Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Kovács Mariann: Feltámadás
Meghalt az igazgató és a tantestület nagyon szomorú volt, elhatározták hogy eltemetik. Az iskola egyik tanulója elment az iskolába és arra kérte az igazgatóhelyettest hogy adja oda neki az igazgató testét, a tanuló meg kapta a testet amit a saját sírboltjába helyezett. Be göngyölte tiszta gyolcsba, és a sír bejáratát egy nagy kővel zárta el. Ezt két másik iskolás lány is látta akik a sír túloldalán üldögéltek, az igazgató ellenségei elmentek másnap reggel az igazgatóhelyetteshez. És azt mondták neki hogy vissza emlékeztek arra amit életében az igazgató mondott nekik hogy harmadnapra feltámad, a másik kérésük az volt hogy parancsolja meg a rendőrségnek hogy őrizzék az igazgató sírját. Nehogy az iskolások oda menjenek a sírhoz éjszaka és ellopják az igazgató testét, az igazgatóhelyettes azt mondta van őrség küldjék azt a sírhoz. Az ellenség elment és a sírt őriztették, le pecsételték a sír száján levő követ.
2135
mami - 2020. április 07. 10:04:18

Érdekes a történeted, és nagyon ismerős... Amit én éreztem, hogy nincs befejezve ez a történet, ennek még lesz folytatása...

Szeretettel: Jártó Róza /mami/

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.