Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: A szeretet szimfóniája


New York az álmok városa? Vagy a Centrál park?
Nem, egyik sem, de akár ott is történhetnek életre szóló események.
Miről jutott ez eszembe?
Egy filmről, amelyet látni kell!
Most azt mondhatják, hogy elfogult vagyok, de nem baj, vállalom.
A sztori talán hétköznapinak tűnhet, már hallom is a megjegyzéseket, hogy: „Újra egy nyálas amerikai limonádé.”
Üzenem a kétkedőknek, hogy ha így gondolják, akkor elsétálnak az élet értelme mellett.
Persze nem szeretném osztani az észt, csak felhívni a figyelmet egy olyan filmre, amit érdemes megnézni… akár többször is.
Röviden a története:
Egy fiatal ír gitáros, aki egy pop együttes tagja, találkozik egy csellista lánnyal New Yorkban. Más környezetben nőttek fel, de egy valami mégis mindennél fontosabb az életükben: a zene.
A találkozásból született fiuk azonban árvaként nő fel, de minden nap az a remény élteti, hogy megtalálja a szüleit. Különleges zenei képességét használja fel hozzá és elindul egy kalandos úton, ahol nem várt segítőtársakra is talál…
A film sztorija cseppet sem átlagos, a történetvezetés, a színészek játéka és a film zenéje pedig az első pillanattól az utolsóig odaszegez minket a képernyő elé.
Minderre garancia a szereplőgárda: Freddye Highmore (Even Taylor, August Rush), Keri Russell (Lyla Novacek), Jonathan Rhys-Meyers (Louis Conelly), Terence Howard (Richard Jeffries), Robin Williams (Maxwell ’Vizzard’ Wallace), William Sadler (Thomas Novacek).
A 2007-ben készült 100 perces film igazi kikapcsolódás mindenkinek. Mark Mancina filmzenéje pedig igazán kerekké teszi a filmet, ami után kicsit másképp látjuk talán a világot.
Mert hinni mindig kell abban, hogy a szürke és tökéletlen világunkban, történnek ma is apró csodák és élnek közöttünk olyan emberek, akik nem másokon átgázolva szeretnének érvényesülni. Csak élni… csendesen, boldogan… és persze sok zenével…

Bakos József

A TELJES FILM ITT megnézhető:Részletek a filmből:2
Jozsi-foszerkeszto - 2013. augusztus 01. 19:12:56

Kedves Katalin!

A zene engem is elkísér, minden nap hallgatok valamilyen zenét.
Fontos kellene, hogy legyen mindenkinek.

Szeretettel
Józsi

2
Jozsi-foszerkeszto - 2013. július 22. 19:16:57

Kedves Heni!
Örülök, hogy megnéztétek ti is a filmet.
Amikor látok még jó filmet, meg fogom osztani veletek.

Szeretettel
Józsi

1142
Amarilla - 2013. július 21. 18:57:04

Kedves Józsi!
Ma délután a fiaimmal megnéztük A szeretet szimfóniája c. filmet, amit te ajánlottál. Köszönjük, nagyon tetszett!!! Smile Én is csak ajánlani tudom! Smile Heni

2
Jozsi-foszerkeszto - 2013. július 21. 16:06:03

Kedves Zsuzsa és Alfonzina!
Örülök, hogy megnéztétek a filmet.
A jó dolgokról, filmekről, könyvekről, eseményekről mindig szívesen írok és megosztom veletek.
Szeretettel
Józsi

3652
zina - 2013. július 21. 14:48:18

...és a főszereplő kisfiú tényleg, mint egy angyal... Smile

230
Torma Zsuzsanna - 2013. július 21. 14:25:34

Köszönöm, kedves Józsi, most értem a film végére. Olyan érzésem van, mintha már régebben láttam volna, gondolom, ez nem lehet véletlen! Igazán kellemes időtöltés volt számomra, így Vasárnap délután, a szoba (aránylag) kellemes hűvösében. El tudom képzelni, hogy vannak született tehetségek, mint a filmbéli kisfiú is. Valójában én is azt szerettem volna még látni, hogy az édesanya - felismerve a fiát - odamegy hozzá, de a befejezést már az alkotók a nézőkre bízzák! Örülök, hogy megosztottad a nyilvánossággal is, hogy mind többen megnézhessék ezt a gyönyörű filmet!

A szépre én mindig vevő vagyok!

Szeretettel: Zsuzsa
Smile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.