Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Ariela Grandi: Démonok harca - Könyvajánló


Megjelent a Holnap Magazin gondozásában Ariela Grandi ÚJ kötete: Démonok harca.
210 oldalon, kemény táblás borítóval készült kötet.
Megrendelhető a szerzőtől:

arielita3@azet.sk

Az angyalok és a pokol démonjai, örök háborúban állnak egymással. Véget nem érő küzdelmüket azonban Ariela Grandi regényében egy fiatal angyal lány és egy démon fiú megelégeli, sőt, egymásba szeretnek. Ez azonban annyira szokatlan, hogy kiszámíthatatlan események láncolatát indítja el.
Az írónő, nem a megszokott sablonokra építi fel a történetet, hanem emberi oldalról közelíti meg a szereplőket, jól ábrázolva a karakterek gyengeségeit is. Ahogy haladunk egyre beljebb a cselekmény sűrűjében, megtudhatjuk, hogyan illeszkednek be a Földön az új lakók, és fiuk miként boldogul, miután ráébred különleges képességeire és szülei valódi kilétére.
Izgalom, kaland, humor egybe csomagolva igazán jó kikapcsolódást nyújt mindenki számára, aki ki tud lépni a megszokott keretekből, és azonosulni tud Ariela szlogenjével: Álmodozz!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.