Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: ÚJ Magyar Irodalmi Rekord a HM-mel!


Gyerekkorunk felejthetetlen élményei közé tartoznak azok a mesék, amelyek nagy mesemondó elődeink: Lev Tolsztoj, Puskin, vagy a Grimm testvérek tollából születtek. Korosztályok sora nőtt fel rajtuk és izgulta végig csillogó szemmel újra és újra. Máig emlékszünk a Kőleves, a Piroska és a farkas, Hamupipőke, Fehérló fia, Csipkerózsika, A három kismalac, A holló és a róka, vagy éppen a Békamese történetére és még sorolhatnám tovább a címeket.
Winczheim Tibor most megjelent első kötetében visszaköszönnek ezek a történetek is a szerző saját meséi mellett. Ahogyan Tibor az előszóban is írja, egy kicsit másképp, új köntösben állnak az olvasó elé a szereplők, tele humorral, váratlan fordulatokkal, hogy a mai, számítógép előtt gubbasztó gyerekek számára friss és figyelemfelkeltő legyen.
Nehéz feladat a mai kissé elfásult, elszürkült világban új élményt adni a mai gyerekeknek és felnőtteknek is (!) – de ebben a kötetben mindenki megtalálhatja, hiszen a már ismert végkifejletek most más irányba mennek. Mert mi van például akkor, ha a farkasnak esze ágában sincsen megenni Piroskát, vagy a nagymamát? Vagy ha a holló süket, mint az ágyú? Vagy: Hogyan mentik meg Csipkerózsikát a XXI. században attól, hogy megszúrja az ujját? Mindez és még sok más, kiderül ebből a rendkívül színes és szórakoztató kötetből, amelyben olyan meséket is találhatunk, amelyek talán kevésbé ismertek, pedig érdemesek arra, hogy elolvassuk.
A mesék mellé a szerző egy-egy rövid mesetörténetet is megoszt velünk, így a vidám szórakozás mellett megtudhatjuk azt is, hogy honnan erednek, mikor íródtak a mai kor modern meséinek alapjául szolgáló történetek.
Ez a kötet egy 2016-ban indított ÚJ Irodalmi rekord kísérlet első kötete.
Az előzményekről részletesebben:
2012-ben Winczheim Tibor és a Holnap Magazin Magyar irodalmi rekordot állított fel, amelyet hitelesítettek és hivatalosan is elismertek. Tibor 7 hónap alatt 7 novellás kötetet jelentetett meg, a Holnap Magazin kiadó gondozásában. Nem mindennapi összefogásnak köszönhetően a kötetek eladásából tudta megjelentetni folyamatosan a következő könyveket.
A kötetek egyedi, 1-100-ig számozott példányok!
Ezt a rekordot szeretné 2016-ban magazinunk és a szerző megdönteni azzal, hogy ebben az évben minimum 8 kötetet jelentetünk meg.
Mindegyik kötetben 22 rövidebb-hosszabb alkotás található 140 oldalon.
A puha borítású, egyedi borítótervvel készült kötetek igazi kuriózumot képviselnek, nem készül belőlük utánnyomás!
A magazin szerkesztősége és a szerző az olvasók segítségét, támogatását kéri most is ahhoz, hogy az új rekord létrejöhessen.
Egy-egy kötet, vagy a 8 könyvből álló sorozat megrendelésével támogathatja bárki a rekord sikerét.
A kötetek ára 1.800.-ft+400.-ft postaköltség/kötet.
A 8 kötetből álló sorozat együttes megrendelése esetén 1.500.-ft+400.-ft postaköltség/kötet.
A sorozat megrendelésénél így a 8. kötet már Ingyen!
A kötetek megrendelhetőek a szerzőtől: tibor.winczheim@gmail.com
A szerkesztőséghez érkező rendeléseket is továbbítjuk a szerző felé.

Szerkesztőségünk várja a támogatásokat, megrendeléseket.
Tegyük újra sikeressé egy rekorddal a Holnap Magazin csapatát, alkotóit!
Bízunk benne, hogy most is, csakúgy, mint 4 évvel ezelőtt, az új olimpia évében, mi mindannyian újra sikeresek lehetünk!

Bakos József
2603
orkutya - 2016. február 16. 04:34:30

Kedves Zsermen!
Sohasem voltam a jó ötletek ellen, nagyon szívesen belemennék bármiféle antológiába, de per pillanat most nem aktuális. Hogy miért? Mert ez a könyvírási maraton az én személyes küzdelmem az idővel, és a Múzsával. Furcsa lenne, ha Winczheim Tibor név alatt mások is "besegítenének" a megfelelő számú könyvek összehozatalában, ugye, érted?
Másfelől - ha jól tudom - van a HM-nak ilyen irányú programja a "Könyvkiadás" menü alatt.
Nem lenne tisztességes konkurenciát teremtenem a HM-nak pont nekem, aki ennek a Kiadónak köszönheti, hogy elindított az írói pályámon, és 7 éve töretlenül segít engem mindenben. (Amúgy minden évben kiad a HM antológiát, ha jól tudom, Te is szoktál beküldeni verseket).
Ami pedig a rentabilitást illeti: a könyvkiadás sohasem lesz kifizetődő, ez megmarad a sok lelkes amatőr pénzkiadási passziójának...

Köszönöm, hogy elolvastál: Tibor

2603
orkutya - 2016. február 10. 11:19:30

Köszönöm Violám a jó kívánságokat, s ha egészséged engedné, tisztelj meg bennünket jelenléteddel úgy, mint korábban!

Szeretettel: Tibor Wink

277
farkas viola - 2016. február 10. 02:14:47

GRATULÁLOK KEDVES TIBOR!
Sok sikert, jó egészséget kívánok munkádhoz és az eladáshoz is.
Szeretettel: Viola In LoveHeartIn Love

2603
orkutya - 2016. február 07. 11:09:43

Kedves Róza!

A Jóisten beszéljen belőled MAMI! Te, mint több kötetes író/költő nagyon jól tudod, h. könyvírásból csak akkor lehet meggazdagodni, ha legalább 10.000 példányban kelnek el a könyvek. Száz példányoknál (a relatív magas előállítási költségek miatt) nincs haszon Én az erkölcsi győzelmet helyeztem szemem elé, s ez a győzelem az egész HM-csapat sikere lehetne. Bízom benne, hogy mások is csatlakoznak majd a felhívásodra!
Szeretettel: Tibor Wink

2135
mami - 2016. február 06. 20:30:32

Kedves Tibor! Kedves Józsi!

Jómagam is, hogy úgy mondjam aktívan részt vettem az első kísérletben. Anyagiakkal is, hisz mégiscsak kiszorítottam a 6 + 1 könyv egyösszegű árát és mit tagadjuk szereztem szponzorokat is.
Nagyon remélem, hogy ez a nagyszerű kezdeményezés is meghallgattatik és jönnek a támogatók, ki anyagilag, ki erkölcsileg támogatva ezt a nemes kezdeményezést.
Sok sikert kívánok.

Szeretettel: Jártó Róza /mami/

2603
orkutya - 2016. február 06. 17:46:13

Kedves Józsi!

Nagyon köszönöm a beharangozást. Bízom benne, hogy a Holnap Magazin tábora segíteni fog a könyvek megvásárlásában, és augusztus-szeptember magasságában kényelmesen dőlhetünk hátra a karosszékünkben ismét elmondva: "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"

Előre is köszönöm mindazoknak, akik akár csak egy könyv megvásárlásával elősegítik a KÖZÖS SIKERÜNKET!

Szeretettel: Tibor Wink

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.