Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Milyen lesz a HM 2013-as éve?


Év elején akarva-akaratlanul is mérleget készítünk, összegezzük magunkban, hogy milyen volt az előző évünk.
2012-ben - túlélve egy világvégét is - a Holnap Magazin életében is voltak változások, születtek újdonságok. Erről készült ez az összefoglaló és a 2013-as tervekről.
2012 év elején weboldalunk egész külseje megváltozott, új ruhát kapott, hogy még átláthatóbbak legyenek a lehetőségek, tartalmak. Emellett új rovatokkal bővültünk: Szerzők, Sétapálca és Ifjúsági pályázati rovatok.
A Szerzők rovatban mindeni minden szerző összes művét megtalálhatja név szerint.
A Sétapálca rovatban közelebb kerülhetünk az interjúk során a Holnap Magazinon publikáló írókhoz, költőkhöz. Beszélnek önmagukról, életükről, alkotói vágyaikról, írásaikról.
2012-ben hat közös kötet és antológia jelent meg, amelyekben több száz alkotó írásai kaptak helyet: Sorsok két percben, A legszebb hivatás, Évszakok, Érintések, Így írunk mi I. kötet, Hósapkás hajnalok.
További három kötetben jelentek meg a zsűri nyertesek írásai: Éjszaka fényei, Az élet bábui, Néma vár.
Az elmúlt év nyarán indult Winczheim Tibor és a Holnap Magazin rekord kísérlete amelyet sikeresen véghez is vittünk. Bejegyzésre kerül, mint Magyar rekord és jeleztük a Londoni Guinness központnak is. 7 hónap alatt 7 novellás kötet került ki Tibor kezéből és került kiadásra. Mindez a magazin tagjainak és a támogatóink segítségével. Köszönet mindenkinek, aki segítette a rekord megvalósulását. A teljes sikerhez szükséges még, hogy a megmaradt kötetek is eladásra kerüljenek.
A könyvekből még rendelhető mind a 7 kötet e-mail címünkön: holnapmagazin@gmail.com
Ezzel bebizonyítottuk, hogy a kortárs irodalomnak helye van az emberek életében és a XXI. Századi irodalom palettáján.
További 17 szerző saját kötete jelent meg 2012-ben a Holnap Magazin gondozásában, kiadásában, melyek között szinte minden stílus és műfaj megtalálható, a verses és novellás kötetek, regény, útikönyv, horror regény.
Hat rendezvényt tartottunk, amelyek közül kettő az Új Irodalom másképp címmel elkezdett rendezvénysorozatunkhoz kapcsolódott. Székesfehérváron kéthavonta rendezzük meg ezeket az irodalmi esteket a Museum Café galériáján. A következő 2013 februárjában lesz.
Három rendezvényünk volt Budapesten és egy Szegeden is.
Segítséget nyújtottunk Lakatos Ingrid: Végtelen utazás c. kötetének könyvbemutatójához is.
Összegezve tehát elmondhatjuk, hogy jó évet zárt magazinunk.
Mindezért köszönet minden magazin olvasónak, tagnak, támogatónak és a nálunk publikáló összes szerzőnek, akik nélkül mindez nem valósulhatott volna meg. Köszönet továbbá minden munkatársamnak, akik egész évben a segítségemre voltak abban, hogy a magazinon folyamatosan mindig új élményeket nyújtsunk mindenkinek.
Végül év a Wellness fődíjas sorsolást is megtartottuk a Holnap Magazin kiadványokat vásárlók között.
A nyertesek:
Szála Gabriella: 2 személyes, 3 napos Wellness pihenést nyert a Ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben, félpanziós ellátással és teljes wellness használattal.
Bakonyiné Mészáros Ibolya: 10.000.-ft-os könyvvásárlási utalvány.
Jártó Róza: 5.000.-ft-os könyvvásárlási utalvány.
Györe Ibolya: 5.000.-ft-os könyvvásárlási utalvány.
Tobai Rózsa: 5.000.-ft-os könyvvásárlási utalvány.
Dr. Dóra Lajos: 1 éves HM Holnap Magazin előfizetés.
Cobblah Ilona: 1 éves HM Holnap Magazin előfizetés.
Szilágyi Sándorné: 1 éves HM Holnap Magazin előfizetés.
Torma Zsuzsanna: 6 hónapos HM Holnap Magazin előfizetés.
Rákos Pál: 6 hónapos HM Holnap Magazin előfizetés.
Vass Tibor: 6 hónapos HM Holnap Magazin előfizetés.
Dr. Major Györgyné: 3 hónapos HM Holnap Magazin előfizetés.
Dr. Veress József: 3 hónapos HM Holnap Magazin előfizetés.
Dr. Dakó Imréné: 3 hónapos HM Holnap Magazin előfizetés.

