Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: KARÁCSONYI FILMEK! - Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!


A Karácsony ünnepe a családé, a pihenésé, a kikapcsolódásé. Év végén ebben a néhány napban megpihenünk, megáll körülöttünk a világ őrülete és utat enged a nyugalomnak. Ha szerencsések vagyunk, fűtött, meleg szobában, jóllakottan nézzük a fényfüzérekkel díszített karácsonyfát és szabadon álmodozunk egy kicsit. De jó is lenne, ha mindig ilyen nyugalom és béke lenne a világban.
Zörög a sok színes papír, előbújnak az ajándékok a rejtekhelyekről. Izgatott csomagolás után pedig egy-egy jó film teheti még teljesebbé az ünnepet.
Ebben szeretnék segíteni, kívánva mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet.

Néhány karácsonyi film mindenkinek:

Mrs Télapó (Találkozunk Karácsonykor)Igazából szerelemCsoda New YorkbanMiniszoknyás MikulásKarácsonyi angyalRénszarvas mentőakcióNagybetűs KarácsonyAmerikai hófehérkeJégvarázsBékés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Bakos József
2603
orkutya - 2015. december 31. 16:26:53

Nagyon örültem ennek a válogatásnak. Éppen azért, mert mindenkinek van már tévéje (100-200 csatornával), s Te ettől függetlenül nem kevés időt szenteltél összeállítani egy csokor igazán színvonalas karácsonyi filmcsokrot. Ez a figyelmességed igazán jól esett, köszönöm! BUÉK Neked, a HM-osoknak, és Szeretteidnek! Tibor

4465
Janna - 2015. december 26. 12:19:04

"Csak lődörgök a fagyöngy alatt hátha megcsókolnak."
Nézem ezt a meghökkentő filmet, de mikor történik valami cuki?

Janna

2952
bruxinelli - 2015. december 24. 23:08:07

Kedves Józsi Főszerkesztőnk !

Békés Boldog Karácsonyt kívánok én is és köszönöm a figyelmességedet is mellyel még szebbé tetted ezt az estét.
Szeretettel, Zsófia

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.