Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kiemelt támogatók
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2019.07.18. 00:32
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

2019.07.18. 00:32
Javítottam a hibát.

2019.07.17. 19:39
Kedves Józsi! Kérnék szépen egy javítást, Régi nyár II. cimű novellámban az utolsó szót egybeírni. betakarítani. Köszönöm szépen, Magdi

2019.07.17. 19:00
Szép estét kívánok szeretettel minden Holnaposnak ! Heart

2019.07.17. 11:22
Tiszteletem minden Holnaposnak! Winkriston

2019.07.17. 10:05
Szép napot mindenkinek! Coffee cup

2019.07.17. 07:49
Kellemes, szép napot kívánok kedves Holnaposok! Rose Heart

2019.07.17. 07:46
Szép napot.

2019.07.17. 06:54
Szép napot, jó alkotást kívánok mindenkinek! Tibor Cool

2019.07.17. 00:41
Jó éjszakát mindenkinek. Smile

Archívum
Felhasználók
» Legújabb tag: szucsilona
» Online vendégek: 5
» Online tagok: 0
Jóni Barna: Csend-Szerenád (2017. szeptember)
Csend - Szerenád

Halkan szivárog át a nyári légen,
hízeleg, suttog-csiklandoz a szélben
az este nyugtató csend szimfóniája,
minden angyalnak kelleme, bája.

Mintha szerelemmel áldva ömlene
a szférák csókjaiban fürdetett-fennkölt zene.
Rigófütty szonáta, csalogány párfogó szeánsza,
bölömbika visszhangos éjjeli násza.

Hűvös tejjel itatott mézillatú kása,
topáz-szín szemek egymásra villanása.
Kövek sápadt fénye, suttogó tengeri szirének
ajkairól szétszórt, hivogató szerelmes ének.

Üzen a sóvár Vágy a buja éjben-Szerelmesének.
4930
barnaby - 2017. szeptember 14. 12:12:35

GrinGrin

2279
ermi-enigma - 2017. szeptember 13. 20:31:30

azt én is szerettem....szilvalekvár is mindig volt.....én kavargattam...és égettem a bőröm miatta Grin

4930
barnaby - 2017. szeptember 05. 12:07:52

Köszönöm szépen Imre hogy olvastad. A kukorica kása vagyis a málépuliszka gyerekkorom kedvenc eledele volt. Hideg tejjel, szilvalekvárral...mezzel, egyszerűen isteni...

2279
ermi-enigma - 2017. szeptember 02. 14:17:28

nagy vallomás...a szerelemnek....ellenben a mézillatú kása nekem idegen...Smile

iMRE

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Holnap Magazin cookie-kat/sütiket használ, mint a legtöbb weboldal. Tovobbi információk a sütik kezeléséről..
Kattints a Megértettem gombra az elfogadáshoz és az információ sáv bezárásához. Amennyiben nem teszel semmit, automatikusan úgy tetekintjük, hogy elfogadod a sütik kezelését.