Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Schvalm Rózsa: Reménysugár
'

Megjelent Schvalm Rózsa: Reménysugár c. verses kötete.
110 oldalon, puha borítóval készült kötetében olvashatók a szerző versei, alkotásai.


Schvalm Rózsa a Fénysugár címet adta e megjelenő negyedik kötetének. Mivel olyan szerencsés vagyok, hogy a költő személyes ismerősöm, s hogy költészetét – annak szinte a kezdetétől ismerem, méltán állíthatom, hogy ritka találó e címválasztás. Ha e szót hallja, vagy olvassa az ember, önkéntelen pozitív töltetű gondolatok, érzések keletkeznek benne, hát még akkor, ha belemélyed verseinek olvasásába!
Nos, én folyamatosan ezt teszem – immár évek óta. Költeményei oly mélységes hittel telítettek, mely mélységet csak a kiválasztottak birtokolhatják. Nem ismerek hozzá fogható költőt, ki ilyen termékenységgel ontaná magából a szebbnél-szebb hitbéli eligazodást segítő verseket, mint Schvalm Rózsa.
Költészete, maga az élő hit. Nem fenyeget, nem dorgál, csak jó szóval, bölcs útmutatókkal vezetni próbálja az olvasót az igaz hit útján, az élet végső céljának beteljesülése felé. Hozzá a szavakat, csodálatos anyanyelvünk legjavából meríti.
Költői képei, hasonlatai, megszemélyesítései magával ragadják az olvasót, s szinte a még-tovább, még-tovább olvasás felé vezérlik.
Versei, hidat képeznek a születéssel kapott földi lét küszöbét átlépve – az Örök Fény honába.

Szeretettel biztatom az Olvasót, kövessék a „Fénysugarat”, mellyel a költő megajándékozta Önöket.

Budaörs, 2016. szeptember 04.

Monok Zsuzsanna Kikelet
Cserhát Nívódíj arany fokozatával kitüntetett költőAjánlom mindenki figyelmébe Schvalm Rózsa új verses kötetét amely megrendelhető a szerzőtől.

Bakos József
277
farkas viola - 2016. december 08. 17:29:25

GRATULÁLOK DRÁGA RÓZSA!
Csodálatos érzés egy könyv megjelenése. Sok örömöt kívánok hozzá és további sok sikert az alkotásaidhoz. Áldott Karácsonyt kívánok szeretettel: Viola RoseRoseRose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.