Kedves Látogatók! A napokban észlelt lassulás javítása érdekében fejlesztésekbe kezdtük. Bízunk benne, hogy rövid idő alatt sikerül befejezni és visszatér a megszokott működés. Kérjük türelmeteket az átmeneti időszakra. Köszönjük!

Bakos József: Könyvajánló: Karácsonyi csodavilág (Ünnepi kötet)


Megjelent Karácsonyi csodavilág c ünnepi kötetünk a Holnap Magazin kiadásában, gondozásában.
170 oldalon 35 szerző versei, novellái olvashatók a puha borítóval készült kötetben.
A kötet megrendelhető a Holnap Magazin Webáruházában:
http://webaruhaz.holnapmagazin.hu/index.php?route=product/product&product_id=280

"Hónapokon keresztül várunk, tapossuk a hétköznapok sűrűjében megfásultan az élet mókuskerekét, és pörgetjük magunk előtt a napokat, hogy végre elérkezzen a várva várt pillanat. Hideg karmok karcolják bőrünket, amikor az utcára lépünk, de nem törődünk vele, mert már tudjuk, hogy közeledik a Karácsony!
A szürke utcák, kopott házfalak is megszépülnek, valami titokzatos varázspor lepi el a világot, és elrejti kicsit a fájdalmakat is, vagy legalábbis megpróbálja. Apró fények milliói világítják be az éjszakát, utat mutatva a titkok világába talán…
Díszeket aggatunk lelkünk labirintusának ágaira is, és rámosolygunk még arra is, akire nem szoktunk. Valós világunk álmokkal, vágyakkal keveredve kel életre, egy kicsit kiszakítva minket a monoton pillanatok egyszerűségéből, mi pedig begyűjtjük az ünnepi morzsákat, hogy ebből táplálkozzunk az év többi részében.
A kötet versei, történetei körülölelik az olvasót, rávilágítanak arra, hogy mennyire nem egyszerű ma megőrizni a boldogságunkat, mindennapi kincsként markunkban szorongatva, hogy ne vesszünk el végleg a hideg világ útvesztőjében.
Tarts velünk, és légy te is része egy talán néha furcsa, mégis jóleső utazásnak, ahol a fehér lapok fekete betűi mutatják az utat egy letisztultabb, érzelmekkel teli világ felé, ami egyszer, talán, valósággá válhat. Elférnek benne a fájdalmak, emlékek, apró civakodások is, mert ha őszinte szívvel élve élünk, tudjuk, hogy ez csak a felszín, a látszat. A valóság bennünk van, ott él a szívben, lélekben, egy-egy érintésben, csókban, ölelésben, hogy a jégvirág is megolvadjon, tüskéi ne fúródjanak bele napjaink húsába.
Ünnep a Karácsony, és az összegzés, számadás ideje is minden évben. Újra lepörögnek szemeink előtt a megélt év napjai, és esélyt adnak arra, hogy jóvá tegyük, ha hibáztunk, és tiszta lappal induljunk egy új év ismeretlen tájai felé… "

Bakos JózsefAjánlom a kötetet mindenki figyelmébe!

Bakos József
5099
picurnagyi - 2017. december 31. 10:14:39

Köszönöm, hogy megjelenhettek verseink e csodaszép kötetben!

Kívánom szívből mindenkinek, örömmel vegye kezébe ezt az ünnepi gyűjteményt!

Szép, míves munka!

Gratulálok: EditHeart

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.