Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Márffyné Horváth Henrietta: Guruló szavak
'

Guruló szavak… A cím jól érzékelteti, hogy a kimondott gondolatok, érzések mennyire fontosak. A verssorokban az olvasó szembesül múlttal, jelennel, épülő jövővel egyaránt. A költőnő finom lélekpillanatokat elevenít fel, emlékek ölelnek minket körül, egy egész élet bontakozik ki, ahogyan haladunk az oldalakon.
A szavak egymás után gördülnek, gurulnak, mélyen beivódva a gondolatainkba és ott gyökeret verve felépítik számunkra azt a világot, amelyben létezünk. Tükröt tart elénk a kötet, segítséget, támaszt az útkereséshez. Bátortalan lépésekkel indul, bizonytalan kérdések özönével, de a végére rátalál arra az ösvényre, amelyen haladni érdemes. Igazi, emlékekkel, szeretettel és néha félelmekkel teli sorsunkat mi magunk irányíthatjuk, ha elég bátrak vagyunk hozzá, elég elszántak és merünk kockáztatni, önálló döntést hozni.

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.