Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: ÉVZÁRÓ-BÚÉK 2012.Köszönet.

Így Új év elején szokás visszatekinteni az elmúlt évre és összegezni az eltelt 365 nap eseményeit. Ezt most én is megteszem, megköszönve minden szerzőnek, olvasónak, szerkesztőnek, nyomdánknak, lektorunknak, támogatóinknak, hogy magazinunk ismét ismertebb lett. Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg. Köszönöm, hogy 2011-ben velünk voltatok, figyelemmel kísértétek magazinunk életét, megosztottátok olvasóinkkal írásaitokat, gondolataitokat.

Várunk mindenkit 2012-ben is!Mi történt tehát 2011-ben?

Először egy kis statisztika:
Felkerült magazinunk oldalára 2396 vers, 690 próza és 63 cikk.
Újabb 12 számmal gyarapodott a nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazin, amelyben mintegy 200 szerő publikálta versét, novelláját, vagy cikkeit.
A Holnap Magazin szerzői gárdája összesen: 800 főre bővült!
A napi látogatottság, bejelentkezők között 500 fő átlagosan.
Az összes látogatottság pedig, magazinunk létezése óta túllépte az 1 milliót!
2011-ben megjelent 6 közös kötet: Anya ölelj át, Holnapok tükrében, Szél szárnyán antológia, Varázs-lapok, Elveszett idő, Álmok és Valóságok.
Pályázataink nyertesei és támogatóink által kiválasztott szerzőink összesen 600 oldal terjedelemben publikálhatták írásaikat ingyenesen köteteinkben.
2011-ben kisorsoltunk 40 nyeremény könyvet, amelyet postáztunk a szerzőknek, olvasóknak, klubtagjainknak.
36 rejtvényt beküldő olvasónk részére postáztuk ingyenesen 3-3 hónapon keresztül a HM Holnap Magazinunkat.
Megjelent továbbá magazinunk gondozásában 20 egyéni, szerzői kötet és 3 szerző kötetének ismételt, második kiadása.
2011-ben az elmúlt évek egy-egy rendezvénye után most már négy rendezvényt tartottunk: Pázmándon, Szegeden, Debrecenben és Budapesten.Tervek 2012-re:

Pályázati rovataink (Pályázati versek, Pályázati novellák/prózák, Tollforgató) nyertesei idén is 2-2 oldalas ingyenes publikálási lehetőséget nyerhetnek a szavazatok alapján, mindhárom kategóriában külön-külön, valamint mindegyik pályázati kategóriában zsűrink is kiválaszt havonta 1-1 nyertest, akiknek 10-10 oldal ingyenes publikálási lehetőséget biztosítunk a júniusban és decemberben megjelenő nyertesek írásaiból összeállított kötetekben.
Verselő vers rovatunkba beküldött versek szerzői közül havonta 3-3 szerzőnek ajándékkönyvet postázunk 2012-ben is.
Nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunk rejtvényének megfejtői közül havonta 3-3 olvasó negyedéves előfizetést nyerhet.
Nyomtatott magazinunkról részletesebben olvashatsz a Főoldalon és az internetes információs oldalunkon:
HM Holnap Magazin weboldala
Klubtagjaink közül havonta 1-1 tagunknak szintén postázunk ajándékkönyvet.
Februártól újra indul Cikkvadász játékunk is. Havonta 3-3 nyertesnek Holnap Magazinos ajándékcsomagot küldünk.
A Cikkvadász, Verselő Vers és Tollforgató játékunkról a JÁTÉKOK rovatunkban olvashatsz részletesen!

