Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: ÚJ Magyar irodalmi rekord könyvsorozat - Winczheim Tibor


MEGJELENT Winczheim Tibor könyvsorozatának 6. kötete is!
Az ÚJ Magyar irodalmi rekord folytatódik!


Gyerekkorunk felejthetetlen élményei közé tartoznak azok a mesék, amelyek nagy mesemondó elődeink: Lev Tolsztoj, Puskin, vagy a Grimm testvérek tollából születtek. Korosztályok sora nőtt fel rajtuk és izgulta végig csillogó szemmel újra és újra. Máig emlékszünk a Kőleves, a Piroska és a farkas, Hamupipőke, Fehérló fia, Csipkerózsika, A három kismalac, A holló és a róka, vagy éppen a Békamese történetére és még sorolhatnám tovább a címeket.
Winczheim Tibor ÚJ köteteiben a mai életmesék mellett, visszaköszönnek ezek a történetek is a szerző saját meséi mellett. Ahogyan Tibor az előszóban is írja, egy kicsit másképp, új köntösben állnak az olvasó elé a szereplők, tele humorral, váratlan fordulatokkal, hogy a mai, számítógép előtt gubbasztó gyerekek számára friss és figyelemfelkeltő legyen.
Nehéz feladat a mai kissé elfásult, elszürkült világban új élményt adni a mai gyerekeknek és felnőtteknek is (!) – de ebben a kötetben mindenki megtalálhatja, hiszen a már ismert végkifejletek most más irányba mennek. Mert mi van például akkor, ha a farkasnak esze ágában sincsen megenni Piroskát, vagy a nagymamát? Vagy ha a holló süket, mint az ágyú? Vagy: Hogyan mentik meg Csipkerózsikát a XXI. században attól, hogy megszúrja az ujját? Mindez és még sok más, kiderül ebből a rendkívül színes és szórakoztató kötetből, amelyben olyan meséket is találhatunk, amelyek talán kevésbé ismertek, pedig érdemesek arra, hogy elolvassuk.
A mesék mellé a szerző egy-egy rövid mesetörténetet is megoszt velünk sorozatnyitó kötetében, amelyet június végéig még 5 könyv követett!!!
Így a vidám szórakozás mellett megtudhatjuk azt is, hogy honnan erednek, mikor íródtak a mai kor modern meséinek alapjául szolgáló történetek.
A 2. kötettől kezdődően pedig belecsöppenünk a mai kor meséibe, amolyan élettörténetek, humorral, cseppnyi társadalomkritikával fűszerezve, összegezve az elmúlt évtizedek történéseit.
A főhősök bőrébe könnyen belebújhatunk az olvasás közben mivel nem csak nekünk, hanem rólunk is szólnak ezek a novellák!

Ez a kötet egy 2016-ban indított ÚJ Irodalmi rekord kísérlet első kötete.
8 hónap alatt 8 kötet készül, 6 már megjelent!!!

A kötetek, vagy az egész sorozat egyben, megrendelhető a szerzőtől, vagy a Holnap Magazintól!

Az eddig megjelent kötetek:


Az előzményekről részletesebben:
2012-ben Winczheim Tibor és a Holnap Magazin Magyar irodalmi rekordot állított fel, amelyet hitelesítettek és hivatalosan is elismertek. Tibor 7 hónap alatt 7 novellás kötetet jelentetett meg, a Holnap Magazin kiadó gondozásában. Nem mindennapi összefogásnak köszönhetően a kötetek eladásából tudta megjelentetni folyamatosan a következő könyveket.
A kötetek egyedi, 1-100-ig számozott példányok!
Ezt a rekordot szeretné 2016-ban magazinunk és a szerző megdönteni azzal, hogy ebben az évben minimum 8 kötetet jelentetünk meg.
Mindegyik kötetben 22 rövidebb-hosszabb alkotás található 140 oldalon.
A puha borítású, egyedi borítótervvel készült kötetek igazi kuriózumot képviselnek, nem készül belőlük utánnyomás!
A magazin szerkesztősége és a szerző az olvasók segítségét, támogatását kéri most is ahhoz, hogy az új rekord létrejöhessen.
Egy-egy kötet, vagy a 8 könyvből álló sorozat megrendelésével támogathatja bárki a rekord sikerét.
A kötetek ára 1.800.-ft+400.-ft postaköltség/kötet.
A 8 kötetből álló sorozat együttes megrendelése esetén 1.500.-ft+400.-ft postaköltség/kötet.
A sorozat megrendelésénél így a 8. kötet már Ingyen!
A kötetek megrendelhetőek a szerzőtől: tibor.winczheim@gmail.com
A szerkesztőséghez érkező rendeléseket is továbbítjuk a szerző felé.

Szerkesztőségünk várja a támogatásokat, megrendeléseket.
Tegyük újra sikeressé egy rekorddal a Holnap Magazin csapatát, alkotóit!
Bízunk benne, hogy most is, csakúgy, mint 4 évvel ezelőtt, az új olimpia évében, mi mindannyian újra sikeresek lehetünk!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.