Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2019.06.26. 21:29
Szép estét és jó éjszakát mindenkinek. Smile

2019.06.26. 21:12
Vidám szép hétvégét kívánok mindenkinek. Sajnos családi okokból nem tudok időt szakítani arra, hogy írjak, esténként viszont szívesen olvasom írás... Bővebben

2019.06.26. 17:07
Szép kora estét kívánok szeretettel Mindenkinek! Heart

2019.06.26. 15:18
Itt felejtettem magam... Tollforgató történeteket tessék szépen olvasni, aki még nem tette, nagyon jó írások vannak most (is) ott! Smile Uff... Off...

2019.06.26. 14:37
Szép napot kivánok! Éva

2019.06.26. 11:06
Köszönöm patfinder szèp napot neked

2019.06.26. 09:21
Kevelin: én word-ben szoktam megírni, és mikor úgy érzem, hogy kész, akkor másolom csak ide be.

2019.06.26. 09:20
Szép napot mindannyiunknak! Mindenki óvatosan ebben a melegben! Smile Coffee cup

2019.06.26. 07:09
Kedves holnapos társaim! Belekezdtem egy írásba de idő hiányában nem tudom folytatni.Elveszik
az irásom Ti hogy csináljátok? Van jó ötletek? Szív... Bővebben

2019.06.26. 07:01
Szép napot kívánok mindenkinek! Smile Rose

Archívum
Felhasználók
» Legújabb tag: BaTu
» Online vendégek: 2
» Online tagok: 1
Siposne Marica
Kustra Dávid József: Titkolt szerelem - 13. fejezet: Újra együtt
Bellának szörnyű éjszakája volt, két órát tudott csak aludni. Az ágyában órákon át csak forgolódott, a fejében fel-alá cikáztak a gondolatai. Elárultnak érezte magát. Reggel fél 4-kor már felkelt, hogy az 5 óriási buszt el tudja érni Vasegredre, ahonnan továbbszáll a vonatra. 9 órára már fel is ért a kollégiumba, csak 12-kor kezdődnek el az előadások, így még volt ideje bőven. Körbenézett a szobában Erika cuccát nem látta sehol, de gondolta, hogy biztos az egy órával későbbi vonattal érkezik. Igaza is volt, 10 órakor Erika már meg is érkezett, Bella addigra már régen kipakolt és a szekrényébe berendezgette a cuccait, illetve lefőzött magának és a barátnőjének is egy-egy cappucinót, amivel Bella valami jobban érezte magát.
Kitti látta rajta, hogy valami nincsen rendben, csak csendben ült a székében maga elé meredve, máskor pedig csak beszél, beszél és beszél, főleg Ádámról áradozik mindig. Aggódott érte. Tudta, hogy valami nagyon bántja Őt.. méghozzá Ádám az oka, valahogy megérezte barátnője kisugárzásából.
- Hé csajszi, minden oké? - kérdezte Bellát.
- Hogyne!! Persze-persze. Mi baj enne? Minden a legtuti-mutibb, ennél tuti-mutibb még nem is volt soha!! - habogott össze-vissza.
- Nekem nem úgy tűnik. - ránéz a kezére - Remeg mind a két kezed, sőt, ha jól látom már a könnyeid is kezdenek kicsordulni.
- Hát... hát...
- Nincsen semmi „... hát...”! Bella, barátnők vagyunk már 5. éve.. legjobb barátnők. Látom rajtad, hogyha valami bánt Téged, főként ha ennyire nyilvánvalóan látszik rajtad. - ezen még Bella is kissé elmosolyodott.
- Nos, az úgy történt, hogy... - ekkor kifakadt belőle a sírás. - Ádám.. meg.. csalt. Tegnap délután találkozóra hívott a parkba és egyből ezt mondta.. és.. és az a legszörnyűbb,. hogy semmi érzelem, vagy megbánás nem volt az arcán..
- MICSODAA?? - Erika felállt az asztaltól egy gyors mozdulattal. - Ugye csak szórakozol??!! Ádám nem tehette ezt.. biztos csak valami előrehozott áprilisi tréfa, vagy nem tudom..
- Pedig.. ez az igazság.. az életem most már romokban hever, elárult az, akit szerettem.. nem is, még most is szeretem!! - Bella leborult az asztalra és sírt.
