Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Tóth Sarolta: Ez itt a reklám helye


Rajongok a TV reklámokért, amikor a filmet vagy egyéb érdekes műsort megszakítva sorjáznak a képek akár egymás után többször is ugyanazok.
Gondolom, ezzel a véleményemmel sok Tv nézővel osztozom.
A reklám fontos – hiszen üzleti világban élünk – de nem csak amennyiségre kellene törekedni /minél többször mutatni az eladásra, vételre csábító tárgyat/,
de a minőségre is. Vannak kedves, érdekes, jó ötletes reklámok, de ha túladagolják, elmegy a potenciális vásárló vételi kedve, hiszen ahogy a mondás tartja: „jóból is megárt a sok”.
Van egy gyomorforgató, kedvenc Tv reklámom. Nem nevezem meg, képet sem mellékelek, de rá fognak ismerni sokan. Gyakran látható, mert gyógyszert kínál, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású, és hatékony is lehet, - akkor meg minek ennyire kínálni? – hiszen sok idős ember szenved ízületi fájdalmaktól.
Íme a reklám:
Bájos, tíz év körüli korú fiúcska panaszkodik: már megint egy unalmas nap fájós térdű nagyimmal!
Fiatalos öltözetű, szőke alig nyugdíjas nagymama keni a térdét a csoda-géllel. A következő képen látható, hogy / libikókán /mérleghinta/ ülve kacag a kisfiúval.
A kisfiú csodálkozik. mi történt, a nagyi úgy ugrándozik, mint valami kenguru!
Elismeri büszkén: Ő az én nagyim!
Kedves Szülők, nagyszülők! Ugye nektek is tetszik ez a nagyikat megtisztelő reklám? Nekem nagyon – bár az én unokáimtól ekkora dicséretet még nem hallottam – hála a szülői nevelés eredményének.
Nekem is fájnak az ízületeim, de ezt a gélt nem fogom használni.

Tóth Sarolta
5772
Saranghe - 2018. február 18. 21:20:43

Kedves Sarolta!

A reklámokat nem is nézem, mert minden második gyógyszer reklám. És ez nem költői túlzás! Meg lehet figyeni. Smile.De ami humoros, vicces az nekem is tetszik. Csak túl kevés van, ahogy írod.

Szeretettel olvastalak: Rose

Kata

5396
Kitti - 2017. december 14. 14:24:34

Drága Mamuszka!

Pont ezt a reklámot néztük valamelyik este és döbbenettel vettük tudomásul, hogy a tiszteletadása milyen mélységeket súrol ebben az országban. Mondjuk én nem szeretem a reklámokat és pontosan ez volt az oka, hogy egyetlen egy kereskedelmi csatornát sem nézünk már évek óta. Mondjuk így is belefutunk reklámokba, és mi is pont úgy viselkedünk, mint Te is, amikor ellenszenves reklámmal találkozunk. Eszünkbe sincs vásárolni olyan terméket, ami visszás érzéseket keltő reklám propagál. Örültem az írásodnak és ez a téma azt gondolom kimeríthetetlen ebben a fogyasztói társadalomban.
Mamuszka! Jobbulást kívánok és meleg szeretettel enyhülést a fájdalmaidra. Békés, áldott ünnepet. Hiányoznak az írásaid!Rose
Szeretettel Heart
kit

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.