Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Auerbachné Tóth Katalin: Gyermekvállalás 5. rész
2015. december 24.
Nem hittem volna, hogy fogok még örülni a karácsonynak. A tavalyi volt életem legrosszabb karácsonya. Ez sokkal jobb lett! Gergővel átmentünk a szüleihez már délelőtt. Vittem mézeskalácsot, szépen kidekorálva. Most még volt időm megcsinálni. Én Icu mamának segítettem a konyhában, és közben nagyon jól elbeszélgettünk, Gergő pedig az apukájával felállította a fát és fel is díszítették. Egy kis Betlehem is került a fa alá.
Icu mama kalácsa fantasztikus! Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a diós vagy a mákos ízlett jobban. Mindkettőbe rakott mazsolát. Ilyet még nem hallottam, de nagyon finom volt! Picurinak is biztos ízlett, mert utána nagy táncba kezdett odabent! Mindenki nevetett, annyira látszott a hasam hullámzása.
Az ajándékainkat igyekeztünk személyre szabni. Icu mamának egy fotóalbumot vettünk, amibe majd teheti az unoka képeit, és ennek hímeztem egy személyre szóló borítót. Bálint bá', Gergő apukája keresztrejtvény-könyvet kapott névre szóló, gravírozott tollal. Mi főleg babaholmikat kaptunk picurinak.

2015. december 26.
Picuri rám ijesztett délelőtt! Meg se akart moccanni egy darabig, akármit is csináltam. Érdekes, hogy most kétségbe estem a pocakom nyugalmától, holott pár hónapja még... De szerencsére minden rendben van, megint ficánkol. Szerintem csak aludt, hogy aztán éjjel ébren lehessen. Gergő szerint rock zenész lesz majd, ha már most rááll az éjszakai műszakra.

2015. december 29.
Ma is voltam CTG-n. Érdekes tapasztalat. Elsőre nem is sikerült, mert Picuri aludt. A nővérke próbálta felébreszteni, de a végén el kellett mennem csokiért. Miután megettem a csokit, Picuri fel is ébredt, és akkor már meg lehetett csinálni. Nem tudom, mit látnak ezen a szalagon az orvosok... Én látom, hogy a szívdobogását rögzíti, de ennyi. Mindegy, azt mondták, ez így rendben van. Akkor jó.
Azt is mondták, hogy most már figyeljek a frontokra, mert ha erős fronthatás várható, az be is indíthatja a szülést. Mikor jön legközelebb egy nagy front?

2015. december 31.
Szilveszter. Nem mentünk bulizni sehová. Először úgy volt, hogy Icu mamáékhoz megyünk át estére, de ők 10 után le szoktak feküdni, én meg a nagy petárdázások között nem szeretnék hazasétálni. Így délben-délután voltunk náluk, akkor koccintottunk is, de csak almalével. Estére hazajöttünk.
Most elvileg tévét nézünk, de nem jó a műsor, vagy csak én lettem álmosabb, de már többször elaludtam a műsoron. Pedig Gergő szerint jó.
Vajon a fokozódó fáradtság lehet a közelgő szülés előjele?

2016. január 1.
Még mindig álmos vagyok. Az éjjeli tűzijáték-durrogások sem indították Picurit arra, hogy elinduljon kifelé, ahogy az éjjel érkezett melegfront sem. Görcsölés van, de kijönni még nem akar.
Kint minden fehér, az éjjel esett vagy 4-5 centi friss hó. Lehet, hogy ki kellene menni sétálni egyet, hátha a mozgás indulásra sarkallja Picurit is.

2016. január 9.
Mára vagyok kiírva, de a statisztikák szerint a babák alig 5%-a érkezik a kiírt napon. És az 5% hány része indított szülés vagy programcsászár, erről vajon miért nincs statisztika? Azt hiszem, én nem a szabályt fogom erősíteni.
A héten már többször is voltam CTG-n, holnaptól már naponta kell mennem, és legkésőbb január 15-én befektetnek és másnap indítják. Nem akarok indítást, érezni akarom, milyen, mikor magától megindul a szülés. Csak a lakást el ne áztassam a magzatvízzel... Lehet, hogy mégiscsak jobb az indított szülés?

- folytatom -
4204
pathfinder - 2018. február 05. 12:49:30

Kedves Kata!

És neked is iiiigen Smile Lóg valami a levegőben, de már csak ma estig kell várni arra, hogy kiderüljön: mi készülődik Smile

Köszönöm, hogy követed!
Szeretettel:
Kata Heart

4204
pathfinder - 2018. február 05. 12:48:36

Kedves Rita!

Iiiigen, nagyon helyes a megérzés, mondani szokták hátra van még a feketeleves Smile Ma jön a folytatása Wink

Szeretettel:
Kata Heart

4204
pathfinder - 2018. február 05. 12:47:23

Kedves Kitti!

Jön a folytatás is, összekaptam magam. Wink

Szeretettel:
Kata Heart

5772
Saranghe - 2018. február 02. 19:47:20

Kedves Kata!

Szerintem ez a rész olyan vihar előtti csend. Jól érzem? Smile

Szeretettel:

Kata

5396
Kitti - 2018. február 01. 20:14:13

Ó! Azt hittem lesz valami esemény is. Mindegy, kivárom! Érdekel. Smile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.