Ádámnak sem telt túl jól az éjszakája: a konyhában ült és alkoholba fojtotta bánatát.. de utána rájött, hogy átkozza az italt, hiszen mindent tönkretett. És persze az a perszónát, aki valahogy az ágyába csalta Őt, és nem utolsó sorban önmagát, hiszen engedett neki. Később egy szemhunyásnyit sem tudott aludni. Reggel pedig iskolába sem volt képes menni, semmi kedve nem volt semmihez. Kiment a konyhába, lefőzött magának egy kávét, hogy ne érezze magát annyira zombinak. A gondolatok csak futottak át az agyán, mint kés a vajon.
Beszélni akart Bellával, de tudta, hogy úgysem hallgatná meg. Biankával kell valahogy tisztázni a dolgot, valami benne lehetett az italában, csak az alkohol hatására nem lehetett erre képes, ezt tudta magáról. "Fél 7 van még csak, talán még alszik, nem akarom zavarni... fenét, tönkretette az életemet, megérdemli", gondolta magában. Felöltözött, belebújt a papucsába és átcsoszogott Bianka ajtajához. Csöngetett és kopogott is egy jó darabig, végül ajtót nyitott. Teljesen kirívó pizsamában volt, mintha tudta volna, hogy jön, a haja kócokban és smink nélkül egy pár évvel idősebbnek tűnt.
- Hát.. Te meg? - kérdezte Bianka elég kómás hangon - hajnali fél 7 van..
- Na, ide figyelj Te kis.. illetve, muszáj beszélnünk. Most azonnal!!
- Jóvannaa’. Ne akadékoskodjál! - ránézett kacér vigyorral - miért nem bújsz velem vissza az ágyba és folytatjuk ott, ahol abbahagytuk?
- Felejtsd el, te.. de éppen arról akarok beszélni. Engedj be!
Ádám gyakorlatilag áttört Biankán, mivel elege volt mára felesleges szófecsérlésből és minél hamarabb a tárgyra akart térni... ahogy Bianka is. Ádám leült az asztalhoz és hamarosan Bianka is követte Őt egy üveg bor és két pohár társaságában.
- Kérsz esetleg egy pohárral, drágám? - nézett rá Bianka újra a kacér vigyorával. - Finom, édes Egri Bikavér, 2012-es évjártat méghozzá.
- Nem, nem kérek!! És ne hívjál „drágám”-nak!!
- Naa, ne legyél ennyire ideges, inkább igyál egyet, az megnyugtat majd.
- Nem iszok, mondtam már. De rátérek inkább a lényegre.. a múlt éjszákról akarok veled beszélni...
- Óh igen, hát az valami fantasztikus volt és...
- NEM!! - kiabált bele Bianka szavába, aki ettől megszeppent. - Valamit biztosan tehettél az italomba, mert hogy ilyen szörnyűséget még részegen sem tennék, az egyszer biztos!
- Ugyan már, most mit vagy ezen kiakadva?
- Hogy mit vagyok kiakadva?? Elárultam azt, akit tiszta szívemből szeretek és ennek csakis Te lehetsz az okozója!!
- Én?? Hiszen, Te voltál az, aki engedett a csábításnak. Én csak felajánlottam egy bizonyos lehetőséget, amit Te szívélyesen elfogadtál, ezen a tényen nem tudsz már változtatni. Mondjuk úgy, hogy mi már egymásé vagyunk, a kapcsolatodnak vége, Te és Én egy pár vágyunk.
- Hm.. azt gondolod, hogy csak úgy összejönnék veled?? Mekkora egy naiv liba vagy Te!! Még ha Te lennél az utolsó nő a Földön, akkor sem.. áramlik belőled, hogy mennyire romlott vagy!! Egyébként is... neked a barátod nem Angliában dolgozik?
- Nos, az csak az ex-barátom, már két hónapja nem vagyunk együtt, miután szakítottunk Én egy időre a szüleimhez költöztem, végül ide, Ő pedig kiment Angliába. Ennyi.
- Szóval hazudtál..
- Nagyon okos vagy. És nem tévedtél, hogy valamit tettem bele az italodba. Egy rövidke pillanatra, amikor nem figyeltél, belecsempésztem az italodba egy tablettát.. de elhibáztam, mert az egy altató volt, amitől egyből be is aludtál. Szóval, sajnos nem történt semmi.
- Mi?? Ezt most komolyan mondod?? De várj.. ettől nem lesz bajom?
- Nos, a vérnyomásodat és a légzésedet befolyásolta volna, de mégsem tőle semmi bajod. Túlságosan vas szervezeted lehet. - mondta nevetve.
