Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

HM Közös: HM Magazin Találkozó 2012. június 9.2012. június 9-én szombaton a XIX. kerületi Könyvtár előtt ismerős és még ismeretlen arcok vártak, amikor megérkeztem. Kíváncsi, fürkésző tekintetek, kézfogások, bemutatkozások.
Új ismeretségek köttettek.
Ismét eltelt egy év és újra együtt voltunk. Sokan eljöttek, vártuk már ezt a napot. Berendezkedtünk a teremben és kezdetét vette egy nagyon jó szombat délután.
Dögei Éva és Holl Nándor előadásában hallhattuk a Holnap Magazin alkotóinak írásait.
A megálmodott szereplők, történetek, életre keltek és szemünk előtt megelevenedtek a leírt sorok.
50 szerző verse, rövid prózai alkotása fért bele a műsorba, így sokan kimaradtak.
Igyekeztünk a rendezvényen részt vevő szerzők írásaiból megszólaltatni műsorunkban, de azokat az alkotókat sem hagyhattuk ki, akik nem tudtak eljönni Budapestre. Nekik is igyekeztünk biztosítani azt az élményt, hogy a színészek hangján szólaljanak meg írásaik.
A magazin alkotói jelenleg 900-an, így lehetetlen mindenkitől egy-egy írást beszerkeszteni műsorunkba.
Az 50 perces műsorrész után bemutatásra került az Évszakok kötet, majd Winczheim Tibor Guinness könyvsorozatának első kötete is.
Végül a szerzők közül, akik jelezték nekünk, saját maguk is előadhatták egy-egy írásukat, így jobban megismerhettük őket személyesen is.
Sajnos a késő délután miatt a vidékről érkezőknek ezután el kellett indulniuk, így csak néhányan beszélgettünk még egy kicsit.
Újabb kellemes délután élményével térhettünk haza.
A rendezvényen készült fényképekből készült összeállítást nézve feleleveníthetjük ezeket a pillanatokat. Nemsokára felkerül a videó és a hanganyag is.
Az újabb találkozásig azonban nem kell egy évet várnunk!
A most készülő 2012-es Antológia három helyszínen is bemutatásra kerül Szeptember és Október hónapban. Találkozunk Szegeden, Budapesten és Székesfehérváron is!
Várjuk írásaitokat az Antológiába!
A könyvbemutatókon a kötet írásaiból állítjuk össze a műsort.
Szívesen tartunk könyvbemutatót más városokban is, ha van köztetek, aki elvállalja a helyi szervezést. Így még többen tudunk találkozni személyesen is.
Köszönjük mindenkinek, aki eljött rendezvényünkre Június 9.-én, és köszönjük a könyvtár dolgozóinak a szervezésben nyújtott segítséget, Dögei Évának és Holl Nándornak pedig a nagyon jó hangulatú délutánt, amelyet előadásukkal adtak nekünk.

--- Képgaléria elérhető itt! ---
1984
Gabriella 36 - 2012. július 12. 09:33:46

Kedves Tibor!

Nagy örömmel olvastam a kezdeményezésedről. Igyekszem én is ott lenni bár nem szeretek ígérni, mert bármikor közbe jöhet valami és ez annak aki szervezi nehézséget okozhat.
Le a kalappal előtted, ennyi munka mellett csapatépítésre is van időd. Példaértékű a hozzáállásod!!!!

Az íráshoz kitartást és erőt, további szép nyarat kívánok, Szála Gabi.

490
kismehi - Libricz Maja - 2012. július 11. 20:53:27

Tibor!
Bízd ide a szervezést... megcsináljuk, Te csak írjál!!!! És reklámozd a könyveidet!!!

2135
mami - 2012. július 11. 20:52:51

Mindenkitől akkor egy láda sört kapnál? Tibor!!!! Te kocsmát akarsz nyitni???????

2603
orkutya - 2012. július 11. 20:26:52

Nézd, kedves Józsi, én biztos vagyok a dolgomban, mert, -mint írtam-, a regisztrált HM-tagok 2%-át (ez csupán 70 fő) sem tudjátok mobilizálni, ha szükség lenne. Nyugodj bele, hogy ez van, és ha kellemesebb idő lesz, sem lesztek még ötvenen sem!
De tudod, mit? Ha annyira biztos vagy a dolgodban, tőlem akár fogadhatunk is, csak meg ne bánd!
Itt, és most kijelentem, hogy a 70 főt még akkor sem fogjátok elérni, ha mindenki hozza a férjét, feleségét, (kedvesét), sőt! Ha családostul jöttök, akkor sem!
Van rá egy láda söröm! Na, áll a fogadás?
Szervusz: Tibor SadSadSad

2
Jozsi-foszerkeszto - 2012. július 11. 18:12:32

Tibor!
Az eddigi létszám: Bakos József, Kozma Zsuzsanna, Libricz Maja, Jártó Róza, Sólya Veronika, Tobai Rózsa, Winczheim Tibor. Eddig 7-en vagyunk, de leszünk még, hidd el! Fogadunk? Smile

Szia
Józsi

2603
orkutya - 2012. július 11. 17:32:31

Róza drágám!
Bár igazad lenne, de nem lesz! Gondolj csak bele: közel 3,5 ezer tagja van a HM-nak. Ha csak 1,5-2%-uk jelentkezne, velük tele lenne a kertem. De nem fog még e kevés ember töredéke sem jelentkezni, hidd el nekem, akár fogadni is mernék rá!
Na, aludj jól: Tibor

2135
mami - 2012. július 11. 13:36:46

Kedves Tibi!

Nyugi!!! Alig pár napja álmodtál. És már 5-en vagyunk, Jönnek a többiek is meglátod. Főleg június 09 után. Az is jó volt. De ez még jobb lesz!!!!!

Szeretettel: /mami/

3362
zsubanya - 2012. július 11. 13:19:03

Kedve Tibor!

Fájó szívvel olvasom elkeseredett soraidat. Én azt mondom, hogy ne add fel a reményt. Nagyon sokan nyaralnak, és hidd el kevés embernek van köztük lap-topja /idősebbeknek biztos nincs/, vagy okos telefonja, vagy mobil netje. Az oldalon is kevesen "mozognak", ne add fel a reményt!!! Adj még egy kis időt, hogy rátalálhassanak a felhívásodra, mely nagyon megtisztelő és köszönet érte!
Szeretettel: Zsuzsa

2603
orkutya - 2012. július 11. 12:27:44

Kedves Írótársaim!

Azt hiszem, töredelmesen be kell vallanom Nektek, mellé fogtam!
Azt hittem, Ti egy emberként álltok a meghirdetett parti mellé, jöttök, és kirúgjátok a ház oldalát. De nem! Öt nap alatt mindössze öten (és ebben már én is benne vagyok!)jelezték érdeklődésüket, az én olvasatomban: érdektelenségüket.
Egy dolog, h. most a nyaralás ideje van, hiszen az emberek döntő része viszi magával a lap-topját, vagy okostelefonját, h. meg tudja nézni leveleit.
Ez tehát most nem jött össze, de legalább elismerem tévedésemet. Talán, valamikor...

Köszönöm a mindössze 3 lány, és Józsi jelentkezését, (ez a létszám jól néz ki egy söröző boxában, de kerti-partyhoz édes kevés!).

Azt hittem, nagyobb összefogás van legalább a regisztrált tagok között, de tévedtem!

További szép napokat Mindenkinek: Tibor

2135
mami - 2012. július 10. 15:51:20

Tibi! Köszönöm! /mami/

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.