Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Legyen mindig karácsony


Karácsonyi összeállítás: Karácsonyi animációs filmek, videók, zene és karácsonyi teljes filmek!

Jó szórakozást mindenkinek!


Karácsony.
Bűvös szó. Csak 9 betű és mégis mennyi mindent jelent.
Hónapokkal előtte már készülődünk. Apróságok gyűlnek a szekrényekben, a fiókok mélyén, lelkünket is öltöztetjük, várjuk a fenyőfa alatti ajándékok látványát, szeretteink ölelését, jó vacsorát, beigli, fahéj és fenyő illatot, nyugalmat, békességet, cseppnyi csillogást.
Aki nem szereti csak annyit mond, jól felépített marketing stratégia, azért, hogy minél több mindent eladhassanak. Aki szereti, várja, és kisebb csodának tartva, boldogan éli át ezt a néhány napot. A két véglet között pedig számtalan átmenet létezik.
Én szeretem a karácsonyt, készülök rá és várom ezt a csendes, nyugalommal teli 3 napot, amikor mintha a világ is lelassulna kicsit, mély lélegzetet véve az új év kezdete előtt.
Persze ne feledkezzünk meg azokról sem, akik egyedül töltik az ünnepeket, vagy kint az utcán, fedél nélkül. Ezt nem azért írom, hogy ünneprontó legyek. Éppen ellenkezőleg.
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva ilyenkor kicsit jobban figyelünk egymásra. Persze előtte a karácsonyi forgatagba néha „megőrülünk”, de utána fáradtan beesve a karácsonyi fényektől csillogó fa alá, már nyugodt szívvel öleljük szívünkre a világot.
Kár, hogy nincs minden nap karácsony, hogy ilyen hangulatban éljünk.
Bár tulajdonképpen minden csak rajtunk múlik.
Legyünk az év 365 napján boldogok és állítsuk meg a világ őrült száguldását. Mondhatjátok, hogy ez sablonos szöveg, de én hiszek abban, hogy ha valamit elég sokan szeretnének és elég sokszor mondanak el, az úgy is lesz.
Egy kis karácsonyi összeállítással – humoros videókkal, kedves pillanatokkal, karácsonyi zenével és filmmel kívánok Békés, Boldog Karácsonyt és Sikeres, Boldog Új Évet mindenkinek!

Kellemes szórakozást az összeállításhoz!

Karácsonyi animációs történetek:CSODA a reptéren (Nem mindennapi meglepetés egy légitársaságtól):Karácsonyi zene:Karácsonyi filmek:

Miniszoknyás MikulásKi a télapó?Pót télapóMentsük meg a KarácsonytBoldog Karácsonyt!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.