Kedves Látogatók! Magazinunk internetes oldalát hosszabb fejlesztést követően 2020. október 3-án egy megújult oldalra költöztetjük. Az adataitok költöztetése meg fog történni, személyes profil, írások, hozzászólások az új oldalon is elérhetőek lesznek, azonban privát üzenetek, fórum beszélgetések és üzenőfali beszélgetések átköltöztetésére nincsen lehetőség! Kérjük, ha ezekben van számotokra fontos információ, mentsétek el magatoknak 2020. október 2-ig!
Továbbá kérünk mindenkit, hogy a profilban beállított e-mail címet ellenőrizze, változás esetén a profilját frissítse.!
További részletek az emailben kiküldött tájékoztatóban! Üdvözlettel: Szerkesztőség

Bakos József: KÖNYVAJÁNLÓ: Farkas Viola: Fényben és árnyékban


Megjelent Farkas Viola 11. kötete: Fényben és árnyékban.
130 oldal, puha karton borítóval, 22 színes képpel illusztrált oldallal.
A kötet megrendelhető a szerzőtől!


„Fény: Isteni adomány, ami nélkül nem létezhetne élet e Földön, s ezen belül lehet játszadozni a fény szinonim szavaival, kifejezéseivel…
Árnyék: Egy megvilágított át nem tetsző test mögött a fény egyenes vonalú terjedés miatt keletkező fénymentes szürkés sötét térrész…”

Életünk is egy Isteni adomány, amit jól, vagy rosszul mi magunk használhatunk fel. Nem mindig teljes sikerrel, de törekednünk kell arra, hogy visszagondolva elmúlt évtizedeinkre, boldogan dőlhessünk hátra, tudva, hogy mindent megtettünk: éltünk, próbálgattuk szárnyainkat és megvalósítottuk álmainkat.
Farkas Viola elmondhatja magáról mindezt. Évtizedeken keresztül, sőt a mai napig a színpad az élete. Taps, zene, tánc, csillogás, siker, mert az évek telnek, de ő kortalan! Teherbírását sok fiatal is megirígyelheti.
Karriere csúcspontjai között verseiben felbukkannak az árnyékos órák is, sorai jól jellemzik lelke tisztaságát, vívódásait, a benne élő szeretetet, törődést és azt, hogy ő mindig adni szeretne közönségének, még akkor is, ha valami fáj és inkább lekucorodna, elbújna magányába, távol az alkotástól, emberektől. Mindig felülkerekedik benne a vágy, hogy színpadra álljon, vagy írjon, örömöt szerezve olvasóinak, nézőinek.
A színház mellett az írás a másik világ, ahol jól érzi magát, őszintén, közvetlenül vall mindennapjairól, beengedve olvasóit életének rejtett zugaiba, megosztva velük örömeit, fájdalmait, töprengéseit, vivódásait. Közben arról sem feledkezik meg, hogy figyelmesen szemlélje környezetét, a társadalom hibáit, visszásságait is. Érzékenyen reagál az apró történésekre és megmutatja az olvasói számára ezeket a lélektani pillanatokat, hétköznapi eseményeket is, amelyekből életek épülnek fel.
Ajánlom mindenkinek a szerző tizenegyedik kötetét, amely egy életmű újabb szelete, felbolydult világunk forgatagában csendes megnyugvás, tiszta, igazi őszinte sorsvallomás.

Bakos József
2135
mami - 2017. január 31. 13:22:02

Drága Violám!

Köszönöm szépen a könyveket. Magamnak az új könyvedet a Fényben és árnyékban, kedves barátomnak közelgő születésnapjára pedig a Tovább az úton c. könyvedet rendeltem és kaptam meg példás gyorsasággal. Mindkét könyv jól megtervezett, szép kivitelű. Csodásan fog mutatni a könyvespolcon is és örömmel vesszem a kezembe is.

Violám! Gratulálok munkásságodhoz.

Szeretettel: Jártó Róza /mami/

277
farkas viola - 2017. január 14. 21:53:19

Drága Brigitta, Róza és Ica!
Köszönöm szépen kedves szavaitokat, jól esik, hogy itt vagytok.
Szeretettel gondolok Rátok: Viola RoseHeartRose

3649
Oroszlan08 - 2017. január 10. 11:07:40

Drága Viola!
Szeretettel gratulálok a 11. kötetedhez! Izgalmasan tartalmas életedhez Heart-ből
kívánok további jó egészséget sok szeretettel: Ica

2135
mami - 2017. január 08. 13:16:18

Drága Violám!

A megküldött PDF formátumban lapozgattam, olvasgattam a könyvedet, de nekem ez nem elég.

Megrendelem a könyvet s hálás lenék egy dedikálásért. e-mailben is elküldöm a megrendelést, pontos címmel.
Te meg megírod, hogy hogyan fizessek. In Love

Szeretettel gondolok Rád: Jártó Róza /mami/

4005
zelgitta - 2017. január 07. 22:47:22

Kedves Viola, gratulálok a kötethez, a tartalom bizonyára olyan lélekemelő, izgalmas, ahogy Bakos József beharangozta.
Üdvözlettel,
Brigitta

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.