Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Filó Margit: Pillanat: Második történet: Elszalasztott pillanat (2020. április)
Az élet igazán nagy tanító! Csak figyelni kell és minden napvilágra kerül. Balgák az emberek, mert azt hiszik mindig, mindenre van idejük és lehetőségük. Ha adott egy pillanat, főleg, amit oly régóta vársz s mégis akkor ott úgy alakul, hogy nem történik meg a várt esemény, akkor korántsem biztos, hogy azért alakult így mert nem odafent alakították utatokat! Sose feledjük, szabad az akarat! Ez jó és rossz elkövetésére ugyan úgy érvényes. Ide tartozik az is, hogy ha valami újra fellobban, akkor az sohasem hunyt ki. Folyton az egónk vezérli gondolatunkat, amire mindig csak későn ébredünk rá és az elszalasztott pillanat iszonyúan fáj! Annyi minden történik egy adott perc alatt, tényleg minden pillanat egy kész csoda, szomorú hát éppen ezért amikor elszalasztasz olyan alkalmat, ami lehet, hogy csodásan alakította volna sorsodat!! De ez ekkor már örök rejtély marad. Mindig azt bánjuk meg az elmúlt évek alatt, amit kihagytunk, pedig a sors megadta rá az alkalmat.
Az én véleményem az, nagy hibát követ el, aki egy adott lehetőséget elszalaszt. Általában csak egyszer van megfelelő pillanat!
6542
ritatothne - 2020. április 05. 18:24:55

Igen, vannak olyan pillanatok, melyeket meg kell lépni.

Szerettel: Rita

1867
Zseraldina19 - 2020. április 05. 10:20:24

Igaz szavakat olvastam. Gratulálok! Smile

5396
Kitti - 2020. április 03. 19:30:56

Bizony ritkán adódik második esély. Rose

6113
Csaba - 2020. április 03. 06:17:45

Kedves Alkotótárs!

Így van, ahogy leírtad, s bizony szerintem mindannyian átéltük már ezt az érzést.

Üdvözlettel :Csaba

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.