Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KARÁCSONYI FILMEK! - Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!


A Karácsony ünnepe a családé, a pihenésé, a kikapcsolódásé. Év végén ebben a néhány napban megpihenünk, megáll körülöttünk a világ őrülete és utat enged a nyugalomnak. Ha szerencsések vagyunk, fűtött, meleg szobában, jóllakottan nézzük a fényfüzérekkel díszített karácsonyfát és szabadon álmodozunk egy kicsit. De jó is lenne, ha mindig ilyen nyugalom és béke lenne a világban.
Zörög a sok színes papír, előbújnak az ajándékok a rejtekhelyekről. Izgatott csomagolás után pedig egy-egy jó film teheti még teljesebbé az ünnepet.
Ebben szeretnénk segíteni idén is, kívánva mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet.

Bakos József


Néhány karácsonyi film mindenkinek:

Az öt legendaA pót-télapóKarácsony Holly-valMáris hiányzolKópés koboldokHa eljönnek az angyalokKarácsony apukaVakáció New YorkbanSzuperkarácsonyMenyasszonyt karácsonyraKarácsony a kastélybanA kívánságkútUdvarlót karácsonyraCarol karácsonyaEzüst csengettyűkReszkess télapóNagybetűs karácsonyHuncut angyalkaVégtelen karácsonyHázitündér varázsszóra (Kezdésnél 0 perc 40 és 1 perc 40 között hanghiba!)Hiba nélküli link:

http://filmvilag.org/go/film/81108

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN MINDENKINEK A HOLNAP MAGAZIN SZERKESZTŐSÉGE!
Bakos József

1593
MT - 2017. január 14. 14:15:57

Köszönöm a sok film ajánlását és a képeket. Smile Kedves ötlet volt tőled! Smile Rose

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.