Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló - Szabó Jolán: A vak tyúk szeme


"A vak tyúk is talál szemet, tartja a mondás és ezt bizonyítja ez a kötet is. A történetek szereplőivel együtt utazunk egy valós világba, oda ahol mi is otthonosan érezzük magunkat: a XXI. századi mai valóságba… és mégis mást kapunk, mint elsőre gondolnánk. Az írónő tökéletesen felépített történetei, pontos jellemábrázolásai, izgalommal, humorral fűszerezett novellái, kisregényei összekötik a szétcsúszó vidéki élet és a nyüzsgő nagyvárosok világát. Két külön élettér, mégis sok az azonosság, mert mindegy hogy hová születünk, hol élünk, mindenhol tudni kell élni, szeretni, küzdeni, harcolni a boldogságunkért, talpon maradni a legváratlanabb pillanatokban is.
A kalandos történetek, váratlan fordulatok, megdöbbentő és megmosolyogtató események jól érzékeltetik korunk sajátosságait is, amelyekkel nap mint nap találkozunk.
Szabó Jolán második kötete ismét egy olyan élményt ad minden olvasónak, amely saját életünk felülvizsgálatára is késztet, egy jobb jövő reményében…"

A kötet a Holnap Magazin gondozásában jelent meg.
Megrendelhető a szerzőtől: sabots@citromail.hu


Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.