Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Pihenjünk itthon!


Néhány évtizeddel ezelőtt a naptárt lapozgatva vártuk a nyári szünetet, hogy kis családunkat összecsomagolva elinduljunk pihenni a Balaton, a Velencei tó, vagy egyéb más természetes víz melletti nyaralásra. Néhány nap, esetleg 1-2 hét lazítással, pancsolással eltöltött, élményekkel teli hét után hazatértünk és az év hátralévő részében vártuk a következő nyarat.
Életünk azonban változott, a SZOT üdülők sorra bezártak, a régi pihenőhelyek és a szállodák egy része is, amelyekből abban az időben még nem túl sok volt.
Aki tehette, sokáig utazási irodák szervezésében külföldre ment pihenni. Visszatérve pedig irigykedő ismerőseinek, barátainak mesélte el kellemes, vagy éppen kellemetlen élményeit, mert bizony ilyen is volt szép számmal.
Magyarország édes és termálvíz készlete gazdag, de sokáig csak várt ez a lehetőség arra, hogy kihasználják. Néhány befektetőnek, és azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak köszönhetően azonban, akik ráébredtek arra, milyen kincs van a lábunk alatt, beindult valami más, egészen új pihenési forma: a wellness.
Az átlagember először „úri huncutságnak” gondolta, ahová csak a kiváltságosok, gazdagabb, tehetősebb emberek járnak, a hétköznapi ember számára pedig maradnak a kempingek, hiszen közben minden drágább lett, és a pénztárcák többsége lesoványodott.
A wellness szállodák első megjelenésének idejében talán valóban drága, sokak számára megfizethetetlen volt egy-egy pihenés, de ma már ez nem állja meg a helyét!
A wellness pihenés az elmúlt években egyre népszerűbb lett. Az oka az, hogy már az átlagos fizetésből is megfizethető, minden szállodában teljes kikapcsolódást nyújt, és itthon van! Nem kell napokat autóznunk, vagy súlyos összegeket költeni az utazási irodák által szervezett külföldi utakra, repülőjegyekre, azért, hogy igazi és felejthetetlen élményben legyen részünk, az év bármelyik időszakában.Nem vagyunk ma már az időjáráshoz kötve, hiszen minden wellness szállodának van saját belső és külső medencéje, pezsgőfürdője, valamint a hozzá kapcsolódó szauna, szolárium, vagy éppen komplett élményfürdő biztosítja a tartalmas és minden igényt kielégítő pihenést. Szakadó esőben, vagy hóesésben, éppúgy fürödhetünk, pihenhetünk, mint szikrázó napsütésben, hiszen, a termál és meleg vizes medencékben mindig nyár van.
Közben szerencsére egyre többen ébrednek rá arra, hogy még saját országunk szépségeit sem ismerik eléggé, hiszen a wellness szállodák a legszebb természeti környezetben épülnek fel.
A Holnap Magazin 2012 őszén elkezdte azt a reklámkampányát, amelyben a hazai wellness pihenést szeretné egyre népszerűbbé tenni.
Tudjuk, hogy ma is vannak olyan családok, amelyek a csökkenő árak ellenére sem tudják megfizetni a 2-3-4 napos kikapcsolódás összegét, ezért célul tűztük ki magunk elé, hogy a szállodákkal kialakított kapcsolat keretében a lehető legtöbb család számára ezt még kedvezőbben, vagy ingyenesen, nyereményként biztosítsuk.Az első szálloda, aki kapcsolódott a programunkhoz, a 4 csillagos, ráckevei Kék Duna Wellness Hotel. Egy család 2013-ban már biztosan ott tölthet 3 napot és igazán kellemes élményekkel gazdagodhat ebben a minden igényt maximálisan kielégítő szállodában.
Várjuk további szállodák jelentkezését, akik kezdeményezésünk mellé állva eljuttatják a hazai kikapcsolódás, pihenés élményét a magyar családokhoz.
Pihenni jó és kell is mindenkinek, hogy a hétköznapok monotonságából kiszakadva, ha csak néhány napra is, de feltöltődjünk!
Kérem, aki ezt a felhívást elolvasta és ismer olyan szállodát, ahol jól érezte magát, írja meg nekünk. Ha a szálloda képviselői olvasnak minket, vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kölcsönösen előnyös megállapodás keretében a lehető legtöbb ember számára biztosítani tudjuk ezt a pihenési lehetőséget.
Magyarország természeti adottságai egyedülállóak, ismerjük meg mindannyian!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.