Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Skapi Anni: Csak Neked

Csak Neked

Hihetetlen szépség, mi belőlük árad,
Varázslatos kétség, ami bennem támad.
Lehet ez valóság, vagy ez mind csak látszat?
Káprázat és gyönyör, borzongás, csodálat!

Isten ajándéka, a természet adja,
Mind micsoda forma, elbódít illatja?
Színek kavalkádja szemem kápráztatja,
Ez a harmónia lelkem fogva tartja.

Mindet megölelném egyenként, vagy egybe,
Kertembe ültetném, vagy talán a völgybe?
Mindegy, csak láthatnám, szívembe zárhatnám.
Le nem szakítanám! Neked megmutatnám!

Sátoraljaújhely, 2010. március

Skapi Anni
696
marcsi - 2010. március 28. 21:39:40

Kedves Anni!
Gyönyörű verset írtál. Szeretettel olvastalak: Marcsi

1209
angyalka - 2010. március 28. 12:48:40

Kedves Anikó!
Nagyon szépen csokorba raktad ezt a tüneményes versikét, vagyis ez már nem is versike, hanem csodás Vers.
Nagyon megérintett .Gratulálok!
Szeretettel:Rozál

801
Skapi Anni - 2010. március 28. 07:14:03

Kedves Dávid!

Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám, örömet szereztél vele. Látod, semmi nevet nem írtam és Te mégis rájöttél, hogy a virágokról van szó. Hogy melyikről? Amelyikről akarod. Lehet az kerti, mezei, vadonélő, akár a mongol hegyek között élő, csak gondolj rá és én már is megmutattam Neked! Akár zenészként is, melyiket szereted? Tudsz választani? Mert én nem, hát válassz! Gratulálok szép pályafutásodhoz és sok sikert kívánok Neked az életed és munkád során. Én sokat verseltem, sok szavalóversenyt nyertem, énekeltem fiatal koromban. Nekem is volt egy zenekarom, a Ki Mit Tud-on is indultam. A megyei versenyt megnyertem és mégis egy olyan hölgy jutott tovább, aki a versenyen részt sem vett. Ez után befejeztem ez irányú tevékenységemet. Örültem, hogy itt voltál!

Szeretettel: Anikó

1038
Szollosi David - 2010. március 27. 22:14:04

Gyanítom, a hozzászólásokból is, hogy virágokról van szó. Kár hogy ez a szó, "virág", egyszer sem kapott helyet a versben. Esetleg a virág fajtáját is elárulhattad volna, netán a színét, hogy illatát érezve magam elé képzelhessem. Nekem főleg a vadon termő virágok a gyengéim, 2 évig biológusnak készültem, növényszervezettant, -rendszertant tanultam, növény-, termés- és maggyüjteményt készítettem, színes diák tucatjait ritka virágokról a mongol hegyek között. Mindennek van neve, ők aztán igazán megérdemlik, hogy azon nevezzük őket. Zenészként dalok százait játszottam, amelyekben virágok szerepelnek: lila akácok, orgonák, piros rózsák, kis ibolyák, teljes szekfű, szarkaláb, s így tovább, így tovább...

801
Skapi Anni - 2010. március 27. 21:27:52

Kedves Mara és Erika!

Köszönöm szépen, hogy ellátogattatok hozzám és megtiszteltetek véleményetekkel, ami nagyon jól esett számomra. Valóban nagyon szeretet a virágokat, a madarakat az egész természetet. Verseimben megpróbálom átadni azokat az érzéseket, amelyek bennem kialakulnak általuk. Örültem, hogy pár gondolatot cserélhettünk!

Szeretettel: Anikó

801
Skapi Anni - 2010. március 27. 08:27:46

Kedves Terike!

Te olyan kedvesen, szívhez szólóan tudsz mindig véleményt írni, hogy meghatódom tőle. Mindig érzem az őszinte szeretetedet, érzékeny lelkedet és biztatást is érzek ez által, hogy írjak.. Hálásan köszönök mindent mit tőled kapok.

Szeretettel: Anikó

801
Skapi Anni - 2010. március 27. 08:09:04

Kedves Gyöngyi!

Köszönöm, hogy ilyen késői órán alvás helyett a versemet olvastad. Nagyon szépen kiegészítetted mindazzal, amikre gondoltam. Köszönöm kedves hozzászólásod, jó kívánságodat. Neked is hasonlókat kívánok!

Szeretettel: Anikó

498
kovesdiferencne - 2010. március 27. 07:56:32

Kedves Anni!
Ennél szebb verset nekem senki nem írhatott volna!
Köszönöm!
Az egész világot átölelném a virágaival!
Csoda a színe, az alakja, az illata ...!
Aki ezt nem látja meg,az nem tudja, hogy mit mulaszt.
Hát ezt meglátni is "ember" kell, mert aki, csak a pénzt látja és érte fut, csal, lop...az erre nem ér rá.
Sok szeretettel köszönöm a reggeli élményt:Teri

1119
tatos - 2010. március 26. 23:26:09

Kedves Anna
Szívemig ért a versed. Olyan melengető, szeretettelteli. Itt nyíltak ki lelkemben a színei a tavasznak. Láttam a krókuszaimat, a százszorszépet, a boglárkámat, az árvácskáimat, akik most kint az éjben nyújtóznak megint egyet, hogy reggel csodálhassam meg, hogy éjjel mennyit nőtek. Nagyon szép rimes versedet köszönöm, sok sikert Szeretettel Gyöngyi.,

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.