Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KARÁCSONYI FILMEK! - Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!


A Karácsony ünnepe a családé, a pihenésé, a kikapcsolódásé. Év végén ebben a néhány napban megpihenünk, megáll körülöttünk a világ őrülete és utat enged a nyugalomnak. Ha szerencsések vagyunk, fűtött, meleg szobában, jóllakottan nézzük a fényfüzérekkel díszített karácsonyfát és szabadon álmodozunk egy kicsit. De jó is lenne, ha mindig ilyen nyugalom és béke lenne a világban.
Zörög a sok színes papír, előbújnak az ajándékok a rejtekhelyekről. Izgatott csomagolás után pedig egy-egy jó film teheti még teljesebbé az ünnepet.
Ebben szeretnék segíteni, kívánva mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet.

Néhány karácsonyi film mindenkinek:

Mrs Télapó (Találkozunk Karácsonykor)Igazából szerelemCsoda New YorkbanMiniszoknyás MikulásKarácsonyi angyalRénszarvas mentőakcióNagybetűs KarácsonyAmerikai hófehérkeJégvarázsBékés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Bakos József
2603
orkutya - 2015. december 31. 16:26:53

Nagyon örültem ennek a válogatásnak. Éppen azért, mert mindenkinek van már tévéje (100-200 csatornával), s Te ettől függetlenül nem kevés időt szenteltél összeállítani egy csokor igazán színvonalas karácsonyi filmcsokrot. Ez a figyelmességed igazán jól esett, köszönöm! BUÉK Neked, a HM-osoknak, és Szeretteidnek! Tibor

4465
Janna - 2015. december 26. 12:19:04

"Csak lődörgök a fagyöngy alatt hátha megcsókolnak."
Nézem ezt a meghökkentő filmet, de mikor történik valami cuki?

Janna

2952
bruxinelli - 2015. december 24. 23:08:07

Kedves Józsi Főszerkesztőnk !

Békés Boldog Karácsonyt kívánok én is és köszönöm a figyelmességedet is mellyel még szebbé tetted ezt az estét.
Szeretettel, Zsófia

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.