Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Putterer Magdolna Léna: Csak te meg én
Csak te meg én


Mondd, akarsz-e velem játszani, csak te meg én,
Szállni, szárnyalni, mint a madár, mint ahogy én?
Szívemben te lennél az egyedüli utas,
Szerelem dalára táncolnánk, csak te meg én.
Lehetnénk csillogó csillag, fényes Telihold,
Nappal fürödnénk Nap sugarában, nemcsak én.
Mondd, akarsz-e még lángolni, mint a szerelem,
S elmerülni a gyönyörében, csak te meg én?
Szívem szólít, szóljon szerelmünkről a dalunk,
Ahol mi dalolunk, mi magunk, csak te meg én.


Szerző : Putterer Magdolna Léna

2017. október 30.
5719
LenaMagdolna - 2017. december 03. 07:06:44

Drága Kitti ! Köszönöm szépen hozzászólásodat és hogy átküldted Kosztolányi versét. Valójában én nem olvastam eddig Kosztolányit , ill . még fiatalon olvastam tőle pár verset. A szabad verseket szeretem olvasgatni, mint pld : Kassai Lajos , Füst Milán, stb... de szeretem Arany János, Vass Albert , Sík Sándor műveit is nagyon. Kosztolányit nem olvasgatom már nagyon régóta, de amit átküldtél verset, megtetszett, bár én valamiért nem találtam benne sok hasonlóságot, csak 2 szónak többszöri ismétlését ott is , ami nálam épp úgy megvan. Kosztolányi verse amit küldtél, gyönyörű. - Én, ha majd odajutok másokat kell utánozzak, abban a pillanatban abbahagyom az írást, mert akkor az azt jelenti, kifogytam. Akkor meg már nincs értelem tovább írni, ha mások gondolatait kell , kellene megismételnem. Az nem én lennék, hanem az a másik író, vagy költő ... Nagy szégyen lenne mindez számomra , ah így lenne . - Én még azért is haragszom, ha azt látom, mások értékes gondolatait osztják meg a Facebookon, azzal dicsekednek, míg önmaguknak nincs egy mondat önálló gondolataik . Szó nélkül mindezt soha nem hagyom ... Annak viszont valamilyen szinten örülök, hogy hasonlóságot találtál, de ő ő, én meg én vagyok . Én csak aprócska vagyok , míg Kosztolányi nagy Költők közé tartozik . Amit átküldtél tőle verset ,érezhető volt öt olvasva az , szabad , nagyon érzékeny és csodálatos lelke lehetett , ha ilyen szép verset tudott írni... Ilyen verset, csak valóban szép, érzékeny lélek tud megalkotni.
Nagyon szépen köszönöm, hogy olvasol és hogy figyelsz rám! Szeretettel ölellek : Léna Magdolna

5396
Kitti - 2017. november 24. 08:40:01

Én nem tudom mi van, de a plágium utat nyer Kosztolányi felé. Már az előző feltöltésnél, pont erre a kardinális sorra reflektáltam, amivel ez a vers is kezdődik. Igaz, ott egy úr plagizált.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.