Putterer Magdolna Léna: Ahogy én látom - A Föld bolygó védelme
Elgondolkodtam kicsit , bár a férfiak úgy gondolják nem jó , ha egy Nő gondolkodik ...A Föld , a Naptól számított harmadik bolygó a Naprendszerben.
Kb. 3,5 milliárd éve indult el rajta egy folyamat, amelyet életnek nevezünk , majd ez az élet , ha jól emlékszem még , az 1900 - as évtől , nagymértékben csökkenni kezdett az emberi kapzsiságnak, önzésnek , gyarlóságnak köszönhetően ...
Elsősorban az emberiség által okozott környezeti változások , ill. környezeti szennyezés miatti negatív változások és a vadászat , ami miatt következhetett be a nagy mértékű csökkenés, kihalás .
1900 - as évektől folyamatosan 50 állatfaj / kétéltű, emlős / halt ki , majd emberek váltak súlyos beteggé , haltak meg ami szintén az emberiségnek köszönhető .
Laikusként én így látom :
Földön az élet olyan, mint egy arany nyaklánc , ahol egyik szem , szorosan kötődik a másikhoz.
Egy szem hiányzik belőle , szétesik minden.
Nem pótolhatod másikkal, csak azzal az egy szemmel , ami már nincs meg, mert elveszett, ill. kihalt ..
Ép így esik szét Földön is az élet , szűnik meg , mint ahogy használhatatlanná vált a nyaklánc is egy , ill. 1 hiányzó szem miatt .
Földi életből nem egy, ill. 1 szem hiányzik , hanem már nagyon sok ahhoz , hogy rajta az élet egészségesen ,még tovább folyhasson.
Embert hajtotta kíváncsiság ,a mindent meghódítás , s nem elégedett meg a Földdel, így betette lábát a Világegyetembe , ahol 100 - 800 milliárd galaxis található , ahol matematikai pontossággal működik egész rendszer ... majd ott is bezavart mindent , ami szintén a Földi élethez , a Föld bolygó életben maradásához szükséges , hozzá tartozik .
Káosz van mindenütt.
Káosz lenyugváshoz időre van szükség mire visszaállhat végre minden eredeti formájához, hogy élet újra egészségesen lüktessen e Föld nevű bolygón.
Kell, hogy a Föld , ledobja önmagáról azt a szennyet , ami mára már nagyon elszaporodott .
Én, laikusként, így látom.
Mindig minden , okkal történik .
Mivel mindezt én így látom , folytatom tovább mondanivalómat , egy pici fordulatot téve .


Emberek, megköszönik Mentősöknek emberéleteket.
Nagyszerű cselekedet mindez emberektől .
Valóban megérdemlik a köszönetet .

... de .....

Vajon , melyik ember köszönte meg a Föld bolygó védelmével foglalkozó embereknek azt , hogy egész Földön lévő életeket védik , vagy épp mentik meg az emberek tudta nélkül ?
Róluk , senki nem beszél.
Őket , senki nem ismeri , nem ismerheti .
Ki szeretne az ő helyükben lenni , amikor azon dolgoznak megmentsék a Földet a teljes kipusztulástól , miközben lejátszódik előttük maga a teljes kipusztulás, ha nem sikerülne mégsem tervük ?
Ők , minden nap így fekszenek le aludni , így ébrednek , élik tovább életüket .
El tudjátok képzeni milyen élet ez ?
Fel tudjátok fogni mekkora felelősség hárul rájuk , mekkora lelki teher ?
Nem vétenek, nem véthetnek .
Amit ember ilyenkor megtehet, megteszik , de ők sem Istenek , csupán csak emberi lényeg épp úgy, mint mi magunk , csak sokkal értékesebbek, értékesebb feladatokat látnak el , mint mi, átlagemberek.
Sajnos, akadhat amivel szemben már ők is tehetetlenek , képtelenek kivédeni , elhárítani a bajt , mert emberi lények , de ők azok , akik mindennek súlyát elsőként érzik meg , elsőként maguk előtt látva minden bajnak következményét , miközben átlagember semmiről nem tud, nem tudhat , éli boldogan életét .
Iszonyú lelki teher mindez , amivel nagyon kevés ember képes megbirkózni .
Kis dolgokon siránkoztok , állandó panaszból álltok ki , miközben nem lenne panaszra oka a legtöbb embernek .
Közületek , akik mindig panaszkodtok kis problémák miatt , ki szeretné átélni amit ők átélnek naponta oly sokszor , egyre többször , mint ahogy a jelen pillanatban is ezt teszik ?
Föld bolygó , rajta életek egyre többször , egyre nagyobb veszélyeknek van kitéve.A Föld bolygó védelmével foglalkozó emberek , ők azok , akik a legnagyobb köszönetet , tiszteletet érdemelnék az emberiségtől .
Én ezt így gondolom !
Így elsőként az ő tiszteletükre , a Föld bolygóért , az emberiségért, önmagáért az életért , minden reggel amikor felébredünk , megtapasztalhatjuk azt , hogy élünk , mondjunk hálát , majd gyújtsunk meg egy gyertyát , mert ők mind megérdemlik és mert az élet szép.Léna Magdolna Putterer

2017. augusztus 8.
5548
babumargareta - 2017. augusztus 11. 08:14:54

Kedves Léna.
Szeretettel olvastam szép,bőlcs leirasodat a Fold vedelmével kapcsolatban .
Valóban lehet soha nem gondolunk arra ,hogy kik azok akik ,védik a Fold biztonságát,de annál többször gondolunk arra kik azok akik romboljak az atomgyártással meg más halálos eszközökkel tudatosan a Fold biztonságát.
Gratulálok szeretettel...BabuHeart

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.