Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Auerbachné Tóth Katalin: Gyermekvállalás 3. rész
2015. szeptember 20.
Ma egy éve volt az autóbaleset... Te jó ég, hogy mennyi minden változott egy év alatt! Anyu és apu elmentek, már sose fogják megtudni, hogy én hogy jártam! Hiányoztok, nagyon! Miért nem tudtatok itthon maradni? Miért nem tudtatok velem maradni? Gyertek vissza!
Gyújtottam értük gyertyát is, itt égnek mellettem az asztalon. Mielőtt aludni megyek, majd elfújom őket...

2015. szeptember 22.
Sétálni mentünk Gergővel a Margitszigetre. Azt mondta, jót tesz a picinek is, ha friss levegőt szívok. Semmi felhajtás, csak sétáltunk és beszélgettünk. Amikor a szüleimről kérdezett, elsírtam magam. Elmondtam neki a balesetet is. Kiderült, hogy Gergő testvére is autóbalesetben halt meg 3 éve. Ez valahogy közelebb hozott minket egymáshoz. Nem tudom, miért, de elmeséltem neki azt is, hogy miért nincs apja a gyermekemnek... Megdöbbent azon, hogy nem vetettem el, és megdicsért, hogy jól döntök, akár megtartom, akár örökbe adom. Azt mondta, ő mindig szeretett volna sok testvért, mikor gyerek volt, de most már sok gyereket szeretne... Eddig még nem találkoztam olyan fiúval, aki ennyire gyereket akart volna. Viccesen megjegyeztem, hogy akkor neki adom örökbe. Azt mondta, jó! Nem értem... Magamat sem, mert belém nyilallt a fájdalom, hogy lemondjak a pocak-focistámról...

2015. szeptember 28.
Hosszú hetek óta először jutott eszembe az iskola. Nem tudom, visszamegyek-e egyáltalán mostanában... A baba szépen fejlődik, és annak ellenére, hogy a hasam egyre nő, még tudok mozogni, és bár a sok állás már kellemetlen néha, de meg tudok pihenni a munkában, ha kell. Most már a főnököm is tudja, hogy babát várok, és igyekszik segíteni.

2015. október 1.
Gergő olyan furcsa. Megsimogatta a pocakomat, már többször is, és olyankor nevetve közli, hogy ha adoptálja, ismerkednie kell a leendő fiával. Mondtam neki, hogy nem biztos, hogy fiú, fifty-fifty, lehet lány is. Szerinte fiú, mert akkorákat rúg. Már többször elhívott munka előtt reggelizni vagy munka után sétálni vagy gyros-ozni.

2015. október 5.
Holnap leszek 23. Jó napon van a születésnapom, ezt minden évben megállapítom... Bár, legalább nem karácsonykor. Lehet, hogy a kicsit karácsonykor jön? Január 9-re vagyok kiírva, de az lehet előbb 2 héttel is akár meg utána is 2 héttel... Csak minden rendben legyen vele!

2015. október 6.
Úristen, úristen, úristen! Imádom Gergőt! Nem tudom honnan, de tudta, hogy ma van a születésnapom! Egy kis dobozt kaptam tőle, amiben egy fehér babaruha volt, "anya és apa szeme fénye" felirattal, és a ruhába csavarva egy gyűrű! Megkérte a kezemet!!!
Ja, igen, igent mondtam!
Azt mondta, imponál neki, hogy a körülmények ellenére is vállaltam a gyereket és hogy mindig is ilyen felelősségteljes nőről álmodott!

2015. október 8.
Szóltam a védőnőnek, hogy nem kellenek az örökbeadáshoz a papírok, mikor mentem vizsgálatra. A baba szépen fejlődik, már hallgattuk a szívdobogását is! Olyan szapora, de a védőnő szerint ez így van rendben. Most olyan 30 centi hosszú lehet és körülbelül 1 kilogramm. Nehéz elképzelni!
Reggel megvolt a terheléses vércukor-vizsgálat is, de szerencsére jó eredményeket hoztam, szóval nem kell diétáznom! Ami jó hír, mert hogy spóroljak, sokszor a Mekiből a maradékot hozom el este. Nem túl egészséges, de az egyéb ételekre azért odafigyelek.

