pont most zavarsz , amikor ettem, teli hasam , meg jó filmek mennek a tv - ben ? Kicsit leülepszik , aztán lehet valami , addig hagyj békén! Ne legyél ennyire erőszakos, mert nem jó most a közérzetem .
Szegény asszony kicsit vár , majd gondolja magában megtöri ezt az egészet , most már biztos nincs gond a pociban, szép lassan odabújik ismét . Végre Szerelme mellett fekhet az ágyban . Keze , elindult útjára . Kezdeményezni szeretett volna , de a harcias férj fejbe vágja , haját cibálja :
- Nem megmondtam, majd , ha vége a filmnek és ha leülepszik a hasamban az ennivaló ? Én majd megmondom mikor szexelünk. Addig ne zaklass ilyenekkel . Hányszor szóltam már rád mindezért ? Hogy lehetsz ennyire értetlen ?
Szegény, a sok durvaságtól, csalódás miatt néma könnyeket hullajtott ...
Eltelt 1 - 2 - 3 óra , még mindig semmi nem történt közöttük .
Eközben a feleség pityeregve foglalta el magát a konyhában . Sírt, mert lelke nagyon fájt .
Váratlanul megszólal mobilja. Megnézi ki hívja őt ?
Tágra nyílt szemekkel nézi kijelzőn a nevet .
Férje hívja őt mobiljáról .
Kissé megijedt ettől az új szokásától . Gondolta , biztos valami nagy baj lehet, ha telefonon hívja az , aki amúgy mindvégig a szobában feküdt az ágyban .
Fogadja hívását :
- Asszony! Éhes vagyok ! Hozzál be enni, inni, mert nagyon megéheztem megint, de már szomjas is vagyok .
Szegény nő, mivel tudja mindez után mi következik, ekkor már kedvetlenül vitte be a kért ételt . Tudta, tányér üres lesz, jön ismét a nagy alvások időszaka, majd ismét az evésé , alvásé , majd kezdődik elölről minden.
Eltelik a hétvége.
Eljött a munkába indulás napja .
A férj munkába menet az autójából felhívja asszonyát, felháborodva közli vele :
- Nekem ebből elegem van ! Ezért nem járok haza . Én mennyire akartam szexelni, de te megint nem akartad , nem foglalkoztál , nem törődtél velem , de még mellém sem feküdtél, pedig igényeltem volna közelségedet . Ennek így nem lesz jó vége , én szólok időben!
Szegény nő meglepődve , dadogva próbálkozik megszólalni, de a férj kiabálása szelíd hangját teljesen elnyomta.
Munkába érve a férj felhívja asszonyát nagy boldogan .A háttérben , többek hangja hallható :
- Drágám ! - Szólítja meg szelíden feleségét a férj . - Meg vagyok elégedve önmagammal, de azért te is tedd oda magad kicsit jobban és többször legközelebb, ha lehet . Amúgy minden jó, minden szép, mindennel tökéletesen megvagyok elégedve. Ma még hívlak . - majd elköszönt .
Szegény nő , meglepődve , ledöbbenve áll tovább , a kezében tartja még mindig telefonját .
Úgy érzi, ezt itt nem a valóvilág. Ezt itt egy valami olyan másvilág, ahol volt valami, ami meg sem történt és az valakinek , még jó is volt .
Megtörtént ?
Miért volt a férj részéről ezek után a már érthetetlen dühöngés az ellenkezője miatt ? Semmit nem értett ebben a pillanatban meg az egészből.
Összezavarodott gondolataiban minden.
Nem érti férjét, tetteit, nem érti, mi miért történt, történik?
Zavarodott elme képes létrehozni egy olyan zavarodott , hamis világot, amiben ember úgy érzi megtörténtek , amik valójában még sem .
Nagyon kevés ember az, aki képes hazug világban élni, így rendszerint tönkremennek az ilyen kapcsolatok, ahol a szavakat nem követik tettek , csak hazugságok .
Sajnos vannak ilyen kapcsolatok a valóéletben , vagy már megszűntek, de voltak.
Én ,személy szerint nem tudom elfogadni az ilyen embereket .
Nem értem meg gondolataikat, tetteiket sem .
Tetteiket, amik valójában nincsenek, csak szavakkal dobálóznak könnyelműen , nagyképűen, egymást túl licitálva, egymással versenyezve .
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.