Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Kandrács Róza: KÖNYVAJÁNLÓ: Oleksák Krisztina: Krisztus Király


A regény Jézus életét követi végig születésétől a haláláig. Az eseményekben gazdag, sodró lendületű írás élethűen ábrázolja a szereplők jellemét, érzéseit és a kétezer évvel ezelőtti kor gondolkodását is. Támaszkodik a Biblia szent hagyományára, az ókori irodalom,legendák elbeszéléseire, és a közelmúlt régészeti felfedezéseire, majd mindezt ötvözi az írói fantáziával, így helyükre kerülnek a különálló részek, és egésszé válik a történet.

A könyv érdekessége a tartalmon túl, hogy a bibliai idézetek az 1685-ös vizsolyi, Károli Gáspár által fordított Bibliából valók, melyek ma is pontosan érthetők és élvezhetők régi magyar nyelven.

Ajánljuk az írást mindazoknak, akik szeretnék megismerni és újra megszeretni a jól ismert, mégis sokszor elfeledett történetet, úgy ahogy a mai kor tolla újraírja a hagyományt.

Az írás szerzői jogvédelem alatt áll.

A Könyvajánlót megosztotta: Alexa Gyuláné
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.