Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Könyvajánló - Rekord kötetsorozat 2. könyve: Róza & Rózsa


Február végén a kezünkben Tarthatjuk Winczheim Tibor ÚJ rekord kísérletének 2. kötetét.
19 novella 130 oldalon.
Mesék olvashatók ebben a kötetben is, de nem neves elődeink történeteihez hasonló különleges lényekkel teli történetek, hanem életmesék rólunk, nekünk!
Az író szembesít minket párkapcsolati buktatókkal, és karakterei jól érzékeltetik mit ronthatunk el, ha megfeledkezünk arról, hogy egy kapcsolatban minden nap tenni kell azért, hogy működjön is!
A kötet megrendelhető szerkesztőségünknél és a szerzőtől!

Egy-egy kötet megvásárlásával részese lehetsz egy ÚJ Magyar Irodalmi Rekordnak!

Bakos József
2603
orkutya - 2016. március 01. 11:48:06

Kedves Róza Barátom!

Köszönöm méltató szavaidat, s ha csupán minden századik HM-tag venne egyetlen kötetet, nem lenne gondunk a saját rekordunk túlszárnyalásával. Remélem, egyre többen olvassák soraidat, és fognak megrendelni 1-2 könyvet.

Remélem, az idei kerti partimra már el tudtok jönni (május 21.-én szombaton lesz), s ott talicska számra fogják vinni a könyveinket...

Gyulát üdvözlöm, Neked puszi: Tibi

2135
mami - 2016. február 25. 09:22:43

Kedves Tibor!

Szeretettel gratulálok újabb "megmozdulásodhoz", lelkesedésedhez, kitartásodhoz és utolsó sorban, a tehetségedhez.

Nem titok, hogy jó páran voltunk lelkes támogatóid úgy lelkiekben, mint anyagiakban már az első, sikeresen befejezett rekord-kísérletednél is. Nem csak a Te, de a Holnap Magazin dicsőségére is, ami nékünk régieknek szintén a szívügyünk volt.
Így nem csak a hűségünket, az összetartozásunkat, az egymás iránt érzett tiszteletünket fejeztük ki, de mi is részesei lettünk ennek a nemes megmozdulásnak.

Azóta, mint olvastam és látom megnőtt az ismeretséged, új barátokra is szert tettél, ami még könnyebbé teszi azt, hogy támogatókra találj ebben a nemes cselekedetre.

Biztatni tudok mindenkit aki szereti, tiszteli a Holnap Magazint, aki szereti, tiszteli kedves barátunk Winczheim Tibort, hogy anyagiakkal, könyvvásárlással, megelőlegezett könyv-sorozat megrendeléssel járuljanak hozzá ehhez a nemes megmozduláshoz.

Elsők között nyújtom át erkölcsi támogatásunk:

Szeretettel és tisztelettel:

Róza & Julius Kiadó
Jártó Róza értékesítési menedzser és dr. Kovács Gyula főszerkesztő mint tulajdonosok.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.