- Akkor, nem csaltam meg Bellát.. Istenem, hogy ennek mennyire örülök!! Azonnal beszélnem kell vele!! - és egy azonnali lendülettel kirohant az ajtón és minél hamarabb Bellához akart érni.
Időközben felhívta Erikát és mindent tisztázott vele és kitaláltak közösen egy tervet, hogy hogyan békíthetnék ki Bellát. Végül, kitalálták, hogy Erika az előadások után Bellát lecsalogatja a könyves boltba és amikor kijönnek onnan, Ádám ott várja majd Őt egy szál rózsával a kezében, mint amikor először találkoztak.
Elmentek a közeli könyves boltba, nézelődtek is egy jó darabig, de Bellának semmi kedve nem volt semmihez, úgy érezte, hogy ez egy rossz álom és fel akarna belőle ébredni. Végül, Erika vett magának egy fantasy könyvet, Bella pedig leginkább egy menekülő utat akart.
- Hallod.. menjünk már el innen.. - nyaggatta Bella barátnőjét.
- Legyél türelmes, még nincsen vége, lesz egy meglepetés.
- Hová akarsz még elrángatni??
- Én nem, hanem valaki más. - és rákacsintott Bellára, aki érthetetlenül nézett vissza rá.
Kijöttek a boltból és a bejárat előtt ott állt Ádám kezében egy szál rózsával. Bella, amikor meglátta Őt, nem tudta, hogy örömében sírjon-e, vagy bánatában. De végül úgy érezte, hogy nem akarja Őt látni, a tegnapi nap még mindig erősen benne volt így megpróbált elfutni, de barátnője a kabátjának kapucniját még el tudta kapni.
- Na, most Te szépen figyelsz a lovagodra, mert valami nagyon fontos mondanivalója van számodra! - rótta le Erika Bellát.
- De... de...
- Bella, szerelmem.. figyelj rám, valamit el szeretnék mondani neked..
- MIT?? HOGY MÁSKOR IS CSALTÁL MÁR MEG?? ÉS HOGY CSAK KIHASZNÁLTÁL??
- Egyáltalán nem használtalak ki Téged soha sem, és nem, nem csaltalak meg.
- Hogy.. mi? Pedig, tegnap még ezt mondtad.. a parkban vallottad be.. most pedig csak úgy semmissé akarod tenni? Ennyire.. - a sírástól kezdett elcsuklani a hangja. - hülyének nézel... talán, valami játék lennék neked csak??
- Bella, nem hazudik! Nekem higgy legalább. Ádám kifaggatta a csajt és kiderült, hogy a lány elrontott mindent, mert csak egy altatót adott be neki, amitől úgy elaludt, mint a bunda. Nem történt aznap este semmi közöttük.
- Ez... ez valóban igaz lenne? Ádám, tényleg így történt?
- Így történt valóban. De szerintem, bármennyire is kész lettem volna, akkor se lettem volna rá képes, hiszen Én csakis Téged szeretlek és senki másért nem törném az irántad érzett hűségemet.
- Édes Istenem!! Olyannyira boldog vagyok!! - Ádám nyakába borult. - Én is szeretlek Téged teljes szívemből és hűséges maradok hozzád, amíg csak élek.
- Óh, majd elfelejtettem.. hoztam neked egy szál rózsát. - átnyújtotta neki - Akár csak az első találkozónkon, akkor is egy szál rózsával mentem eléd.
- Igen, az egy olyan csodás nap volt, bár vissza tudnék menni az időben, hogy ezt újra átélhessem.
- Ahogy Én is. De minden egyes percet, amit Veled töltöttem csodás volt, és mindennap akár ezerszer is újra akarom élni azokat.
- Na jól van fiatalok! - szólt közbe Erika. - Ti csak turbékoljatok nyugodtan valamerre, Én szerintem elmegyünk a plázába. De Ádám, 9-re azért otthon legyen a kisasszony, holnap kell kelnie.
- Megértettem asszonyom, pontosan 9-re viszem haza, sem korábban, sem később.
És a két szerelmes elindult kézen fogva a januári délutánba, miközben száingózott rájuk a hó.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Holnap Magazin cookie-kat/sütiket használ, mint a legtöbb weboldal. Tovobbi információk a sütik kezeléséről..
Kattints a Megértettem gombra az elfogadáshoz és az információ sáv bezárásához. Amennyiben nem teszel semmit, automatikusan úgy tetekintjük, hogy elfogadod a sütik kezelését.