Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Deák Mária: Baljós álom
Álmomban valamiféle sötét-ködös alagútban jártam. Hason csúsztam, mert nem tudtam felegyenesedni. Valaki követett...az agyamban egyetlen cél vezérelt - kijutni innen, minél előbb. A legfélelmetesebb a csend volt, a zajok nélküli ködös homály.

Az egyetlen hang saját félelmem zakatolása a fejemben. Meg kell szólalnom...gondoltam és dúdolni kezdtem "Üdv rád és házad népére..."

Csak az első strófát dúdoltam bőszen, sokszor egymás után. A csúszás abbamaradt, mert közben egy barlanghoz értem, ahol fel tudtam egyenesedni és a ködben egy lobogó gyertyalángot véltem felfedezni. Aki követett nem jött utánam, vagyis itt nem éreztem a jelenlétét, ennek ellenére először négykézlábra álltam, majd felemelkedve futásnak eredtem. Verejtékben ébredtem...

Elkezdődött a napi rutin - nem emlékszem, hogyan jutottam az aluljáróba, nem érzékeltem a körülöttem lévőket, a mozgólépcsőn dúdolni kezdtem: "Üdv rád és házad népére..." - kíváncsi, értetlen tekintetek szegődtek rám, de főleg elfordították a fejüket az emberek. Kezdek megbolondulni?

2015 - blogbejegyzés
6097
Rezeda - 2020. január 18. 13:39:02

Az álmok, sokszor igen sötétek tudnak lenni. Jó felébredni ilyenkor. Sokszor a belső szorongás jelenik meg benne. Szeretettel: Éva

6542
ritatothne - 2019. szeptember 24. 14:28:22

Üdv rád és házad népére, te jól szántó-vető, te mindig szívesen fogadsz, miként a nyári idő.....

Nagyszerű gondolat. Egyébként az én álmaim is többnyire nagyon bizarrak, jó felébredni belőlük.

Szeretettel: RitaRose

6482
rozsa koncz - 2019. szeptember 24. 10:11:36

Szia Marika!
"Üdv. rád és házad népre". Álmaink meghatározzák egész napunk
hangulatát. Tetszett írásod
Gratulálok RózsaHeartRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.