Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Auerbachné Tóth Katalin: Melek - 2. rész
- Oké. Akkor most ennyi. Ujjlenyomatot veszünk tőled, és meglátjuk, ki is vagy valójában, mert biztos vagyok benne, hogy titkolsz valamit!
- Nem! - a nő ökölbe szorította a kezeit, és bár kihúzta magát, továbbra sem nézett a hadnagy szemébe.
- Nem a beleegyezésedet kértem, hanem tényt közöltem!
- Nem nyúlhattok hozzám!

Patrick elgondolkodva sétált fel-alá. Az jutott az eszébe, hogy nem erőlteti az ujjlenyomat-vételt, mert előbb-utóbb a nő úgyis meg fog fogni valamit, amiről majd le lehet venni a mintát. De ez kevésbé fontos, mint az, amit a nő tudhat - csak valahogy ki kellene tőle csalni az információkat. De még el sem döntötte, hogyan tovább, amikor az ajtó túloldalán feltűnt az egyik beosztottja, Logan S. Amendola zászlós.

- Hadnagy, egy pillanatra!
- Mondja csak, Amendola!
- Négyszemközt, uram!

Patrick odalépett az ajtóhoz, ahol a zászlós halkan szólt, hogy a fogoly ne hallhassa. Így viszont nem is vehették észre, hogy a nő döbbenten meredt az ajtó túloldalán álló férfira néhány másodpercig. A szemében valami ismeretlen tűz lobbant, de hamarosan megint egykedvűen nézte a falat.

- Hadnagy, kérem, kérdezze meg az eltűnt lányokról is, hátha tud valamit! Rengeteg lányt rabolt el az ISIS mostanában is, de az utóbbi 9 évben összesen több mint 700 lányrablás írható a számlájukra.
- Jó, jó, tudom, mire gondol, katona! Utánakérdezek, nyugi!
- Köszönöm, hadnagy! Nagyon fontos, hogy megtalálhassam végre az unokanővéremet!
- Megértem! Na, lelépni!

A zászlós mögött becsukódott az ajtó, Patrick pedig visszasétált a nőhöz, és terpeszben, csípőre tett kezekkel állt meg előtte, jobbjával lazán piszkálva a pisztolytáskája zárját. De alig állt meg, most a nő kérdezett:

- Mit akart az embere?
- Közöd hozzá? Valószínűleg nem tartozik rád!
- Érdekes neve van. Amendola. Nem túl gyakori név... - jegyezte meg halkan.

Melek elharapta a szó végét, amiből Patrick arra következtetett, hogy egyből meg is bánta, hogy kimondta az utóbbi néhány mondatot. De nem foglalkozott vele, mert nem a fogoly lelkivilága érdekelte, hanem csak az információi.

- Nem a te dolgod. Inkább azt áruld el nekem, hogy mit kerestél ott a többi nővel abban az épületben? Nem is az vagy, akinek mondod magad, hanem egy kerítőnő, aki nőket szerez a katonáknak, ugye? Beeteted a hiszékeny, tudatlan nőket, és odacsábítod őket, hogy szinte rabszolgát és kéjnőt csináljanak belőlük a katonák! Vagy a szüleiktől vetted meg azokat a fiatal lányokat? Mocskos vagy, és nem csak fizikai értelemben!

- Hadnagy, ne...
- Mit ne?

De Melek már nem tudott válaszolni, mert elsírta magát, ezt Patrick nagyon jól látta a válla rázkódásából. Csak egy arab fogoly, gondolta a nőről, de mégiscsak nő, ezért próbált türelmes lenni vele. Hallgatott, és várt, hogy a nő összeszedje magát, ami hamarosan meg is történt.

- folytatása következik -
5772
Saranghe - 2020. február 18. 18:48:22

Kedves Kata!

Várom a titkot, a nő titkát! Smile

Szeretettel olvastalak: Rose

Kata

4204
pathfinder - 2018. október 12. 15:35:12

Kedves Babu!

Köszönöm szépen kedves szavaidat! Smile

Szeretettel:
Kata Heart

5548
babumargareta - 2018. október 01. 19:55:01

Sokat meg nem tudtam meg de azert husegesen figyelem irasodat ,kedves Kata !
Az mar kesz teny ,hogy ebbol a nobol nehezen fognak kivajni valami titkot ,de olvasom most mar a 3.reszt is !
Gratulalok szeretettel.....BabuIn Love

4204
pathfinder - 2018. július 03. 11:53:00

Kedves Rita!

Patrick katona, és sok mindent látott, sokat tapasztalt a hadszíntéren, ezért talán nem éppen segítőkész...
Köszönöm hogy olvasol, és bár nehezemre esik, de nem mondom el a végét, már csak csütörtökig kell türelemmel legyél Wink

Szeretettek:
Kata Heart

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.