Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Kenéz István: Múlik az élet


Megjelent Kenéz István: Múlik az élet c. kötete a Holnap Magazin kiadásában, gondozásában.

"Kenéz István könyve egy őszinte kitárulkozás, megélt évtizedek emlékeinek összegzése, amely az olvasók számára irányt mutat, igazi, értékes, tartalmas kikapcsolódást nyújtva. Őszintén ír érzelmeiről, nem bújik a mai kor által ránk erőltetett kemény férfi álarca mögé. Verseiben megmutatja a férfiszív fájdalmát, könnyeket, küzdelmeket, és boldog pillanatokat egyaránt.
A költő soraival üzen a ma emberének, figyelmeztetve mindenkit arra, hogy élni csak úgy érdemes, ha őszintén szeretünk, tévedéseinket beismerve éljük éveinket. Szembesít minket a 21. század hibáival, felgyorsult és néha logikátlanul túlbonyolított, félvállról vett világával, ahol a figyelem, az apró pillanatok élménye kihalófélben van. Még nem késő visszafordítani a kisiklott életek sokaságát, csak az első lépést kell megtenni a másik felé…
„Múlik az élet” - ez a kötet címe és örök igazság is, csak az nem mindegy, hogyan múlik el! Ha évtizedekkel később tükörbe nézünk, mit fogunk látni benne? Egy boldog arcot, vagy egy megtört lelket?
A szerző felsorakoztatja könyvében élete eseményeit. Egy fájdalmasan boldog évtizedekkel tarkított sors pillanatainak lehetünk tanúi olvasás közben és csak bízni tudunk abban, hogy a költő szavai meghallgatásra találnak…"


Bakos József


A kötet megrendelhető a szerzőnél.


Ajánlom a kötetet mindenki figyelmébe!

Bakos József
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.