Ebben az évben is lehetőséget biztosítunk közös kötetekben történő megjelenésre.
Első pályázatunk már januárban indul, amelyre maximum 1 A/4-es oldal terjedelmű, rövid történeteket várunk, bármilyen témakörben. Lehet mese, szépirodalom, fantasy, horror és sci-fi is!
Egy kötetben mindenki számára lehetőséget biztosítunk a megjelenésre. Egyedi kiadású kötetben, grafikákkal!
Február 28-ig várjuk a történeteket ebbe a könyvbe. Ha elnyerte tetszésedet elképzelésünk, már elküldheted írásodat. Ennek részletes kiírása január elején kerül fel magazinunk oldalára.
Ebben az évben is szeretnénk egy Anyák napi kötetet összeállítani az előző év sikere után. Sok visszajelzés érkezett, és sok édesanya számára igazi örömöt jelentett. Ebbe a kötetbe 2012. Április 5.-ig lehet verseket, történeteket küldeni.
2012-ben is jelentetünk meg antológiát, amely idén várhatóan Szeptember végén jelenik meg. Ez a kötet kapható lesz a Bookline-nál és a Líra üzletekben is, mint előző évben megjelent antológiáink.
Júniusban és decemberben ismét két novellás kötet jelenik meg ebben az évben is a zsűri nyertes szerzők írásaiból, amelyek a pályázati és tollforgató történeteket beküldő szerzők alkotásaiból állnak össze. Decemberben pedig még egy kötet jelenik meg, a zsűri nyertes versek szerzőinek írásaiból.
Az Új Év decemberében pedig ismét lesz ünnepi kötet.
2012-ben még több rendezvényt szeretnénk tartani, hogy személyesen is találkozzunk egymással. Egy-egy kötethez, vagy eseményhez kapcsolódóan. Erről mindenkit értesítünk az év folyamán.
Várjuk ebben az évben is a verseket, prózai alkotásokat, cikkeket magazinunk internetes oldalára és nyomtatásban megjelenő HM Holnap Magazinunkba is!

Teljes körű könyvkiadási lehetőséget biztosítunk mindenki számára.
Az elküldött könyvanyagokra mindenkinek egyedi árajánlatot küldünk, és továbbra is lehetőség van részletfizetésre. Célunk, hogy sok más kiadónál kedvezőbb áron, igazán igényes, szép kivitelű kötetek jelenhessenek meg. Ebben továbbra is partnerünk a Könyvműhely nyomda.
Minderről részletesen a KÖNYVKIADÁS rovatunkban olvashatsz!

Januárban kerül kiválasztásra két Holnap Magazin Klubtag szerzőnek a könyvanyaga is.
Egy szerző kötetét magazinunk ingyenesen adja ki, egy további szerző könyvét pedig 60.000.-Ft összköltségen, a további költséget szintén magazinunk rendezi.
További részletekről és a Klubtagság által biztosított kedvezményekről a KLUB rovatrészben olvashatsz!
Csatlakozz a Klubtagokhoz, hogy még több lehetőség és kedvezmény részese lehess!

