Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: Könyvajánló: Átváltozás - zsebkönyv sorozatunk 4. kötete
'

“Valahányszor új helyre jutunk, új világ ébred bennünk is. A változással és fejlődéssel szükségszerűen együtt járó szorongást elkerülendő, sokszor csökönyösen ragaszkodnánk a meg-szokotthoz. A veszélytelen egyformaságba csimpaszkodva mindent és mindenkit szeretnénk olyan biztosra venni, mint a napfelkeltét, olyan állandóan tudni, mint a csillagokat. De nem lehet. Az élet, folyamat, mozgás, átalakulás. Bármennyire szeretnénk „visszatartani a hajnalt”, a változás az egyetlen, amiben biztosak lehetünk.”

Harriet Lerner


Nyomokat hagyunk magunk után, mindig, minden pillanatban, miközben a világ – bármennyire is szeretnénk, hogy néha megálljon, vagy csak kicsit lassabb legyen – változik. Folyamatosan átalakul a percek, órák, napok, hetek és hónapok uralta tér körülöttünk és mi néha a fejünket kapkodva keressük a helyünket. Van akinek sikerül, de van aki elveszetten kapaszkodik álmokba, pillanatnyi, stabilnak tűnő kapcsolatokba, reménykedve abban, hogy sorsa jobbra fordul.
Zsebkönyv sorozatunk negyedik kötetében 42 szerző versei, történetei mesélnek nekünk életek emlékeiről, miközben arcunkra ráncokat karcol a könyörtelenül haladó idő.
Egy idézet jutott az eszembe, ami ide illik:
„A holnap mindig csak annyit ér, amennyit megtettél a tegnapért!”
Olvasva a könyv oldalait átgondolhatjuk, hogy vajon mi jó úton járunk-e? Szembesülünk mások sorsával és így saját életünk helyét is megtalálhatjuk, mert fontos, hogy tudjunk hinni önmagunkban, a jó dolgokban, a pozitív változásban, mert mindenki céllal született erre a világra, amelyet csak mi tehetünk jobbá… vagy rosszabbá…

A kötet 1.300.-ft+300.-ft postaköltség áron megrendelhető szerkesztőségünktől.

További könyveink magazinunk webáruházában:

http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/

Bakos József
5407
tamasagi - 2016. július 13. 21:54:45

Köszönöm Józsi a lehetőséget,hogy részese lehetek ennek a zsebkönyvnek,mint verselő! és köszönet azért,hogy érdemesnek találtad a verseimet arra,hogy 10 oldalt megtölthettem vele!!
tisztelettel.tamasagi

4282
ralyi - 2016. július 13. 14:31:54

Gratulálok azoknak az embereknek, akik valamit hozzátettek ahhoz, hogy ez a könyv nagyszerűre sikerüljön! Smile

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.