Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Kovács Mariann: elképzelés
Én mindig is azt képzeltem el hogy egyszer majd lesz valakim aki szeretni fog, a Biblia alapelveihez igazodva nem lehetek világi ember felesége mert a világi ember le térit Isten útjáról a széles útra. Azért írom ezt mert egyszer volt világi párom, szerelmes voltam belé és ő ahelyett hogy azt mondta volna na itt most fejezzük be kihasznált. Amikor a kezembe akadt a Biblia megértettem belőle azt hogy az érzéki vágy bűn, a bűn ideig óráig tart de ha közösségben együtt nyomorgunk az örök. Most ezekben a napokban amikor nem jöhetünk ki akármikor, lehetőségem van írni és imádkozni. Hiszek Istenben és hiszem azt hogy egyszer vége lesz ennek az egésznek, újra együtt lehetünk. Hallhatjuk Isten igéjét amit a szívünkre helyez, megérthetjük belőle azt hogy ez Isten akarata. Sokszor végig gondolom azt hogy milyen jó a bezártság, miért jó az hogy otthon vagyunk. Ott a belső szobában nincs senki csak te és a Jó Isten Aki vigyáz rád.
2135
mami - 2020. április 21. 19:19:07

Így van Mariannkám!

Minden ember lelkéhez elér egyszer a magány érzése, ami nem jár feltétlenül azzal, hogy egyedül vagyunk...Nem minden ember ismeri fel azt az érzést, hogy mi emberek sosem vagyunk egyedül.

Szeretettel: Jártó Róza /mami/

6476
Siposne Marica - 2020. április 10. 12:10:32

Én is így érzem!

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.