A Holnap Magazin célja továbbra is az, hogy segítséget biztosítson a ma közöttünk élő szerzők számára arra, hogy írásaikat publikálják internetes felületünkön, vagy nyomtatott magazinunkban, köteteinkben.
Nagy segítség és igazi elismerés minden alkotónak, ha írásaikat elolvasva, néhány szóval jelzitek is véleményeiteket, érzéseiteket.
Olvassátok 2012-ben is a felkerülő verseket, novellákat, cikkeket, pályázati írásokat, tollforgató történeteket és írjatok a szerzőknek, hogy közvetlen kapcsolat jöjjön létre olvasó és író között! Figyeljünk egymásra és formálódjon tovább itt egy olyan közösség, ahol fontos a másik ember véleménye, személye! Legyünk kíváncsiak egymásra és akarjuk megismerni azokat, akik a mai világban időt fordítanak arra, hogy olvassanak, vagy leírják gondolataikat.
Fontos megjegyezni, hogy a pályázati írásoknál minden szavazat fontos lehet! Tudom, hogy ez 2011-ben is többször vitára adott okot. De ha mindenki szavaz, aki olvassa a felkerülő pályázati alkotásokat, akkor igazságos és izgalmas megmérettetések alakulhatnak ki, ahol mindenki nyertes lehet. Nem csak az, aki 2 oldal ingyenes publikálást nyer, hanem a többi szerző is, akiket egy-egy hónapban sokkal többen olvasnak, véleményezik írásaikat és a magazin zsűrije is figyelemmel kíséri az alkotók sorsát!
2011-ben is voltak támogatók, akik egy-egy szerző könyvben történő megjelenését biztosították, sőt saját könyvük kiadásában is segédkeztek!
Érdemes magazinunknál írásaitokkal jelentkezni, mert sokan olvasnak minket, akik nem tudnak írni, de szívesen támogatják a kultúrát és kedvenc szerzőjüket. Reméljük, ez a támogatói kör még tovább bővül és magazinunkkal együtt ebben az évben is sok szerző álma válhat valóra.
2012 januárjában már három szerzői kötet kerül nyomdába, jelenik meg: Harcos Kata: Egyre feléd c. verses kötete, Farkas Viola: Örömkönnyek c. könyve és saját könyvem is: Élet morzsák címmel.
Eddig megjelent köteteink, nyomtatott magazinunk lapszámai korlátozott számban még megrendelhetőek magazinunktól, szerzőinktől.
Minden könyvről részletesen olvashattok KÖNYVKIADÁS rovatunkban.
Több könyv vásárlása, megrendelése esetén Kedvezményt biztosítunk.
Erről részletesen KÖNYVCSOMAGOK rovatrészünkben olvashattok!
Olvassátok kedvenceiteket könyvben is, olyan írásokkal bővítve, amelyek nem találhatóak fent magazinunk oldalán!

Alkossunk együtt, figyeljünk egymásra és segítsük a többieket véleményeinkkel, gondolatainkkal, hozzászólásainkkal, szavazatainkkal is, hogy valóban továbbra is egy nyugodt szigetként, örömmel lépjünk fel ide az oldalunkra, olvasni, ismerkedni, kikapcsolódni. Váltsuk valóra együtt az álmainkat!

Magazinunk pályázatairól részletesen a PÁLYÁZATOK rovatrészben olvashatsz!

Add tovább magazinunk elérhetőségeit, hogy barátaid, ismerőseid is értesüljenek pályázati, könyvkiadási, klub és egyéb kedvezményes lehetőségeinkről!

Ehhez mindenkinek sok sikert, szabadidőt, egészséget és Békés, Boldog Új Évet Kívánok!

Bakos József
134
Tota - 2012. január 05. 09:44:20

Kedves Józsi!

A Magazin szerzői oldaláról nézve az elmúlt évet úgy érzem, hogy szívvel-lélekkel szerveztétek alkotóközösségünk életét és ezért nem győzünk köszönetet mondani. Én a magam részéről meglepődve és örömmel olvastam a statisztikát, hiszen nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékben bővültek a publikációk. Hatalmas munkát végeztetek és a Magazin sokunk életének fontos része lett. A köszöneten kívül ezt csak úgy tudjuk meghálálni, hogy egyre jobb és szebb műveket írunk a Magazin számára és egyre aktívabban részt veszünk a közös műhelymunkában. Úgy érzem, hogy nagyon eredményes évet zártunk és igényesebb lett a Magazin irodalmi színvonala.
A továbbiakban is nagyon sok erőt, hitet, jó egészséget kívánok mindenkinek, aki részt vesz ebben a munkában.
Boldog, alkotó, termékeny és sikeres új évet kívánok a menedzsmentnek és szerzőtársaimnak is!
Üdvözöl mindenkit:
Tota

230
Torma Zsuzsanna - 2012. január 01. 11:41:06

Kedves Józsi!

Köszönöm részletes tájékoztatásodat és az Új évre vonatkozó közös tervekről írtakat!

Sikerekben gazdag, új esztendőt kívánok!

Szeretettel: Torma Zsuzsanna
Smile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.