Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Putterer Magdolna Léna: Talmi - Fáma
A mai napon ritka fontos információt közölt a sajtó miszerint holnap "Véres eső csap le hazánkra a sivatagi por miatt - Afrikai por van Magyarország felett " , amitől megindult a rémület azon emberek között akik olvasták eme horrornak számító címet . Tudni illik a rémülettől csupán odáig jutottak , magát a cikket el sem olvasták. Ijedtükben gyorsan nyakukba szedték lábaikat , végigfutották a környéket, a falvakat, városokat, hogy mindenkihez eljusson a fontos információ a félelemmel, rettegéssel együtt akikhez még nem érkezett meg. nem olvasták .

- Olvastátok ? Hallottátok miről szól a legújabb fáma ? A mai napon nagy baj történik amit a tegnapi napon előre megírt az újság. Nem eső esik, hanem vér hull az égből . Vér, az Afrikaiak vére ami a sivatagi porral keveredett. Jaj, lesz szegény fejünknek, ha ránk esik. Ki tudja még mivel vegyült össze mire ideért?

Nagy lett ám a riadalom város szerte , majd tovább haladt a hír ami szájról - szájra terjedt . Mindennek a következménye az lett, az egyre nagyobb tömeg között kitört a frász , ami köztudott nagyon fertőző. Frásszal fertőződött mindenki aki e hírtől tudomást szerzett . Tüneteitől szenvedtek is rendesen ami hallucinálással, viszketéssel , megállás nélküli rohanással jár. Körberohannak jó nagy területet minden pihenés nélkül miközben a fertőzést tovább terjesztették olyan emberek között akik mindent elhisznek amit mondanak nekik . Óriási fertőzött tömeg alakult ki akiknek köszönhetően eljutott a hír általuk oda ahova még a madár sem jár, nemhogy a hírlapokban megjelenő irományok.

Ezen a területen élő emberek mivel nem foglalkoznak a hírekkel azt sem tudják mi az, mind boldogan , feszültségmentesen , nyugodt környezetben élnek. Nem csoda, ha számukra viccesnek tűnik az emberek viselkedése akik a pániktól megállás nélkül előttük sietve körbe - körbe futnak , miközben kétségbeesetten szemük az eget pásztázza , állandóan kaparásszák testüket .
A hírekkel nem foglalkozók azt hiszik őket szórakoztatják, így nagyokat nevetnek a Színházba illő előadáson , megtapsolják őket .

Közben az égbolton felhő gyűlik , a tavaszi zápor megöntözi a földet , azt követően előbújó éltető Nap sugaraitól zöldbe borulnak mezők, rétek, virágba borulnak a fák, orgona aromaillata száll a légben . Feléledt a természet , elindult benne egy újabb élet.

Akkora a riadalom a véresőtől félők körében, észre sem veszik javában aranyló napsugarak terülnek el a földön , ennél fogva jajgatva , fejvesztve loholnak tovább a mondvacsinált infóval amitől sokan eszementté váltak.

A Pszichiátrián nincs több férőhely . Újabbakat kell építeni.

2019. április 23.

/ Szerző : Putterer Magdolna Léna /
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.