2015. október 12.
Réka hazajött! Kimentem elé a repülőtérre, és alaposan megleptem! Vőlegény és kisbaba, azt mondta, nem gondolta, hogy míg 8 hónapot külföldön lesz, én így belehúzok! Azt nem mondtam el neki, hogy nem Gergő az apa. Ahhoz nyugalom kell, nem a reptér nyüzsgése!

2015. október 14.
Gergő bemutatott a szüleinek. Nem mondta meg nekik, hogy nem ő a baba apja, ellenben olyan büszkén simogatta a hasamat, mintha tényleg az lenne! Szeretnék neki is minél előbb egy kisbabát szülni! Belejövök az anyaságba, azt hiszem!
A szülei nagyon aranyosak! Kérdezgettek minket az esküvőről is, de az unokát várják igazán! Lelkiismeret-furalásom van amiatt, hogy nem vér szerinti unoka lesz, de Gergő azt mondta, ne foglalkozzak fele, a lelkében ő az apja a picinek. A szülei furcsállták ugyan a gyorsaságunkat, de azt hiszem szimpatikusnak találtak.

- folytatom -
4204
pathfinder - 2018. január 29. 13:56:58

Kedves Babu!

Szerintem is, az elvetetésnél bármi jobb megoldás, mert legalább esélyt ad a babának. Egyelőre úgy látom, Gergő szándékai komolyak, de aztán ki tudja, az előbb írtam Katának is, hogy az elején tervezett ötletemtől valahogy egész másfelé kanyarodott a történet Smile De én élvezem így írni, hogy én sem tudom, hogy lesz tovább Smile

Köszönöm, hogy olvasol! Szeretettel:
Kata Heart

4204
pathfinder - 2018. január 29. 13:54:13

Kedves Kata!

Szerintem túl sok Hedwig Courths-Mahler-könyvet olvastam, ott vannak ilyen jó fej pasik Smile Nem tudom, honnan jött amúgy, mert az elején esküszöm úgy indultam neki a történetnek, hogy örökbe fogja adni a gyereket a főszereplő. De valahol eltévedt az irány menet közben.

Köszönöm, hogy olvasol! Szeretettel:
Kata Heart

4204
pathfinder - 2018. január 29. 13:52:36

Kedves Rita!

Pár hónappal ezelőtt írtam egy történetet, aminek nagyon nem happyend lett a vége. Akkor ez kritikát kapott, de én azt úgy éreztem helyesnek befejezni. Itt viszont törekszem arra, hogy ne szomorú legyen a történet.
A gyerekvállalás amúgy érdekes kérdés. Én sokáig nem akartam, aztán mikor a férjemet megismertem, szinte napok alatt változott meg a véleményem ebben a kérdésben. Smile

Szeretettel:
Kata Heart

4204
pathfinder - 2018. január 29. 13:47:38

Kedves Kitti!

Köszönöm, hogy követed a történetet! Ma jön a folytatás! Smile

Szeretettel:
Kata Heart

5548
babumargareta - 2018. január 28. 11:00:45

Örvendek ,hogy ilyen szépen alakul a terhes mama élete.
Még mindig jobb igy ,mint elvetetni a magzatot.
Hálás lehet a sorsnak ,hogy igy alakitotta az életét.
Remélem a Gergőnek komoly szándékai vannak !In Love
Figyelem tovább szeretettel.....BabuHeart

5772
Saranghe - 2018. január 26. 19:31:43

Kedves Kata!

Baromi jól megírt történet. Smile. Gratula! Bár tudni szeretném ilyen jó pasit honnan lehet leakasztani. Smile

Várom a folytatást!

Kata

5396
Kitti - 2018. január 25. 21:34:38

Nahát Kata! Smile Várom a következő részt!Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.