Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Könyvajánló: Lámpagyújtó - Zsebkönyv sorozatunk 3. kötete


Nyomdában Zsebkönyv sorozatunk harmadik kötete a Lámpagyújtó.
40 szerző versei, novellái, prózai alkotásai 200 oldalon!
A kötet korlátozott példányszámban 1.200.-ft+300.-ft postaköltség/kötet áron megrendelhető szerkesztőségünknél.


"Életünk minden pillanatában a fényre vágyunk, szeretetre, elismerésre, nyugalomra, boldogságra. Közben mi magunk is hibázunk és néha észre sem vesszük.
A kötet versei, történetei a hétköznapi küzdelmeket mutatják be. Sikeres vagy éppen kisiklott életek albuma ez a könyv, amely a siker és boldogság felé vezető rögös utat járva talán jól jön segítségül, okulva a lapjain megjelenő karakterek hibáiból.
Liviu Rebreanu mondta: „Némely ember hosszú évtizedekig él, mégis amikor lehunyja a szemét, nem lehet azt mondani, hogy valóban élt, mert csak egyszerű átutazó volt az életben, vagy pedig a világ értelme iránt érzéketlen néző.”
Ha a környezetünkben nyitott szemmel járva figyeljük ismerőseinket, sok ilyen átutazóval találkozhatunk nap, mint nap.
Saját boldogságunkra törekedve fontos, hogy célja is legyen az életünknek, apró életkockákból felépített kis emlékmű a jövő számára, vagy éppen menedék a jelenben a fájdalmak, gáncsoskodások ellen.
Érezni, tenni, gondolkodni és cselekedni valamiért, nem mindig könnyű és néha fáj, de meg kell tennünk, még ha olykor el is bukunk. Beismerve hibáinkat felállva újra nekifuthatunk a feladatnak, amit „talán” láthatatlan erők uralnak és írtak meg számunkra egy ismeretlen könyvben, amelynek mi magunk vagyunk a szereplői."

Bakos József
4992
kaszapeter - 2015. június 04. 19:40:27

Én is nagyon várom már, köszönjük a munkát, József! Smile

Üdv,
Peti

2603
orkutya - 2015. június 01. 15:45:07

Elnézésedet kérem Józsi, hogy annyit nyaggattalak a könyv megjelenésének időpontja miatt, de ez mutatja, hogy színvonalat nyújtotok, amire ki van éhezve az ember.

Szeretettel: Tibor Wink

4930
barnaby - 2015. június 01. 14:45:06

Szep es igaz gondolatokat fogalmaztal meg Jozsi ajanldban...varjuk a konyvet...udvozollek:bSmile

5162
feketenedr - 2015. május 28. 17:24:23

Kedves József!

A többiekkel együtt már nagyon várjuk, - legalábbis ezt olvasom az üzenetekben - hogy a kezünkbe vehessük a Zsebkönyv újabb kötetét. A most olvasottak és a borítón megjelenő lámpás méltón képviseli a Holnap Magazin tiszteletreméltó szándékát. Igen a fény, a szeretet és a lélek békéje iránti vágy tölti el a gondolatait közreadni kívánó lelkét. Minden alkalom egy kísérlet arra, hogy amiről írunk az eljusson az olvasó szívéhez, megragadja legalább egy mondat, vagy egy-egy szó a figyelmét, amely nyugalmat, esetleg a pillanat csendjét villantja meg az életében. Ez az amiért érdemes lehet és kell is élni. Örömmel várom az új formát öltött magazint is. Köszönetet mondok minden közreműködőnek a nem kis munkáért a magam nevében. Bízom benne, hogy a korrekt és a bátorító segítségetek továbbra is megmarad a tagjaitok iránt. Várom egy lehetséges találkozó megszervezését és a személyes találkozást is. Tisztelettel és szeretettel: MargóSmile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.