Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: ÚJ MAGYAR IRODALMI REKORD a Holnap Magazinnal!


A Mese parafrázisok II. lesz a 14. befejező kötet!

MEGJELENT Winczheim Tibor könyvsorozatának 12. kötete is!
Az ÚJ Magyar irodalmi rekord folytatódik!


Nyomdában az utolsó két kötetünk is!

Gyerekkorunk felejthetetlen élményei közé tartoznak azok a mesék, amelyek nagy mesemondó elődeink: Lev Tolsztoj, Puskin, vagy a Grimm testvérek tollából születtek. Korosztályok sora nőtt fel rajtuk és izgulta végig csillogó szemmel újra és újra. Máig emlékszünk a Kőleves, a Piroska és a farkas, Hamupipőke, Fehérló fia, Csipkerózsika, A három kismalac, A holló és a róka, vagy éppen a Békamese történetére és még sorolhatnám tovább a címeket.
Winczheim Tibor ÚJ köteteiben a mai életmesék mellett, visszaköszönnek ezek a történetek is a szerző saját meséi mellett. Ahogyan Tibor az előszóban is írja, egy kicsit másképp, új köntösben állnak az olvasó elé a szereplők, tele humorral, váratlan fordulatokkal, hogy a mai, számítógép előtt gubbasztó gyerekek számára friss és figyelemfelkeltő legyen.
Nehéz feladat a mai kissé elfásult, elszürkült világban új élményt adni a mai gyerekeknek és felnőtteknek is (!) – de ezekben a kötetekben mindenki megtalálhatja, hiszen a már ismert végkifejletek most más irányba mennek. Mert mi van például akkor, ha a farkasnak esze ágában sincsen megenni Piroskát, vagy a nagymamát? Vagy ha a holló süket, mint az ágyú? Vagy: Hogyan mentik meg Csipkerózsikát a XXI. században attól, hogy megszúrja az ujját? Mindez és még sok más, kiderül ebből a rendkívül színes és szórakoztató kötetből, amelyben olyan meséket is találhatunk, amelyek talán kevésbé ismertek, pedig érdemesek arra, hogy elolvassuk.
A mesék mellé a szerző egy-egy rövid mesetörténetet is megoszt velünk sorozatnyitó kötetében, amelyet év végéig még további 13 könyv követett!!!
Így a vidám szórakozás mellett megtudhatjuk azt is, hogy honnan erednek, mikor íródtak a mai kor modern meséinek alapjául szolgáló történetek.
A 2. kötettől kezdődően pedig belecsöppenünk a mai kor meséibe, amolyan élettörténetek, humorral, cseppnyi társadalomkritikával, pikáns, kissé erotikus tartalommal fűszerezve, összegezve az elmúlt évtizedek történéseit.
A főhősök bőrébe könnyen belebújhatunk az olvasás közben mivel nem csak nekünk, hanem rólunk is szólnak ezek a novellák!

A kötetek, vagy az egész sorozat egyben, megrendelhető a szerzőtől, vagy a Holnap Magazintól!

Az előzményekről részletesebben:2012-ben Winczheim Tibor és a Holnap Magazin Magyar irodalmi rekordot állított fel, amelyet hitelesítettek és hivatalosan is elismertek. Tibor 7 hónap alatt 7 novellás kötetet jelentetett meg, a Holnap Magazin kiadó gondozásában. Nem mindennapi összefogásnak köszönhetően a kötetek eladásából tudta megjelentetni folyamatosan a következő könyveket.
A kötetek egyedi, 1-100-ig számozott példányok!
Ezt a rekordot döntötte meg 2016-ban magazinunk és a szerző azzal, hogy ebben az évben 12 hónap alatt 14 kötetet jelentetünk meg.
Mindegyik kötetben 22 rövidebb-hosszabb alkotás található 130-140 oldalon.
A puha borítású, egyedi borítótervvel készült kötetek igazi kuriózumot képviselnek, nem készül belőlük utánnyomás!
A magazin szerkesztősége és a szerző az olvasók segítségét, támogatását kéri most is ahhoz, hogy az új rekord létrejöhessen a kötetek eladásával.
Egy-egy kötet, vagy a 14 könyvből álló sorozat megrendelésével támogathatja bárki a rekord sikerét.
A kötetek ára 1.800.-ft+400.-ft postaköltség/kötet.
A 14 kötetből álló sorozat együttes megrendelése esetén 1.500.-ft+400.-ft postaköltség/kötet.
A sorozat megrendelésénél így az utolsó 3 kötet már Ingyen!
A kötetek megrendelhetőek a szerzőtől: tibor.winczheim@gmail.com
A szerkesztőséghez érkező rendeléseket is továbbítjuk a szerző felé.


Szerkesztőségünk várja a támogatásokat, megrendeléseket.
Tegyük újra sikeressé egy rekorddal a Holnap Magazin csapatát, alkotóit!
Bízunk benne, hogy most is, csakúgy, mint 4 évvel ezelőtt, az új olimpia évében, mi mindannyian újra sikeresek lehetünk!


Winczheim Tibor több rendezvényre is hívják, lehetőséget biztosítva könyveinek népszerűsítésére.
Legutóbbi rendezvény a Zila kávéházban volt. Az erről készült cikket és videófelvételt itt nézhetitek meg:

http://hirek18.hu/kavehazi_estek_2016_november.html

Az eddig megjelent kötetek:


Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.