Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Lámpagyújtó - Zsebkönyv sorozatunk 3. kötete


Nyomdában Zsebkönyv sorozatunk harmadik kötete a Lámpagyújtó.
40 szerző versei, novellái, prózai alkotásai 200 oldalon!
A kötet korlátozott példányszámban 1.200.-ft+300.-ft postaköltség/kötet áron megrendelhető szerkesztőségünknél.


"Életünk minden pillanatában a fényre vágyunk, szeretetre, elismerésre, nyugalomra, boldogságra. Közben mi magunk is hibázunk és néha észre sem vesszük.
A kötet versei, történetei a hétköznapi küzdelmeket mutatják be. Sikeres vagy éppen kisiklott életek albuma ez a könyv, amely a siker és boldogság felé vezető rögös utat járva talán jól jön segítségül, okulva a lapjain megjelenő karakterek hibáiból.
Liviu Rebreanu mondta: „Némely ember hosszú évtizedekig él, mégis amikor lehunyja a szemét, nem lehet azt mondani, hogy valóban élt, mert csak egyszerű átutazó volt az életben, vagy pedig a világ értelme iránt érzéketlen néző.”
Ha a környezetünkben nyitott szemmel járva figyeljük ismerőseinket, sok ilyen átutazóval találkozhatunk nap, mint nap.
Saját boldogságunkra törekedve fontos, hogy célja is legyen az életünknek, apró életkockákból felépített kis emlékmű a jövő számára, vagy éppen menedék a jelenben a fájdalmak, gáncsoskodások ellen.
Érezni, tenni, gondolkodni és cselekedni valamiért, nem mindig könnyű és néha fáj, de meg kell tennünk, még ha olykor el is bukunk. Beismerve hibáinkat felállva újra nekifuthatunk a feladatnak, amit „talán” láthatatlan erők uralnak és írtak meg számunkra egy ismeretlen könyvben, amelynek mi magunk vagyunk a szereplői."

Bakos József
4992
kaszapeter - 2015. június 04. 19:40:27

Én is nagyon várom már, köszönjük a munkát, József! Smile

Üdv,
Peti

2603
orkutya - 2015. június 01. 15:45:07

Elnézésedet kérem Józsi, hogy annyit nyaggattalak a könyv megjelenésének időpontja miatt, de ez mutatja, hogy színvonalat nyújtotok, amire ki van éhezve az ember.

Szeretettel: Tibor Wink

4930
barnaby - 2015. június 01. 14:45:06

Szep es igaz gondolatokat fogalmaztal meg Jozsi ajanldban...varjuk a konyvet...udvozollek:bSmile

5162
feketenedr - 2015. május 28. 17:24:23

Kedves József!

A többiekkel együtt már nagyon várjuk, - legalábbis ezt olvasom az üzenetekben - hogy a kezünkbe vehessük a Zsebkönyv újabb kötetét. A most olvasottak és a borítón megjelenő lámpás méltón képviseli a Holnap Magazin tiszteletreméltó szándékát. Igen a fény, a szeretet és a lélek békéje iránti vágy tölti el a gondolatait közreadni kívánó lelkét. Minden alkalom egy kísérlet arra, hogy amiről írunk az eljusson az olvasó szívéhez, megragadja legalább egy mondat, vagy egy-egy szó a figyelmét, amely nyugalmat, esetleg a pillanat csendjét villantja meg az életében. Ez az amiért érdemes lehet és kell is élni. Örömmel várom az új formát öltött magazint is. Köszönetet mondok minden közreműködőnek a nem kis munkáért a magam nevében. Bízom benne, hogy a korrekt és a bátorító segítségetek továbbra is megmarad a tagjaitok iránt. Várom egy lehetséges találkozó megszervezését és a személyes találkozást is. Tisztelettel és szeretettel: MargóSmile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.