2013-as tervek, PÁLYÁZATOK:
Most pedig előzetes terveinkről, amelyeket 2013-ban szeretnénk valóra váltani:
Az első negyedévben négy kötet készül, amelyek pályázati kiírásai már olvashatók a főoldalon. Egy mesekönyv, egy horror-sci-fi kötet és egy Anyák napi könyv készül, valamint az Így írunk mi kötetsorozat II. könyvének szerkesztése is megkezdődött.
Februárban és Márciusban tartjuk meg első rendezvényeinket, amelyekről nemsokára pontos, részletes információkat teszünk fel oldalunkra.
2013-ban még további könyvpályázatok lesznek, amelyekről részleteket folyamatosan közölni fogunk. Három kötetben ebben az évben is megjelennek a pályázati zsűri nyertes szerzők írásai. Ősszel pedig a 2013-as antológiánk is kiadásra kerül.
Várjuk azoknak a szerzőknek a jelentkezését is, akik saját köteteiket szeretnék kiadni ebben az évben. Teljes körű kiadói munkával, terjesztési és reklám segítséggel támogatjuk minden megjelenő kiadvány, könyv szerzőit.

HOLNAP KÖNYVESBOLT:
2013-ban szeretnénk megnyitni Székesfehérvár belvárosában a HOLNAP Könyvesboltot is, ahol a magazin szerzőinek köteteit árusítjuk, valamint a közös köteteket és más kortárs irodalmi kiadványokat, valamint festményeket, grafikákat, ajándéktárgyakat.
Az üzlet megnyitásához szükséges összeg egy része már összegyűlt, a megvalósításhoz azonban még további támogatók segítségére van szükség.
Várjuk azoknak a magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek, vállalkozásoknak a jelentkezését, akik ebben segítséget tudnak nyújtani.
A támogatók számára reklám lehetőséget biztosítunk internetes oldalunkon, nyomtatott magazinunkban, közös köteteinkben és a Székesfehérvári üzletünkben, valamint minden kiadványunkból postázunk köteteket. Továbbá ingyenes szerkesztési, kiadvány szerkesztési, kiadói munkával viszonozzuk a támogatást.
A támogatás összegét címünkre vagy bankszámlaszámunkra várjuk:
Postacím: Bakos József (Holnap Magazin) 8000 Székesfehérvár, Németh László. 12. fsz. 2.
Átutalási számlaszám: Bakos József, Raiffeisen Bank: 12023008-00159812-00100007

Bízunk benne, hogy 2013-ban ismét bizonyíthatjuk, hogy egy jó cél érdekében, sokan állnak mellettünk, és közös összefogással megvalósulhat a Könyvesbolt, ahol a kortárs szerzők kötetei, és a ma köztünk élő művészek alkotásai, kézzel fogható közelségbe kerülhetnek az olvasókhoz, művészetet szeretőkhöz.
Üzletünkben internetes elérhetőséget, olvasósarkot biztosítunk és egy jó kávé mellett bárki kellemes hangulatban olvashat, vásárolhat és vehet részt megrendezésre kerülő könyvbemutatóinkon, irodalmi estjeinken, rendezvényeinken.
Ha lehetőséged van a Könyvesbolt megvalósításának támogatásra, keress minket. Add tovább az információkat a környezetedben élő ismerőseidnek, barátaidnak, cégeknek, vállalkozásoknak is.
A támogatóknak nyújtott szolgáltatásainkról e-mailben részletes leírást küldünk.
Üzletünkkel további támogatást biztosíthatunk az alkotók számára, képkiállítások, könyvbemutatók, irodalmi estek megszervezésével, mert hiszünk abban, hogy az alkotásainknak, írásainknak minél szélesebb közönséghez kell eljutniuk, mert az értéket képviselő alkotásoknak helye van a XXI. Században, a hétköznapjainkban is!

Bakos József
2135
mami - 2013. január 20. 11:33:03

Nagyon jó, hogy minket is tájékoztattok, evvel is mutatva az együvé tartozást.
Szeretettel: Jártó Róza

3649
Oroszlan08 - 2013. január 20. 00:27:17

Nem régóta tartozom ehhez az alkotói csoporthoz. Ilyen áldozatos munka, amit az adminok végeznek ritka. Becsülendő. Sok segítséget kap mindenki aki igényli. Jó munkát kívánok 2013.- ban is. Szeretettel: Ica

3392
lambrozett - 2013. január 19. 23:21:46

Köszönjük szépen az ismertetőt és minden eddigi és ez utáni munkáitokat is, kedves szerkesztőség! A könyvesbolt nagyon jó ötlet, elismerésem a szervezésért és a kitűzött célok fáradhatatlan megvalósításáért. Józsinak személy szerint főképp, hisz én leginkább vele "találkozom" az email-jeink által. Smile Jóindulatáért, segítőkészségéért hálám illeti. Éva

3300
kandracs roza - 2013. január 19. 20:02:12

Kedves Józsi!! ez remek...Szép volt a 2012-es év is.Reméljük a 2013-as is így sikerül...Gratulálok neked és az egész stábnak. Lexirózsa

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.